EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: rondeel
Email: ydekkers43@hotmail.com
Date: 2018-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We vinden dat hier veel chinezen zitten. het ontbijt is niet europees gericht. kamers zijn goed.
Name: Herman
Email: -
Date: 2018-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima zeer groot hotel met goede prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer in Bangkok willen we hier weer naartoe. Een uitstekend uitgebreid ontbijt was er ook.
Name: Vrouwtje
Email: -
Date: 2018-02-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima service, maar de ligging is afgelegen. Het hotel raad aan om een taxi te nemen. , maar naar twee dagen ontdekten we de boot waarmee je overal heen kan!,
Name: Nathalie
Email: natkk@quicknet.nl
Date: 2018-02-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is ons trouwens erg goed bevallen. De kamer was schoon, het ontbijt echt heel uitgebreid en de wijk waarin het hotel ligt vonden wij juist erg leuk! Er zijn in de avond inderdaad weinig restaurantjes te vinden in de omgeving maar in de straten rondom het hotel hebben wij heerlijk aan de stalletjes kunnen eten en hebben we de lekkerste Pad Thai van onze vakantie gegeten. Dat we daar vaak als enige "Farang" rondliepen was juist weer erg leuk en heeft hele leuke momenten met de plaatselijke bevolking opgeleverd!
Name: Geert-jan Reukers
Email: -
Date: 2018-02-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Nette kamer. Erg druk s morgens bij ontbijt, welke zeer uitgebreid is.
Name: H.Vermeer
Email: hjvermeer@casema.nl
Date: 2018-02-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Logeerde deze vakantie 3 maal korte tijd in dit hotel. alle keren was er wel iets mis met de kamers, van niet werkende lampen tot verstopte afvoer, op de klachten daarover werd niet gereageerd. Prijzen van eten en drinken erg hoog. 1.300 bt voor een fles huiswijn is nmm voor dit hotel te gek voor woorden. Bij een eventuele volgende reis naar Thailand niet meer naar dit hotel
Name: nicole hendriks
Email: -
Date: 2018-02-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, prima ligging, lekker ontbijt.
Name: Susanne Veenhuijzen
Email: sanneveen@gmail.com
Date: 2018-02-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ander half jaar geleden was ik ook in dit hotel en het viel me op dat het allemaal wat minder was geworden. Het hotel zit niet op de gunstigste plek in de stad maar verder was het allemaal prima. Volgende keer liever wat centraler.
Name: Bea Hermans
Email: bea.bolland@gmail.com
Date: 2018-01-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: beetje vergane glorie maar prima kamers en service. Vanuit het hotel een taxi erg duur maar men verteld ook dat je op de hoek van de straat goedkoper uit bent.
Name: Len
Email: -
Date: 2018-01-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima Hotel voor op doorreis. Het wifi is onder de maat maar daar en tegen is het ontbijt buffet top!
Name: Ernst Jansz
Email: ejansz@xs4all.nl
Date: 2018-01-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk hotel. Fijn dat er, midden in Bangkok, op de 11e verdieping een rustige plaats is, bij het zwembad, onder palmbomen, om een drankje te drinken.
Name: je boeljon-koger
Email: kogerjenny@gmail.com
Date: 2018-01-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince palace hotel is groot echter ontbijt loopt soepel en is goed hotel is wel wat gedateerd met name het meubilair en de vloerbedekking in de kamer kan best een opknap beurt gebruiken evenals de badkamer bij het grote zwembad (er zijn er twee is een tekort aan bedjes en baddoeken zijn versleten. oudjaarsavond buffet zou 4 uur duren echter na 2 uur was alles op en ook het direct na 12 uur opruimen viel niet in goede aarde, men was wel zo sportief dit toe te geven en kwamen ons de volgende dag tegemoet met een goedmakertje. wat betreft ligging je bent er wel afhankelijk van taxi's of tuk tuk daar de eerstvolgende metro halte 20 min lopen weg ligt.
Name: Tessa
Email: -
Date: 2018-01-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, genoeg ruimte in onze three bedroom suite. Mooie zwembaden. Prima hotel, omgeving heel druk met lokale activiteiten, eten en textiel. We hebben trouwens wel gebeld naar de receptie omdat ons toilet niet schoon was. Dit is meteen opgelost.
Name: Ron Sperling
Email: -
Date: 2018-01-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace ligt op een geweldige locatie overal dichtbij en midden op Bangkoks grootste Markt een heel goede uitvalsbasis voor allerlei tripjes
Name: Ron
Email: roenco02@planet.nl
Date: 2017-12-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is gedateerd in inrichting maar voor ons al jaren de perfecte verblijfplaats in Bangkok. Schoon en prima kamers en goed ontbijtbuffet. De ligging is, mede door boottaxi, top om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Ook de hektiek van de bo bae market rondom het hotel is top.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association