EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: F herskamp
Email: fherskamp@msn.com
Date: 2016-06-15

Recensie: prima hotel super grote slaapkamer met woonkamer met prachtig uitzicht zeker voor de prijs is dit een aanrader op de bovenste verdieping zit een heerlijk chinees restaurant ontbijtbuffet was ook prima
Name: Martin en Ruthly Buitenhuis
Email: -
Date: 2016-06-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit is een doorreis hotel, nu 2 x geweest maar gaan we niet meer heen. Kamers erg gedateerd.
Name: Harry Takken
Email: -
Date: 2016-06-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Alles in orde,op prima locatie in het drukke leven van Bangkok.
Name: Raymond
Email: nohave
Date: 2016-05-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel met het beste uitzicht over Bangkokm midden in het dagelijkse leven van Bangkok. Een aanrader voor iedereen.
Name: Theo
Email: -
Date: 2016-05-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: jammer dat ze BVN van de TV hebben gehaald Beetje oubollig hotel met hier en daar een vlekkerig tapijt
Name: Raymond Trippe
Email: -
Date: 2016-05-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel op een centrale plek in de stad.
Name: Sandra
Email: -
Date: 2016-05-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hadden een hotelkamer met 2 slaapkamers. De kamers waren sterk verouderd, maar wel erg ruim. Het zag er netjes uit, maar in de badkamer lagen her en der nog oosterse haren op de grond. Ruime keuze bij het ontbijt. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Nadeel, in de buurt geen restaurantjes. Wel tuktuk voor de deur.
Name: Robert van Oostveen
Email: -
Date: 2016-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Tamara Roovere
Email: nohave
Date: 2016-05-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk goed geleden, luxe en heel groot. Wel wat ongezellig, geen leven op straat in de avond, restaurants enkel in een nabij gelegen winkelcentrum. Fantastisch zwembad. Een echt stads hotel.
Name: Leo van Oosten
Email: nohave
Date: 2016-05-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: niet mijn hotel. groot voordeel is dat, wanneer je ook aankomt er altijd gelijk in mag. onze kamer hadden problemen met het slot van de deur en een kapotte airco. we kregen wel meteen een andere kamer
Name: Mariette
Email: -
Date: 2016-05-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor de tweede keer waren we nu hier voor onze eerste dagen bangkok. Enige min punt de douche is echt aan vervanging toe.
Name: marcel en natasja van den berg
Email: marcel.vandenberg@upcmail.nl
Date: 2016-04-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: heerlijk hotel met twee lekkere zwembaden goed ontbijt en wij hadden een mooie kamer, minpunt!kwamen na excursie en nachttrein om half 8 aan ,mochten geen ontbijt enmmoesten maar wachten tot 12uur tot we een kamer zouden krijgen,personeel weigerde ons ontbijt te ruilen met de dag erna ondanks dat we de dag erna niet konden ontbijten vanwege onze terugvlucht naar huis!na heen en weer gepraat met greenwood en ons ,heeft greenwood he tnetjes opgelost ,kregen alsnog ons ontbijt en mochten gelukkig eerder onze kamer in!het hotel ligt meteen aan winkeltjes en de taxiboot ligt er pal naast wat natuurlijk ideaal was!drankjes in hotel aan de prijzige kant!lekker naar 7/11 gelopen en haalde daar onze colaatjes e.d.prince palce hotel een aanrader lekker zwemmen ,mooi uitzicht over de stad en in he tgebouw een hele groote winkelruimte op de 6e verdieping,hier kan je helemaal los me tkopen!
Name: Thijs Eeman
Email: luck.anna@hotmail.com
Date: 2016-04-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hebben 2 nachten in Prince Palance Hotel, Deluxe Corner Suite geslapen, op de 27ste etage. Super mooie kamer, en een prachtig uitzicht. Op de 11de etage had je het zwembad, geweldig. Personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Name: Mark de Graaf
Email: nohave
Date: 2016-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel met een goed zwembad en prima ontbijtbuffet. Locatie is prima om Bangkok te verkennen. Riviertaxi stopt bij hotel en zet je in 5 minuten af in centrum.
Name: Anke Goedhart
Email: nohave
Date: 2016-04-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel maar daardoor ook relatief betaalbaar. Mooi centraal gelegen. Met de watertaxi voor de deur zit je in no time bij de grote malls of KohSan Road. Zwembad is lekker. Prima eten bij het zwembad.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association