EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Ton Ligtvoet
Email: -
Date: 2018-03-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima Hotel. Prima ligging en mooi zwembad.
Name: Adriana Vonk
Email: -
Date: 2018-03-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij komen al jaren in Prince Palace. Het hotel is verouderd, we hebben van 2 k. App. Gewisseld omdat de airco knallend hard lawaai Veroorzaakt. Goed dat Greenwood er weg gaat. Mag giga facelift hebben.
Name: Stans Zuurmond
Email: stanszuurmond@ziggo.nl
Date: 2018-03-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel te druk bij het ontbijt
Name: Rijntjes. Hr
Email: rijntjes.ronald@gmail.com
Date: 2018-03-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goed ontbijt, Zeer uitgebreid, goed bed en ruime kamer, personeel bij receptie spreekt geen of Zeer slecht Engels, naar mijn idee worden chinezen bevoordeeld.
Name: jos vd brink
Email: j.vdbrink@upcmail.nl
Date: 2018-03-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel voor enkele dagen
Name: M. Gilde
Email: -
Date: 2018-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jos Steenbakkers
Email: jos.karin@home.nl
Date: 2018-03-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Stayed 1 night, already been there in 2014, nothing changed, pretty expensive comparing when going into town. But everything is good and well taking care off. Great breakfast
Name: rondeel
Email: ydekkers43@hotmail.com
Date: 2018-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We vinden dat hier veel chinezen zitten. het ontbijt is niet europees gericht. kamers zijn goed.
Name: Herman
Email: -
Date: 2018-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima zeer groot hotel met goede prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer in Bangkok willen we hier weer naartoe. Een uitstekend uitgebreid ontbijt was er ook.
Name: Vrouwtje
Email: -
Date: 2018-02-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima service, maar de ligging is afgelegen. Het hotel raad aan om een taxi te nemen. , maar naar twee dagen ontdekten we de boot waarmee je overal heen kan!,
Name: Nathalie
Email: natkk@quicknet.nl
Date: 2018-02-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is ons trouwens erg goed bevallen. De kamer was schoon, het ontbijt echt heel uitgebreid en de wijk waarin het hotel ligt vonden wij juist erg leuk! Er zijn in de avond inderdaad weinig restaurantjes te vinden in de omgeving maar in de straten rondom het hotel hebben wij heerlijk aan de stalletjes kunnen eten en hebben we de lekkerste Pad Thai van onze vakantie gegeten. Dat we daar vaak als enige "Farang" rondliepen was juist weer erg leuk en heeft hele leuke momenten met de plaatselijke bevolking opgeleverd!
Name: Geert-jan Reukers
Email: -
Date: 2018-02-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Nette kamer. Erg druk s morgens bij ontbijt, welke zeer uitgebreid is.
Name: H.Vermeer
Email: hjvermeer@casema.nl
Date: 2018-02-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Logeerde deze vakantie 3 maal korte tijd in dit hotel. alle keren was er wel iets mis met de kamers, van niet werkende lampen tot verstopte afvoer, op de klachten daarover werd niet gereageerd. Prijzen van eten en drinken erg hoog. 1.300 bt voor een fles huiswijn is nmm voor dit hotel te gek voor woorden. Bij een eventuele volgende reis naar Thailand niet meer naar dit hotel
Name: nicole hendriks
Email: -
Date: 2018-02-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, prima ligging, lekker ontbijt.
Name: Susanne Veenhuijzen
Email: sanneveen@gmail.com
Date: 2018-02-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ander half jaar geleden was ik ook in dit hotel en het viel me op dat het allemaal wat minder was geworden. Het hotel zit niet op de gunstigste plek in de stad maar verder was het allemaal prima. Volgende keer liever wat centraler.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association