EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: marcel en natasja van den berg
Email: marcel.vandenberg@upcmail.nl
Date: 2016-04-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: heerlijk hotel met twee lekkere zwembaden goed ontbijt en wij hadden een mooie kamer, minpunt!kwamen na excursie en nachttrein om half 8 aan ,mochten geen ontbijt enmmoesten maar wachten tot 12uur tot we een kamer zouden krijgen,personeel weigerde ons ontbijt te ruilen met de dag erna ondanks dat we de dag erna niet konden ontbijten vanwege onze terugvlucht naar huis!na heen en weer gepraat met greenwood en ons ,heeft greenwood he tnetjes opgelost ,kregen alsnog ons ontbijt en mochten gelukkig eerder onze kamer in!het hotel ligt meteen aan winkeltjes en de taxiboot ligt er pal naast wat natuurlijk ideaal was!drankjes in hotel aan de prijzige kant!lekker naar 7/11 gelopen en haalde daar onze colaatjes e.d.prince palce hotel een aanrader lekker zwemmen ,mooi uitzicht over de stad en in he tgebouw een hele groote winkelruimte op de 6e verdieping,hier kan je helemaal los me tkopen!
Name: Thijs Eeman
Email: luck.anna@hotmail.com
Date: 2016-04-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hebben 2 nachten in Prince Palance Hotel, Deluxe Corner Suite geslapen, op de 27ste etage. Super mooie kamer, en een prachtig uitzicht. Op de 11de etage had je het zwembad, geweldig. Personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Name: Mark de Graaf
Email: nohave
Date: 2016-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel met een goed zwembad en prima ontbijtbuffet. Locatie is prima om Bangkok te verkennen. Riviertaxi stopt bij hotel en zet je in 5 minuten af in centrum.
Name: Anke Goedhart
Email: nohave
Date: 2016-04-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel maar daardoor ook relatief betaalbaar. Mooi centraal gelegen. Met de watertaxi voor de deur zit je in no time bij de grote malls of KohSan Road. Zwembad is lekker. Prima eten bij het zwembad.
Name: Lonneke Medze
Email: -
Date: 2016-04-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel op superlocatie. Met de boot kun je voor weinig geld door heel Bangkok manouvreren en kleding en accessoires zijn nergens in heel Thailand goedkoper te koop dan in het naastgelegen BoBae groothandelscentrum waarbij aangetekend dient te worden dat veel units geen enkele stuks verkopen. Nadelen zijn dat het z wembad om 20.00 uur dichtgaat en dat het baliepersoneel bij in- en uitschecken verre van behulpzaam is. Geen tours of grote taxiritten regelen via de "taxiservice" van het hotel want je betaalt gegarandeerd het dubbele van het normale tarief. Het eten a la carte is voor Thaise begrippen erg duur en de kwaliteit is zeker niet geweldig. Ontbijt is prima en voor elk wat wils behalve de koffie...die kun je beter overslaan.
Name: Davy Platteau
Email: -
Date: 2016-04-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig luxueus hotel met een redelijk goede ligging. Ontbijtbuffet is top. Twee mooie openlucht zwembaden op het 11de en 12 de verdieping met een adembenemend uitzicht op Bangkok (voor bij zonsondergang). Heel goed geslapen en geen enkel lawaai van uit de omgeving. Bijkomend pluspunt is de aanwezigheid van Greenwood op het 14 de verdiep. Hier komen we zeker nog terug.
Name: Hans
Email: -
Date: 2016-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om een (droom) reis door Thailand mee te beginnen ook al ligt het niet in het (zaken) centrum van Bangkok. Goed ontbijtbuffet en gezellige bar aan het zwembad!
Name: Cees en Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2016-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer, maar dit is een perfect begin van de vakantie. Centraal gelegen, goede service en aardige mensen. En dit keer een heel mooie kamer.
Name: Cees en Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2016-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer in dit mooie hotel. Het begin van onze vakantie. Dit jaar een prachtige mooie grote kamer. De ligging is ook gunstig, dicht bij het kanaal.
Name: Cees en Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2016-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer, maar dit is een perfect begin van de vakantie. Centraal gelegen, goede service en aardige mensen. En dit keer een heel mooie kamer.
Name: Barbara
Email: -
Date: 2016-04-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is echt de moeite waard om te verblijven als je toch naar Bangkok gaat. Het is een erg groot hotel met mooie ruime kamers. De kamers worden iedere dag schoongemaakt en het ontbijt is goed. Ook is het personeel erg vriendelijk en je zit vanuit het hotel zo op de markten en met een Tuktuk kun je overal naar toe. Het ligt erg centraal.
Name: Winnifred Broekhuizen
Email: -
Date: 2016-04-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn Hotel om de vakantie te starten en goed centraal gelegen
Name: Tt Klappe
Email: tnt@ziggo.nl
Date: 2016-04-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijne kamer in het nieuwe gedeelte. Slecht vervoer met bootje voor 75 jarigen. In de omgeving is niets te beleven. Maar.......we doen dit al bijna 16 jaar.
Name: Joke de Roos
Email: nohave
Date: 2016-03-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, lekker en zeer uitgebreid ontbijt. Prima service
Name: Jerina Helmerhorst
Email: jerina@jerina-pr.com
Date: 2016-03-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een geweldig hotel gelegen in een zeer levendige wijk. Het hotel bezit alle faciliteiten, ruime kamers verdeeld over 3 torens, die allemaal een geweldig uitzicht bieden op de stad. Het ontbijt is uitgebreid en het personeel zeer vriendelijk, Er zijn 2 zwembaden, waarvan de Poolbar het meest bekende is met de daaraan gelegen bar en terras. Helaas zijn de prijzen hier wat aan de prijzige kant. Het tweede zwembad wordt meestal gebruikt door gezinnen met kinderen, jammer dat er niet genoeg ligbedden beschikbaar zijn. Maar al met al is het hotel geweldig, ligt dicht bij de kanaalboot met directe verbinding naar winkelcentra en S-baan.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association