EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Prince Palace Hotel, een vorstelijk onderkomen

Het hotel huisvest verschillende gezellige restaurants en cafés waar de gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten internationaal eten en drinken. U vindt er o.a. het Prince Café, de Piccadilly Pub, de Shinsen Sushi Bar, het food center op de 6e etage, de lobbybar, het China Palace op de 32e etage en de sky lounge. De laatste is behalve café ook een karaokebar waar iedereen zich ongestoord kan uitleven. De coffeeshop en ontbijtzaal vindt u op de 12e etage, met plaats voor 350 gasten. Wie liever op zijn kamer blijft kan gebruik maken van de 24-uurs room service.

Het Prince Palace telt twee buitenzwembaden met ligstoelen, parasols en poolbar. Het zwembad op de 11de etage tussen C-toren en Prince Suites verdient een speciale vermelding: het is een sfeer- en smaakvol geheel in Thaise stijl, met een uniek uitzicht op Bangkok. In het naastliggende fitnesscentrum kunt u zich laten masseren, u onderdompelen in een van de jacuzzi's, van de sauna genieten of gewoon lekker relaxen met boek of tijdschrift.

Geld wisselen in het hotel kan dag en nacht. Zakenmensen kunnen gebruikmaken van het business center met secretariële diensten en hi-tech apparatuur. Tegen betaling kunt u een WI-FI of LAN-internettoegang op uw kamer krijgen. De vergaderzalen bieden onderdak aan groepen tussen 10 en 1200 personen. Verder heeft het hotel een indoor parkeerruimte voor meer dan 1000 auto's en kunt u gebruik maken van limousineservice.

Receptie
Receptie toren AReceptie toren B & CReceptie Prince Suite
Restaurants
Prince Cafe - toren AKrua Mahanak restaurant - toren AShinsen Sushi Bar - toren CSky lounge karaoke - toren APiccadilly Pub - toren B
Zwembaden & Fitness center
Zwembad - Prince SuiteZwembad - toren ADarawadee spa & fitness - toren BDarawadee spa jacuzzi - toren BPrince fitness gym - toren  BDarawadee Thai massage  - toren BDarawadee spa oil massage  - Toren B
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614
Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association