EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: elly van de lagemaat
Email: elly8036@hotmail.com
Date: 2015-10-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: is gewoon een prima uitval basis voor Bangkok bijna in het centrum. ontbijt is ook prima. helaas beperkte wifi ontvangst.
Name: Willem Schreijnders.
Email: willem@schreijnders.nl
Date: 2015-10-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel,met een geweldig ontbijt buffet.
Name: Willem Schreijnders.
Email: willem@schreijnders.nl
Date: 2015-10-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel,met een geweldig ontbijt buffet.
Name: Marika pepers
Email: -
Date: 2015-10-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Om de eerste dagen in Bangkok te verblijven is dit hotel prima. Het is supergroot want er zijn meerdere gebouwen. Je kunt naar greenwood op de 14de verdieping voor overleg van je vakantie. Ontbijt is uitgebreid op z'n Thais dan.
Name: Hans en Nel Winkel
Email: -
Date: 2015-09-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fantastisch Hotel !
Name: Familie Bruins
Email: -
Date: 2015-09-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier moeten we helaas vermelden dat het een beetje vergane glorie is. We zijn hier 10 jaar geleden ook geweest en eigenlijk is er niets veranderd. Geen gratis WIFI (niet meer van deze tijd). Het personeel bij de incheck balie is zeer ongeinteresseerd. Ook dat er moet worden bijbetaald voor het gebruik van de gym is raar, bij een normaal hotel zit dat gewoon bij de prijs inbegrepen. Ook dat we de rekening van de laundry service niet op de kamer konden zetten vind ik vreemd. Al met al zou ik niet meer terug gaan naar dit hotel.
Name: Maurice
Email: -
Date: 2015-09-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel met heel veel luxe. Vriendelijk personeel je wordt echt in de watten gelegd.
Name: Rian Zijlmans
Email: pino_rian@msn.com
Date: 2015-09-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel met een geweldig uitzicht en overal dichtbij!
Name: Jeannette
Email: -
Date: 2015-09-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Perfect hotel om de vakantie mee te beginnen. Wel groot, beetje vergane glorie, maar prima kamers, lekker uitgebreid ontbijt en aardig personeel. De 2 zwembaden zijn ook erg fijn als je een dag door Bangkok hebt rondgesjouwd. Wij hadden een 2 slaapkamer appartement. Indeling was wel een beetje raar: 1 kamer met een groot 2 persoonsbed en een 1 persoonsbed en een kamer met een twijfelaar. Daarom hebben we met 3 op 1 kamer gelegen en 1 apart. Was minder gezellig. De airco ging kapot en maakte veel herrie, zonder enige problemen kregen we direct een identieke kamer op een andere verdieping. Erg fijn hotel.
Name: Cheryl ten Have
Email: -
Date: 2015-09-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel in centrum van Bangkok. Gezellig zwembad met bar. Restaurant was ook wel goed om te eten en bij het zwembad was ook ok. Nette kamers. Helaas slechte WiFi alleen bij de bar waar het soms zo druk was, dat je geen ontvangst had. Het was wel helemaal super dat we bij aankomst in Bangkok en verblijf in dit hotel, heel eenvoudig bij Greenwood Travel langs konden gaan om onze reisdocumenten op te halen.
Name: Jennifer Le
Email: xjenn@msn.com
Date: 2015-09-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Geweldig groot hotel midden in Bangkok. Wij zaten in toren C en hadden een mooie woonkamer en keuken bij onze kamer het was heel groot en mooi!! Tip : achter het hotel zit een rivier waar een boot stopt hiermee kun je voor 9 bath naar het centrum. De wifi was slecht in de lobby (wel gratis, maar alleen in de lobby) Ruime keus bij het ontbijt
Name: Eugenie Kraanen
Email: eugenie@kraanen.com
Date: 2015-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor het verblijf in Bangkok. Met de watertaxi (halte aan het eind van de straat) konden we makkelijk en snel naar MBK en andere delen van de stad. Ideaal!
Name: esther duppen
Email: esther.duppen@zonnet.nl
Date: 2015-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heerlijk hotel na je lange vlucht vanuit Nederland. Mooi luxe zwembad, heerlijke kamers en uitgebreid ontbijt. Helaas niet op de meest centrale ligging in Bangok, maar ach dan neem je een tuktuk.
Name: frank en nancy regeer
Email: nancyregeer@kpnmail.nl
Date: 2015-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, kamers zijn wel gedateerd. Goed ontbijt en je kunt er 's avonds ook prima eten.
Name: marielle de Vaan
Email: -
Date: 2015-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association