EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Jan Breugom
Email: -
Date: 2015-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden een geweldig mooie hoekkamer, maar ik zou dit hotel niet nog eens kiezen. Weinig sfeer en erg ver gelegen van de 'attracties' in Bangkok en daarom niet geliefd bij de taxi's. Zij vragen teveel geld om je weer terug naar dit hotel te brengen omdat ze (vooral 's avonds) geen nieuwe klanten meer kunnen oppikken in deze omgeving, gewoon omdat het te rustig is. Positief was wel dat er achter het hotel een opstapplek is voor de watertaxi over de khlongs (maar die vaart na 20u niet meer). En een enorme markt in de nacht van zaterdag op zondag, net om de hoek. Extra minpunt: trage WiFi.
Name: Veronique
Email: -
Date: 2015-05-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 1e nacht een suite met 1 slaapkamer, was erg netjes en schoon. Daarna een suite met 2 slaapkamers en deze was jammer genoeg een tegenvaller. Erg oude kamer die wel een opknapbeurt kon gebruiken en bij binnenkomst een halfdode kakkerlak in de badkamer. Per ongeluk was er 1 glas gevallen en werd er 50 baht doorberekend.
Name: Myrthe van der Gulik
Email: -
Date: 2015-04-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Over de ligging zijn wij wat minder te spreken; elke dag erg druk voor het hotel met markt. Een taxi pakken was elke keer een opgave, vaak waren de locaties te ver voor de chauffeurs en vroegen zij de hoofdprijs. Overal net even te ver vandaan of moeilijk te bereiken door de grote verkeersaders nabij het hotel.
Name: Filippo
Email: -
Date: 2015-04-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel vinden wij een prima hoewel voor een paar dagen. Gunstige ligging dicht bij de bootjes, die je alle kanten opbrengen. Midden in een drukke wijk, maar slapen kun je er prima. Op straat is van alles te beleven en te zien Het ontbijt is er super!
Name: Peter Swiebel
Email: peter@swiebel.nl
Date: 2015-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Weinig mis met dit hotel behalve dat het bij de receptie extreem druk kan zijn.
Name: Carolien Woud
Email: woodie.woud@gmail.com
Date: 2015-04-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit was onze derde, tevens laatste keer in dit hotel. De service is ontzettend verslechterd in een paar jaar tijd. Allereerst hadden wij twee deluxe corner rooms besteld ( en betaald) en kregen er maar een. De andere kamer was klein en zeker de prijs niet waard. In de kamer van onze zoon en schoondochter wemelde het van de beestjes. Na enig aandringen kregen zij dan een andere kamer. In onze kamer gingen om vier uur in de nacht spontaan de lichten en de tv aan. De airco ging aan en uit wanneer hij daar zin in had. Twee keer wezen klagen voordat er iets aan gedaan werd. Keurig verholpen maar wat schertst onze verbazing toen deed hetzelfde euvel zich ineens voor in de kamer van zoon en schoondochter. Ontbijtbuffet werd niet tijdig aangevuld en iedere ochtend moesten we vragen om yoghurt. Kortom het hotel wil luxe aandoen maar is vooral vergane glorie. Volgend jaar een ander hotel voor ons
Name: b.staal
Email: -
Date: 2015-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heel goed hotel mooie kamer en schoon.
Name: Dick
Email: -
Date: 2015-03-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor paar nachten Bangkok. Basic maar wel netjes.
Name: André & Louise
Email: dreang@gmail.com
Date: 2015-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een groot hotel, handig om vanuit te starten met Green Wood op locatie. Beetje vergane glorie. Het Thaise restaurant op de 32ster verdieping viel erg tegen, terwijl we hier een aantal jaren geleden juist zo hadden genoten. De wijn leek wel azijn en erg duur. Wijn is zowieso duur in Thailand, helaas. Het Japanse restaurant kunnen we wel aanraden. Zwembad en uitzicht is fijn
Name: Ramon
Email: ramon.luckers@gmail.com
Date: 2015-02-27

Recensie: Prima hotel voor een paar dagen Bangkok.
Name: Hans
Email: -
Date: 2015-02-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Nou het was 2 jaargelden dat ik hier was geweest,wat een achteruitgang, wij vonden het droevig was altijd voortreffelijk maar deze alles matig zelfs het ontbijt denk dat het de laatste keer was.
Name: J. Hetteling
Email: -
Date: 2015-02-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de prijs prima hotel.
Name: Ad van Dongen
Email: avan.dongen@home.nl
Date: 2015-02-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel met goede service. gelegen in een drukke straat dus er was veel te zien rond het hotel. Alleen jammer dat er weinig eetgelegenheden zijn in de buurt van dit hotel. Ook vonden wij de prijzen van drankjes bijzonder aan de hoge kant!
Name: Mandy
Email: -
Date: 2015-02-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer net hotel en goede service. Onwijs mooi uitzicht over de skyline van Bangkok.
Name: jan en lia
Email: -
Date: 2015-02-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Altijd goed. Mooie kamer. lekker ontbijt.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association