EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Cees en Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2016-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer in dit mooie hotel. Het begin van onze vakantie. Dit jaar een prachtige mooie grote kamer. De ligging is ook gunstig, dicht bij het kanaal.
Name: Cees en Antonette Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2016-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer, maar dit is een perfect begin van de vakantie. Centraal gelegen, goede service en aardige mensen. En dit keer een heel mooie kamer.
Name: Barbara
Email: -
Date: 2016-04-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is echt de moeite waard om te verblijven als je toch naar Bangkok gaat. Het is een erg groot hotel met mooie ruime kamers. De kamers worden iedere dag schoongemaakt en het ontbijt is goed. Ook is het personeel erg vriendelijk en je zit vanuit het hotel zo op de markten en met een Tuktuk kun je overal naar toe. Het ligt erg centraal.
Name: Winnifred Broekhuizen
Email: -
Date: 2016-04-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn Hotel om de vakantie te starten en goed centraal gelegen
Name: Tt Klappe
Email: tnt@ziggo.nl
Date: 2016-04-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijne kamer in het nieuwe gedeelte. Slecht vervoer met bootje voor 75 jarigen. In de omgeving is niets te beleven. Maar.......we doen dit al bijna 16 jaar.
Name: Joke de Roos
Email: nohave
Date: 2016-03-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, lekker en zeer uitgebreid ontbijt. Prima service
Name: Jerina Helmerhorst
Email: jerina@jerina-pr.com
Date: 2016-03-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een geweldig hotel gelegen in een zeer levendige wijk. Het hotel bezit alle faciliteiten, ruime kamers verdeeld over 3 torens, die allemaal een geweldig uitzicht bieden op de stad. Het ontbijt is uitgebreid en het personeel zeer vriendelijk, Er zijn 2 zwembaden, waarvan de Poolbar het meest bekende is met de daaraan gelegen bar en terras. Helaas zijn de prijzen hier wat aan de prijzige kant. Het tweede zwembad wordt meestal gebruikt door gezinnen met kinderen, jammer dat er niet genoeg ligbedden beschikbaar zijn. Maar al met al is het hotel geweldig, ligt dicht bij de kanaalboot met directe verbinding naar winkelcentra en S-baan.
Name: Katrien
Email: -
Date: 2016-03-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kamers zijn aan renovatie toe, vooral wat betreft het sanitair maar al bij al viel het hotel wel mee. Wel een super ontbijtbuffet.
Name: Marja Leih Hahn
Email: e.leih@ziggo.nl
Date: 2016-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince palace Hotel is altijd een goede plek om van daaruit verder te reizen! Goede kamer! heerlijk zwembad en prima ontbijt! Ook de watertaxie voor de deur is heel handig en brengt je in een paar minuten naar t centrum!
Name: rob
Email: -
Date: 2016-03-11

Recensie: De ontvangst bij de receptie na een lange reis was niet echt geweldig. De kamers waren uiteraard niet klaar toen we om 08.00 uur arriveerden. Koffie konden we niet krijgen. Het restaurant konden we niet in omdat we geen pasjes hadden. Greenwood kon niet helpen want die gaan pas om 09.00 uur open in het hotel.Bier is trouwens behoorlijk prijzig in dit hotel en tellen hoeveel je hebt gedronken is niet hun sterkste kant bij het zwembad restaurant.
Name: Kristian
Email: -
Date: 2016-03-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Net hotel, zijn we nu al 2 keer geweest. Goed uitgebreid ontbijt.
Name: Inge Verhage
Email: -
Date: 2016-03-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden al vaker in Prince Palace verbleven (2009) dus wisten wat te verwachten. De kamer was niet heel schoon, rook naar sigarettenrook, maar ach voor 1 gratis nacht hoor je ons niet klagen. 's Middags nog gezellig bij zwembad gezeten, beetje zwemmen, uitkijken over Bangkok. Gegeten bij restaurant aan zwembad, lekker eten, prima plek. Ontbijt superdruk, goed geregeld en dikke voldoende.
Name: Ingrid Schoumans
Email: -
Date: 2016-03-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zaten in het eerste gebouw en eigenlijk moet dit gerenoveerd woreden muffe kamers beschimmeld plafond in de badkamer voor ons geen Prince Palace meer
Name: Anita
Email: -
Date: 2016-03-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Beetje vergane glorie maar daardoor betaalbaar hotel. Voordeel dat Greenwood bij hen zit anders toch ander hotel genomen. Want ligt ver van alles...Veel chinezen en Russen.
Name: J Hetteling
Email: jhetteling@gmail.com
Date: 2016-02-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel waar we al jaren komen,op zich goed hotel, kamers beetje oubollig, ontbijtbufet zeer goed. Prijzen in restaurant bij zwembad belachelijk hoog vooral bier en wijn. In de omgeving niet veel te doen.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association