EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: annemies
Email: -
Date: 2015-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel maar waarom zoveel betalen voor wifi? Dat vind ik niet meer van deze tijd.
Name: Mariken
Email: marikenvandenberg@hotmail.com
Date: 2015-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, groot 3 kamer appartement, bedden ook goed. Het is een beetje oud maar wel goed verzorgd. Bij het ontbijt 's morgens erg druk. Wel uitgebreid ontbijt met ook Thais eten. Ligging goed naast de klong. Je kan zo op de taxiboot stappen.
Name: Trienke Drijfhout
Email: trienkedrijfhout@gmail.com
Date: 2015-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Super hotel!Wij hadden de familie suite, mooie kamer.
Name: Sandra
Email: hindenlaan@hotmail.com
Date: 2015-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wat onpersoonlijk hotel. Goede locatie. Geen WiFi op de kamer. Prima plek voor start om Bangkok te ontdekken.
Name: Catharine
Email: c.dors@upcmail.nl
Date: 2015-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima kamer. Wij zijn hier begonnen en geeindig met onze rondreis door Thailand. Steeds Bij het inchecken leek het wel een verrassing dat we kwammen en steeds moesten we een 11/5 uur wachten ( en langere) voor dat onze kamer klaar was. Steeds moesten we uit onze stof schieten om een kamer te krijgen. Tewijl we een resevering hadden.
Name: yvette de Bruin
Email: -
Date: 2015-08-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, fijne uitvalbasis en lekkere plek om te starten en af te sluiten!
Name: Nataly Schopman- Haaima
Email: natenly@hotmail.com
Date: 2015-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer hier (laatste keer 10 jaar geleden) en er is niets veranderd. Dit is een goed teken, want het is een prima hotel en aan andere kant wat verouderd. handig is dat greenwood in zelfde hotel zit en met de taxi of tuktuk ben je redelijk snel elders in de stad.
Name: Jimmy van schijndel
Email: nohave@gmail.com
Date: 2015-07-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Vriendelijk personeel, eten bij het zwembad was goed. Goed ontbijt .
Name: Martin
Email: -
Date: 2015-06-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Cornelia Winkel
Email: cvanderweijden@gmail.com
Date: 2015-06-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima uitvalsbasis, groot hotel midden in de stad, gebruik de Khlong boot achter het hotel, geweldig. Hotel goed verzorgd, goed ontbijt. Onze kamer in de B toren was volledig gerenoveerd. Keurig
Name: Wim de jong
Email: wimfleur@hotmail.com
Date: 2015-06-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel. prima stadshotel. Mooie kamers. Met de boot ben je zo in het centrum/skytrain. Ontbijt goed geregeld.
Name: Fam. Smulders
Email: -
Date: 2015-06-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goede uitvalsbasis om Bangkok te verkennen. Gebruik zoveel mogelijk de watertaxi om in het centrum te komen, dat is veel sneller (en voordeliger) dan een taxi of tuktuk. Prima kamer, goed verzorgd ontbijt, bagage werd netjes een paar dagen opgeslagen en Greenwood zit er (ook een voordeel, kan je nog wat informatie vragen).
Name: Esther
Email: -
Date: 2015-05-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden hier een hele mooie kamer, twee slaapkamers en een woonkamertje, dus ideaal voor ons gezin. Voor de rest is het een verzorgt hotel en heeft het een gezellige uitstraling. Wat we ook erg leuk vonden was dat je via het hotel naar een mega indoor markt kon waar je lekker kon rondkijken en heel goedkoop eten. Naast het hotel kon je op de taxi boot stappen waardoor je heel snel in het centrum van Bankok kwam.
Name: Nico
Email: jcnwipp@xs4all.nl
Date: 2015-05-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: omgeving van hotel overdag druk en bedrijvig s avonds niet erg uitnodigend om nog de straat op te gaan staat van onderhoud mag wel eens gerenoveerd worden kamer eerste 2 nachten upgrade geboekt naar luxe corner room kregen echter de standaard kamer
Name: Liliane
Email: li.melis-laaper@tele2.nl
Date: 2015-05-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al 12 keer in dit hotel verbleven, altijd prima! Leuk dat het in een echte thaise woonwijk zit, en Bo Bae Towers zijn een hele belevenis. Goed centraal gelegen, levendige buurt met markt en straat eettentjes. Buffetontbijt is grandioos, veel keuze, zowel westers als Thais.Kamers verschillen wel in kwaliteit. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association