EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Katrien
Email: -
Date: 2016-03-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kamers zijn aan renovatie toe, vooral wat betreft het sanitair maar al bij al viel het hotel wel mee. Wel een super ontbijtbuffet.
Name: Marja Leih Hahn
Email: e.leih@ziggo.nl
Date: 2016-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince palace Hotel is altijd een goede plek om van daaruit verder te reizen! Goede kamer! heerlijk zwembad en prima ontbijt! Ook de watertaxie voor de deur is heel handig en brengt je in een paar minuten naar t centrum!
Name: rob
Email: -
Date: 2016-03-11

Recensie: De ontvangst bij de receptie na een lange reis was niet echt geweldig. De kamers waren uiteraard niet klaar toen we om 08.00 uur arriveerden. Koffie konden we niet krijgen. Het restaurant konden we niet in omdat we geen pasjes hadden. Greenwood kon niet helpen want die gaan pas om 09.00 uur open in het hotel.Bier is trouwens behoorlijk prijzig in dit hotel en tellen hoeveel je hebt gedronken is niet hun sterkste kant bij het zwembad restaurant.
Name: Kristian
Email: -
Date: 2016-03-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Net hotel, zijn we nu al 2 keer geweest. Goed uitgebreid ontbijt.
Name: Inge Verhage
Email: -
Date: 2016-03-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden al vaker in Prince Palace verbleven (2009) dus wisten wat te verwachten. De kamer was niet heel schoon, rook naar sigarettenrook, maar ach voor 1 gratis nacht hoor je ons niet klagen. 's Middags nog gezellig bij zwembad gezeten, beetje zwemmen, uitkijken over Bangkok. Gegeten bij restaurant aan zwembad, lekker eten, prima plek. Ontbijt superdruk, goed geregeld en dikke voldoende.
Name: Ingrid Schoumans
Email: -
Date: 2016-03-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zaten in het eerste gebouw en eigenlijk moet dit gerenoveerd woreden muffe kamers beschimmeld plafond in de badkamer voor ons geen Prince Palace meer
Name: Anita
Email: -
Date: 2016-03-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Beetje vergane glorie maar daardoor betaalbaar hotel. Voordeel dat Greenwood bij hen zit anders toch ander hotel genomen. Want ligt ver van alles...Veel chinezen en Russen.
Name: J Hetteling
Email: jhetteling@gmail.com
Date: 2016-02-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel waar we al jaren komen,op zich goed hotel, kamers beetje oubollig, ontbijtbufet zeer goed. Prijzen in restaurant bij zwembad belachelijk hoog vooral bier en wijn. In de omgeving niet veel te doen.
Name: Frans Winkelman
Email: -
Date: 2016-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel en dicht bij de top items in Bangkok. Ietwat vergane glorie, maar goede service.
Name: Jan en Nel
Email: -
Date: 2016-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goede bereikbaarheid voor alle bezienswaardigheden. Erg groot maar goed hotel met zeer uitgebreid ontbijtbuffet
Name: Partodiwirjo
Email: -
Date: 2016-02-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Pluspunten: 2 gratis overnachtingen en transfer naar de luchthaven. Ontbijt prima. Restaurantpersoneel beleefd. Minpunten : Heel druk hotel. Onhandig binnenkomst en In-Uitcheckbalie. Werking gratis Wi-Fi minimaal. In de omgeving van het hotel is er weinig te beleven. Geboekt twin bed maar kreeg 2 aparte bedden.Oplossing tegen elkaar schuiven.
Name: wim van der poel
Email: poelaria@gmail.com
Date: 2016-02-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: hotel is ietwat gedateerd. receptie is op de elfde verdieping, normale afhandeling, wat formeel. kamers zijn groot en goed ingericht. ontbijt prima
Name: Patricia de Jager
Email: -
Date: 2016-02-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Vriendelijk personeel. Nette kamer en de ligging was ook prima wat ons betreft.
Name: José Smolders
Email: -
Date: 2016-02-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Super hotel met mooie zwembaden. Mooi aangelegd allemaal. De prijs van het eten aan het zwembad was aan de dure kant. Het ontbijt was prima en uitgebreid, behalve het meeneem ontbijt (ontbijtbox). Daar moeten ze zich echt voor schamen. Jammer dat er geen wifi op de kamers was. Dat verwacht je wel van zo'n luxe hotel.
Name: Carolina
Email: -
Date: 2016-02-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een paar nachtjes, uitgebreid ontbijt, kamer ziet er netjes uit. Midden in het oude centrum, als je wilt en goed ter been bent loop je zo naar de Golden Mount en daarna door naar Khao san road.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association