EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Marian en Lena
Email: marian@caiway.nl
Date: 2015-02-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima plek om te slapen, verder niet bijzonder. Veel te groot en massaal. Zeker de ontbijtzaal.
Name: Veronique
Email: -
Date: 2015-02-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed verblijf in Prince Palace. Ruime kamer met 2 slaapkamers. Minpuntje is geen internet op de kamer en aankopen is vrij prijzig.
Name: Marlou Kouters en Conny Knapen
Email: c.m.knapen@ziggo.nl
Date: 2015-02-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heel goed
Name: Hardy Zwaneveld
Email: -
Date: 2015-02-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Service is ver te zoeken voor een hotel dat eerste klas wil zijn. Zeer beperkt internet. Uitleg over inloggen zeer verwarrend en deels onjuist. Geen hulp bij balie! Geen service bij uitdraaien instapkaarten. Al met al een hotel op zijn retour.
Name: Fred de Kraker
Email: freddekraker0@gmail.com
Date: 2015-02-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zaten in de C toren. Goede kamers. Hotel op goede plek. Vor Thaise begrippen is b.v. Een biertje erg duur. Zwembad erg leuk op de 11e vrdieping.
Name: Cees Broers
Email: -
Date: 2015-02-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, goede kamer. Ontbijt is chaotisch en met te weinig service.
Name: r philips
Email: -
Date: 2015-02-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed hotel goede prijs op de elfde verdieping boven op befaamde textiel winkels van Bangkok een aanrader
Name: Harold en Lindy
Email: ljg.volkers@gmail.com
Date: 2015-02-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel.
Name: jack
Email: -
Date: 2015-02-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om bangkok te verkennen, kamers zijn schoon maar beetje verouderd.
Name: Afra
Email: -
Date: 2015-01-29

Recensie: Voor mij liever geen Prince Palace meer. Ontbijt is in principe goed maar alles is steeds op. Wel loopt er iemand met een bel rond om 9.40 om te melden dat het om 10.00 afgelopen is. Dit terwijl er nog rijen mensen staan te wachten bij de lege schalen. Alleen gratis wifi in de lobby, zeer slechte verbinding (door de drukte?) Wifi op de kamer schandalig duur. Omgeving is echt waardeloos, je moet eigenlijk altijd een taxi nemen. Voordelen: Greenwood kantoor in het hotel met prima service!
Name: Janssens
Email: linda_jan_31@msn.com
Date: 2015-01-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Reeds verschillende malen in dit hotel verbleven. Is een beetje vergane glorie. Nabij de groothandelsmarkt gelegen, Niet ver van het Koninklijk paleis. Vergeet vooral de taxiboot niet te nemen naar de shoppingcentra's en de monorail. Een echte belevenis op zich.
Name: Ab Ravestein
Email: ab.ravestein@gmail.com
Date: 2015-01-26

Recensie: Ondanks dat ik 3 keer naar de receptie had gebeld, duurde het 3 kwartier voordat ik mijn koffer kreeg. Dat viel zwaar tegen. Voor de rest was alles, kamer en ontbijt,goed. Het zou wel fijn zijn als ook de zender BVN te ontvangen zou zijn.
Name: Gary Teo
Email: garyteo88@hotmail.com
Date: 2015-01-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Bij aankomst zag het aan de buitenkant heel erg mooi uit. Wij hadden dit hotel geboekt aangezien me vriendin hier eerder had geslapen en greenwoodtravel in dat gebouw zit. We hadden een iets luxere kamer met uitzicht over bangkok. Dat zag er mooi uit, maar de kamer was wel veroudert. De vloer kon best een stoomreiniging krijgen en de bank en stoel zakte in als je erin zit. Het bed was wel erg goed en de airco ook. Gelukkig maar, want het was 30c. Hotelmedewerkers waren erg vriendelijk en netjes. Een pluspunt voor de medewerker die vooriedereen de deur open houdt. Het hoefde voor mij niet, maar dat is toch een service erbij. Het ontbij zag en was erg goed. Daar is niks mis mee. Je zit relatief al vlak in de stad, maar het mij eerste keer in Thailand, dus ik had liever een tuk tuk. Hou wel goed je handtas tussen je benen. Op de eerste dag waren we al bijna beroofd. Gelukkig had me vriendin haar tas om haar lichaam heen. Voor de wifi moest je wel betalen en dat was alleen in de lobby beschikbaar. 15min voor 100baht en dat was wel raar voor z'n hotel. Ik zou de volgende keer een ander hotel kiezen.
Name: J.G.C.Tuinstra Zagt
Email: s.j.tuinstra@planet.nl
Date: 2015-01-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel na aankomst van de vliegreis heerlijk ontspannen bij het zwembad en relaxen om na enkele dagen fit verder te kunnen reizen.
Name: L.Maessen
Email: lgpmaessen@ziggo.nl
Date: 2015-01-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Verblijf iedere keer 2 nachten in dit hotel bij aankomst in Bangkok. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Een shuttleverbinding met de stad zou prettig zijn

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association