EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Fam. De Gooijer
Email: -
Date: 2016-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is wat verouderd, is vooral een mooie locatie doordat je een prachtig uitzicht hebt over heel Bangkok. Zwembad ligt op de 10e verdieping, heel mooi!
Name: J.Hetteling
Email: jhetteling@gmail.com
Date: 2016-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor twee nachten.
Name: Sabine Bogaert
Email: -
Date: 2016-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Immens hotel. Beetje vergane glorie. Maar wel prima kamers (suite met 2 aparte slaapkamers). Je bent wel een nummer. Totaal niet persoonlijk. Verschillende restaurants, niet zo bijzonder. Leuk zwembad en bar. Ontbijt immens maar niet echt lekker. Handig dat Greenwood Travel in het gebouw zit.
Name: Irene Schouten
Email: nohave@gmail
Date: 2016-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, goede kamers, lekker zwembad maar wel vrij massaal.
Name: david
Email: -
Date: 2016-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: ik zeg: niet doen! de eerste kamer die wij kregen was echt te oud . behang van de muren afgescheurd en aan het plafond hingen allemaal coconnen waar insecten uitgekomen waren (denk ik). in de badkamer zwarte haren op de grond, rest leek wel schoon. nieuwe kamer gevraagd. kregen zonder probleem een nieuwe maar deze verschilde niet veel van de eerste. er waren alleen geen haren en geen cocons. het behang was iets minder gescheurd en verkleurd. het beddengoed was wel gerepareerd. kortom: dit hotel is aan aan fikse opkapbeurt toe! bovendien is er in de buurt in de avond niet veel te beleven. geen eettentjes in nabije omgeving e.d. er verblijven veel jongeren in dit hotel die net aankomen in thailand of laatste nacht ( zoals wij) voordat ze vertrekken. de zwembaden zijn groot en het uitzicht is fantastisch, maar voor dit geld kan je in Bangkok veel betere en minder massale hotels vinden! ik ga er niet meer heen.
Name: Ingrid
Email: -
Date: 2016-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goede ligging, erg gedateerd hotel.
Name: LEON DREWES
Email: lsldrewes@msn.com
Date: 2016-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer leuk hotel om je reis mee te beginnen, alles is aanwezig en locatie is prima om vanuit hier van alles te ontdekken
Name: Mart Engels
Email: martengels14@gmail.com
Date: 2016-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jan Rottier
Email: -
Date: 2016-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goede ligging dicht bij de belangrijkste attracties in Bangkok. kamers en inrichting komen een beetje gedateerd over. Geheel nogal massaal vooral tijdens het ontbijt. Horeca voorzieningen in het hotel nogal prijzig.
Name: C. Bos
Email: a.bos455@upcmail.nl
Date: 2016-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed en net hotel, wel wat gedateerd. Ontbijt was erg uitgebreid.
Name: familie Franken
Email: jacohetty@gmail.com
Date: 2016-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed en prima hotel. Vriendelijke mensen en alles goed verzorgd.
Name: Fam Renting
Email: -
Date: 2016-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier twee nachten bij aankomst verbleven, net als vorig jaar. Beide zwembaden zijn lekker en voldoende plek om om het zwembad te liggen. De bar bij het ene zwembad is gezellig, wel prijzig voor Thaise begrippen. De kamers zijn schoon, maar het is allemaal wel oud en versleten. Heeft een flinke make over nodig!
Name: John van Uffelen
Email: jmvdriet@hetnet.nl
Date: 2016-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel wel groot, ligt heel centraal als je de uitgang uitstapt zit je midden in de hectiek van Bangkok. Internet kun je alleen kopen met code per halfuur-uur-of dag is duur, dit is een min puntje van dit hotel, past niet meer in deze tijd. Erg is wel gratis internet bij de coffeeshop maar dat is niet handig.
Name: Marion Horseling
Email: m.miezenbeek@casema.nl
Date: 2016-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel met 2 zwembaden. Prima verzorgd, alles schoon en wij hadden mega kamer (3 bedroom suite). Ontbijt was beetje te druk, behalve als je erg vroeg was. En na 11 uur is er geen glas wijn meer te krijgen :).
Name: Christel
Email: -
Date: 2016-08-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn er 3 nachten geweest, twee aan het begin van de vakantie en 1 aan het eind. We hadden een familiekamer gereserveerd. Eerste twee nachten sliepen we in de ronde toren. Groot bijna appartementachtige kamers, maar qua schoonheid ed wel te wensen over. Laatste nacht in vierkante toren geslapen in losse kamers. Dit is aan te raden. Veel netter en verzorgder ook al is de ruimte kleiner wel een aanrader. Kinderen vonden t zwembad geweldig. Loop even een straat verder om n tuktuk of taxi te nemen. Goedkoper, makkelijker afdingen.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association