EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Josefien
Email: -
Date: 2015-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima Hotel, apart zo groot en druk.
Name: ATB
Email: -
Date: 2015-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel als begin van je reis om even paar dagen te acclimatiseren en als je goeie deal kunt maken via Booking ofzo.
Name: Stephan
Email: stephangeuzebroek@yahoo.com
Date: 2015-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Matig hotel; erg groot en duidelijk toe aan renovatie. Voor 1 overgangsnacht was dit voor ons prima, maar ik zou het zeker niet voor meerdere dagen boeken. Geen gratis Wifi.
Name: Bert Vermeijden
Email: bert_paula@hotmail.com
Date: 2015-08-16

Recensie: Fijn hotel en voor elk wat wils. Dineren kun je het beste in de stad veel leuker maar ook voordeliger.
Name: Fam. Honing
Email: -
Date: 2015-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk middenklasse hotel, het hotel is erg groot. De kamers kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Ik zou bij een volgend bezoek aan Bangkok niet zo gauw meer voor dit hotel kiezen.
Name: Joyce
Email: -
Date: 2015-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima
Name: Roelant
Email: -
Date: 2015-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: annemies
Email: -
Date: 2015-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel maar waarom zoveel betalen voor wifi? Dat vind ik niet meer van deze tijd.
Name: Mariken
Email: marikenvandenberg@hotmail.com
Date: 2015-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, groot 3 kamer appartement, bedden ook goed. Het is een beetje oud maar wel goed verzorgd. Bij het ontbijt 's morgens erg druk. Wel uitgebreid ontbijt met ook Thais eten. Ligging goed naast de klong. Je kan zo op de taxiboot stappen.
Name: Trienke Drijfhout
Email: trienkedrijfhout@gmail.com
Date: 2015-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Super hotel!Wij hadden de familie suite, mooie kamer.
Name: Sandra
Email: hindenlaan@hotmail.com
Date: 2015-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wat onpersoonlijk hotel. Goede locatie. Geen WiFi op de kamer. Prima plek voor start om Bangkok te ontdekken.
Name: Catharine
Email: c.dors@upcmail.nl
Date: 2015-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima kamer. Wij zijn hier begonnen en geeindig met onze rondreis door Thailand. Steeds Bij het inchecken leek het wel een verrassing dat we kwammen en steeds moesten we een 11/5 uur wachten ( en langere) voor dat onze kamer klaar was. Steeds moesten we uit onze stof schieten om een kamer te krijgen. Tewijl we een resevering hadden.
Name: yvette de Bruin
Email: -
Date: 2015-08-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, fijne uitvalbasis en lekkere plek om te starten en af te sluiten!
Name: Nataly Schopman- Haaima
Email: natenly@hotmail.com
Date: 2015-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de derde keer hier (laatste keer 10 jaar geleden) en er is niets veranderd. Dit is een goed teken, want het is een prima hotel en aan andere kant wat verouderd. handig is dat greenwood in zelfde hotel zit en met de taxi of tuktuk ben je redelijk snel elders in de stad.
Name: Jimmy van schijndel
Email: nohave@gmail.com
Date: 2015-07-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Vriendelijk personeel, eten bij het zwembad was goed. Goed ontbijt .
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association