EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Hans
Email: h.verheijen2@upcmail.nl
Date: 2016-07-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een fijn hotel met zeer vriendelijk personeel en op de 31e verdieping een heel goed restaurant.Ook hier moeten in de nabije toekomst de kamers gefacelift worden.
Name: Dennis
Email: dennis_koa@hotmail.com
Date: 2016-07-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is prima te doen voor in Bangkok! Ruime kamers maar geen luxe (was voor ons ook niet nodig!) Gewoon een prima kamer. Ontbijt is goed! Hotel ligt op een topplaats. Vanaf hier kun je echt alle bezienswaardigheden zien en doen. Uitzicht vanaf de receptie (verd 11 of 12) is prachtig! 1 klein minpuntje: het is wel gehorig
Name: Geert Kramer
Email: gctc@home.nl
Date: 2016-06-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kom er bijna elk jaar op de dag van aankomst na een lange vlucht.Heerlijk hotel om even bij te komen. goed bereikbaar, en vanuit hier kun je makkelijk met de waterbus de winkel cenra bereiken. Heerlijke bedden. En de kosten voor zulke mooie kames is goedkoop. Zeker als je deze resrverrd via greenwood, dan ben je zelfs goedkoper uit alsdat je zelf zo maar binnen loopt om een kamer te krijgen. En dat met een inbegrepen riant ontbijtbuffet.
Name: Veerle
Email: goossie69@hotmail.com
Date: 2016-06-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De ligging van het hotel is prima. Niet ver van de bezienswaardigheden, vlakbij de plaatselijke markt. Er is een uitgebreid ontbijbuffet. Leuk dat het zwembad op de 11e verdieping ligt met toffe bar erbij. We kregen een ruime suite, maar de kamers zijn wat gedateerd. Het is zeer interessant dat het bureau van Greenwood daar ook gevestigd is.
Name: F herskamp
Email: fherskamp@msn.com
Date: 2016-06-15

Recensie: prima hotel super grote slaapkamer met woonkamer met prachtig uitzicht zeker voor de prijs is dit een aanrader op de bovenste verdieping zit een heerlijk chinees restaurant ontbijtbuffet was ook prima
Name: Martin en Ruthly Buitenhuis
Email: -
Date: 2016-06-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit is een doorreis hotel, nu 2 x geweest maar gaan we niet meer heen. Kamers erg gedateerd.
Name: Harry Takken
Email: -
Date: 2016-06-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Alles in orde,op prima locatie in het drukke leven van Bangkok.
Name: Raymond
Email: nohave
Date: 2016-05-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel met het beste uitzicht over Bangkokm midden in het dagelijkse leven van Bangkok. Een aanrader voor iedereen.
Name: Theo
Email: -
Date: 2016-05-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: jammer dat ze BVN van de TV hebben gehaald Beetje oubollig hotel met hier en daar een vlekkerig tapijt
Name: Raymond Trippe
Email: -
Date: 2016-05-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel op een centrale plek in de stad.
Name: Sandra
Email: -
Date: 2016-05-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hadden een hotelkamer met 2 slaapkamers. De kamers waren sterk verouderd, maar wel erg ruim. Het zag er netjes uit, maar in de badkamer lagen her en der nog oosterse haren op de grond. Ruime keuze bij het ontbijt. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Nadeel, in de buurt geen restaurantjes. Wel tuktuk voor de deur.
Name: Robert van Oostveen
Email: -
Date: 2016-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Tamara Roovere
Email: nohave
Date: 2016-05-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk goed geleden, luxe en heel groot. Wel wat ongezellig, geen leven op straat in de avond, restaurants enkel in een nabij gelegen winkelcentrum. Fantastisch zwembad. Een echt stads hotel.
Name: Leo van Oosten
Email: nohave
Date: 2016-05-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: niet mijn hotel. groot voordeel is dat, wanneer je ook aankomt er altijd gelijk in mag. onze kamer hadden problemen met het slot van de deur en een kapotte airco. we kregen wel meteen een andere kamer
Name: Mariette
Email: -
Date: 2016-05-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor de tweede keer waren we nu hier voor onze eerste dagen bangkok. Enige min punt de douche is echt aan vervanging toe.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association