EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Boudewijn van der Kroef
Email: -
Date: 2016-01-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima verblijf. De vriendelijkheid van het personeel en hulpvaardigheid was ons heel opvallend en meer, veel meer dan goed verzorgd. Van een klein probleem op de kamer tot het openhouden van deuren. Tjonge, we vonden ons als koningen en koninginnen behandeld. Een prima reservering voor ons.
Name: Jos
Email: nohave@gmail.com
Date: 2015-12-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel en goede kamers met een zeer uitgebreid ontbijt. Vele winkeltjes in direkte omgeving en goed uitgangspunt naar de stad. Eten en drinken is wel aan de dure kant. Water van zwembad iets aan de koele kant. Voordeel is dat Greenwood er een kantoor heeft.
Name: Karin Jonkman
Email: nohave@gmail.com
Date: 2015-12-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Top hotel, perfecte ontbijt, prima personeel, top kamers en 2 fijne zwembaden met super uitzicht, op de 11e verdieping, over bangkok. Echt heerlijk genoten. echt een aanrader!
Name: Ria
Email: -
Date: 2015-12-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een paar nachten. We vonden alleen de kaoten van een glaasje wijn aan de bar behoorlijk aan de hoge kant.
Name: Wil en Desiree de Laat
Email: -
Date: 2015-11-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: agnes
Email: a.kakiay@casema.nl
Date: 2015-11-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Super groot en mooi hotel,wij kregen een upgrade naar deluxe kamer met een mooi uitzicht over Bangkok.Het ontbijt is goed voor ieder wat wils,kamer was schoon en netjes.Dichtbij bij de bezienswaardigheden,minpunt was betaalde wifi. we zouden de volgende keer langer blijven in dit hotel was nu maar 1 nacht helaas
Name: Alma Kasanwidjojo
Email: -
Date: 2015-11-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel kom ik elke keer weer omdat mijn ticket via GWT daar 2 nachten bij doet. Geweldig hotel, personeel vriendelijk en behulpzaam, ruime kamers en het ontbijt is hier wel erg uitgebreid. Altijd leuk om hier weer 2 nachten te verblijven. Chinatown en Khao San Road en Grand Palace zijn dichtbij en goed te bereiken per tuktuk of taxi.
Name: D.Munzenmayer
Email: d.munzenmayer@gmail.com
Date: 2015-10-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: elly van de lagemaat
Email: elly8036@hotmail.com
Date: 2015-10-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: is gewoon een prima uitval basis voor Bangkok bijna in het centrum. ontbijt is ook prima. helaas beperkte wifi ontvangst.
Name: Willem Schreijnders.
Email: willem@schreijnders.nl
Date: 2015-10-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel,met een geweldig ontbijt buffet.
Name: Willem Schreijnders.
Email: willem@schreijnders.nl
Date: 2015-10-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel,met een geweldig ontbijt buffet.
Name: Marika pepers
Email: -
Date: 2015-10-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Om de eerste dagen in Bangkok te verblijven is dit hotel prima. Het is supergroot want er zijn meerdere gebouwen. Je kunt naar greenwood op de 14de verdieping voor overleg van je vakantie. Ontbijt is uitgebreid op z'n Thais dan.
Name: Hans en Nel Winkel
Email: -
Date: 2015-09-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fantastisch Hotel !
Name: Familie Bruins
Email: -
Date: 2015-09-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier moeten we helaas vermelden dat het een beetje vergane glorie is. We zijn hier 10 jaar geleden ook geweest en eigenlijk is er niets veranderd. Geen gratis WIFI (niet meer van deze tijd). Het personeel bij de incheck balie is zeer ongeinteresseerd. Ook dat er moet worden bijbetaald voor het gebruik van de gym is raar, bij een normaal hotel zit dat gewoon bij de prijs inbegrepen. Ook dat we de rekening van de laundry service niet op de kamer konden zetten vind ik vreemd. Al met al zou ik niet meer terug gaan naar dit hotel.
Name: Maurice
Email: -
Date: 2015-09-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel met heel veel luxe. Vriendelijk personeel je wordt echt in de watten gelegd.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association