EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Rian Zijlmans
Email: pino_rian@msn.com
Date: 2015-09-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel met een geweldig uitzicht en overal dichtbij!
Name: Jeannette
Email: -
Date: 2015-09-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Perfect hotel om de vakantie mee te beginnen. Wel groot, beetje vergane glorie, maar prima kamers, lekker uitgebreid ontbijt en aardig personeel. De 2 zwembaden zijn ook erg fijn als je een dag door Bangkok hebt rondgesjouwd. Wij hadden een 2 slaapkamer appartement. Indeling was wel een beetje raar: 1 kamer met een groot 2 persoonsbed en een 1 persoonsbed en een kamer met een twijfelaar. Daarom hebben we met 3 op 1 kamer gelegen en 1 apart. Was minder gezellig. De airco ging kapot en maakte veel herrie, zonder enige problemen kregen we direct een identieke kamer op een andere verdieping. Erg fijn hotel.
Name: Cheryl ten Have
Email: -
Date: 2015-09-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel in centrum van Bangkok. Gezellig zwembad met bar. Restaurant was ook wel goed om te eten en bij het zwembad was ook ok. Nette kamers. Helaas slechte WiFi alleen bij de bar waar het soms zo druk was, dat je geen ontvangst had. Het was wel helemaal super dat we bij aankomst in Bangkok en verblijf in dit hotel, heel eenvoudig bij Greenwood Travel langs konden gaan om onze reisdocumenten op te halen.
Name: Jennifer Le
Email: xjenn@msn.com
Date: 2015-09-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Geweldig groot hotel midden in Bangkok. Wij zaten in toren C en hadden een mooie woonkamer en keuken bij onze kamer het was heel groot en mooi!! Tip : achter het hotel zit een rivier waar een boot stopt hiermee kun je voor 9 bath naar het centrum. De wifi was slecht in de lobby (wel gratis, maar alleen in de lobby) Ruime keus bij het ontbijt
Name: Eugenie Kraanen
Email: eugenie@kraanen.com
Date: 2015-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor het verblijf in Bangkok. Met de watertaxi (halte aan het eind van de straat) konden we makkelijk en snel naar MBK en andere delen van de stad. Ideaal!
Name: esther duppen
Email: esther.duppen@zonnet.nl
Date: 2015-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heerlijk hotel na je lange vlucht vanuit Nederland. Mooi luxe zwembad, heerlijke kamers en uitgebreid ontbijt. Helaas niet op de meest centrale ligging in Bangok, maar ach dan neem je een tuktuk.
Name: frank en nancy regeer
Email: nancyregeer@kpnmail.nl
Date: 2015-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, kamers zijn wel gedateerd. Goed ontbijt en je kunt er 's avonds ook prima eten.
Name: marielle de Vaan
Email: -
Date: 2015-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jongman
Email: gj73@live.nl
Date: 2015-08-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel. Mooie zwembaden. Lekker ontbijt. Goede locatie. Aardig personeel.
Name: A.Verhagen
Email: -
Date: 2015-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Tegenvaller! Het hotel is oud en versleten. Het is echt tijd voor een update. Ook het feit dat je moet betalen voor internet, is zeer achterhaald. Dat kan echt niet meer in deze tijd. Daarnaast vonden wij het personeel niet zo vriendelijk meer als voorheen. Zeker bij het ontbijt, zijn we een paar keer onbeleefd en onbeschoft benaderd. Dit is de vierde keer dat wij hier komen vanaf 2008. Het is jammer dat dit hotel blijft stil staan. De volgende keer gaan wij niet meer naar Prince Palace Hotel.
Name: Jan Willem van Es
Email: -
Date: 2015-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Martin V.
Email: -
Date: 2015-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Massaal hotel, helaas iets buiten de hectiek van het echte Bangkok. Kamers zijn prima, ontbijt uitstekend! Dineren kun je het beste ergens anders doen, want in Prince Palace is het duur en matig van kwaliteit. Personeel mag iets vriendelijker.
Name: Korten
Email: d.w.korten@kpnmail.nl
Date: 2015-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig Mooi uitzicht
Name: Audrey v/d heuvel
Email: -
Date: 2015-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In 2009 waren we hier ook al eens geweest.wij vinden dat het hotel er niet op vooruit is gegaan qua vriendelijkheid en netheid en schoon zijn van de kamer.jammer.
Name: Rene
Email: outenaar@hotmail.com
Date: 2015-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De recensies waren wisselend, maar wij (gezin met kinderen van 15 en 12 jaar) wilden toch graag een hotel met zwembad dichtbij het centrum. Ik vond Prince Palace een goede keuze. 2 lekkere zwembaden (1 met en 1 zonder bediening) en wij hadden een ruime familiekamer, niet bijzonder, maar ok. Voor het hotel is het regelmatig druk maar het voordeel is dat je makkelijk een tuktuk of taxi kunt krijgen en dat iedereen het hotel kent, dus je komt ook weer snel thuis. Bij de taxiboot moet je goed opletten om op tijd uit te stappen, wel een leuke belevenis. Het personeel is erg vriendelijk. Het ontbijt is goed.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association