EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Anita Mossink
Email: anita.mossink@klm.com
Date: 2018-06-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Omdat we reeds vijf maal eerder hier zijn geweest was de keuze voor het Prince Palace een soort nostalgische keuze. Het hotel begint echter wel wat gedateerd te raken als je kijkt naar de inrichting van de kamers. We hebben er echter wel goed geslapen, het blijft namelijk wel netjes en ook het ontbijtbuffet is prima te noemen. De zwembaden zijn prima maar het valt ons wel op dat de horeca aan het zwembad duur begint te worden voor Thaise begrippen, dat valt even tegen. De locatie van het hotel is prima.
Name: Carolien
Email: -
Date: 2018-06-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een kort verblijf. Beetje vergane glorie maar prijs/kwaliteit is goed. Ontbijt is uitgebreid, kamers schoon en netjes en personeel erg vriendelijk. Met de boottaxi kom je makkelijk in het centrum of in de buurt van Khao San
Name: EstherW
Email: -
Date: 2018-05-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zakelijk hotel met goed ontbijt en goede service. Twee fijne zwembaden, goede gym. Omgeving is 's avonds ongeschikt om naar buiten te gaan. Niets te beleven, beetje te verlaten. Om te eten waren we gedwongen in hotel te blijven, prima eten, wel duur en ongezellige restaurants.
Name: Piet en Marja van der Gulik
Email: -
Date: 2018-05-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit blijft voor ons het favoriete hotel in Bangkok. Wat een uitzicht! Ook de ligging is prima, heel makkelijk om met de khlong boot naar bijv. MBK, Paragon of Central World te gaan. En 's morgens vroeg een gigantische kledingmarkt. Het ontbijt is prima, nu ook met verse yoghurt.
Name: Robert & Liesbeth
Email: nohave
Date: 2018-05-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel maar de kamers zijn enigszins verouderd daarnaast zijn ze niet voorzien van snelle Wifi.
Name: Margo Hesselink
Email: marhesselink@hotmail.com
Date: 2018-05-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, uitgebreid ontbijt, kamers zijn ruim en bedden zijn prima.
Name: Vincent de Groot
Email: nohave
Date: 2018-05-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Super hotel! Wij slapen hier elke keer als we naar Bangkok gaan. Heeft mooie ruime kamers, nette badkamers. Ligt qua ligging precies goed. Niet in het oude centrum, maar wel vlakbij. Ook dichtbij bezienswaardigheden in het nieuwe deel van de stad. Het restaurant is heel erg goed, en het ontbijt ook. Wij hebben hier 3 keer een paar nachten geslapen, en wij zullen elke keer als we naar Bangkok gaan dit hotel blijven nemen.
Name: Inge
Email: peteringe@casema.nl
Date: 2018-05-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hadden een suite met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 woonkamer voor 5 volwassenen en 3 kleine kinderen. Echt geweldig. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. De zwembaden ook heerlijk en ook de kleintjes (2,4,4) konden hier goed uit de voeten. Fijn om dicht bij de oude stad te zijn dus snel en eenvoudig met taxe of tuktuk naar het paleis en de spectaculaire tempel. Aanrader in Bangkok is de fietstocht. Dat was onze highlight in Bangkok.
Name: Tineke
Email: -
Date: 2018-04-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zijn in april 2018 5 nachten in Prince Palace geweest en vonden het fantastisch. Misschien omdat we ge-upgrade waren, standaardkamers hebben we niet gezien en dus kunnen we niet vergelijken. Ligging naast de klong (watertaxi) is perfect. Ontbijt ook uitstekend. Wat ons betreft: fijn hotel.
Name: R. Beumer
Email: wbeumer@hotmail.com
Date: 2018-04-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Netjes en schoon. Probeer alleen niet rond lunchtijd gebruik te maken van de liften. Dan gaan alle mensen die daar werken lunch halen en weer naar beneden. Daardoor kan het wel even duren voordat je een lift treft waar je nog bij past.. Kamer netjes en ruim. Genoeg gelegenheden om te eten. Als je goed ter been bent kan je vanaf het hotel naar het Grand Palace lopen. Ook zijn we vanaf het hotel naar de skytrain gelopen. Voor 3 euro kan je de hele dag rondreizen in skytrain en metro.
Name: Kristina de Lijster
Email: priscillabaggen@hotmail.com
Date: 2018-04-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, vriendelijke bediening. Onze eerste kamer was vrij oud en gedateerd, niet echt overeenkomstig met de foto's op internet. Bij ons 2e bezoek hadden we een iets modernere suite. Nette badkamer, alles wordt goed schoon gehouden. Het hotel zelf is erg mooi en erg groot, van alle faciliteiten voorzien. Ontbijt prima, erg lekkere sushi in het Japanse restaurant. Handig qua ligging, alles is met korte taxiritjes te bereiken. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Name: Wim Zijlmans
Email: -
Date: 2018-04-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel. Niet onze eerste keuze voor Bangkok. Waarschijnlijk laatste keer. Wel mega-ontbijt-buffet.
Name: Cees & Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2018-04-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heerlijk hotel, waar wij al jaren genieten van Bangkok. Prima ontbijt, schone kamers en goede service.
Name: Martin de Lange
Email: martindelange@casema.nl
Date: 2018-04-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De ligging van het hotel is top..met de tuk tuk snel bij de bezienswaardigheden en even rechtsaf en met de watertaxi naar de stad..de kamers waren groot en alles was aanwezig.Een heerlijk zwembad om even uit te rusten na een dag city hoppen...
Name: Fam. de Zon
Email: nohave
Date: 2018-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace hotel is op zich een prima hotel. Wij hadden een familie suite met een 2 persoonsbed en een twijfelaar. De kamers zijn wel wat verouderd. Fijn was dat de boot naast het hotel vaart naar het centrum. Het ontbijt was goed, ruime keus. Jammer vond ik wel dat de prijzen van drank en eten Europees waren (120 bath voor een Cola terwijl je om de hoek 20-30 bath voor een cola betaalde). Natuurlijk mag het in het hotel wat duurder zijn maar het verschil was wel erg groot. Je kon vanaf het hotel met een boot naar het centrum voor 10 bath per persoon. Dat is op zichzelf al een belevenis aangezien het heel primitief gaat en vooral lokale bevolking gebruik maakt van dit vervoer.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association