EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Marika Romeijn-Kam
Email: -
Date: 2015-01-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotelkamer prima, locatie vlakbij de "water-bus" is erg handig en goedkoop ( 25 Eurocent). Je moet wel goed ter been zijn, in- en uitstappen moet vlug en er is geen echte opstap plek op de boot. Wat we misten was een goede WIFI mogelijkheid. Het komt er op neer dat je er voor moet betalen. Dit in tegenstelling tot de kleinere resorts in 't noorden waar dat wel gratis was.
Name: Kris Regelink
Email: kris.verstraete2@telenet.be
Date: 2015-01-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace hotel is een heel mooi hotel, ideaal gelegen qua vlot boot transport/ TUk tuk, Taxi naar het winkelgebied in Bangkok. Het is gelegen tussen leuke, lokale shoppingstraatjes. Prachtig zwembad zowel voor kindjes als volwassene. Gezellige kamers met fantastisch uitzicht over de hoofdstad van Thailand. 3 minpuntjes: 1) voor de fitness moet je betalen (dat vind ik persoonlijk niet kunnen als service naar hotelgasten), 2) betalend wifi werkt niet goed (misschien een openbare plaats met gratis wifi als tip) en 3) het hotel heeft vele Chinese toeristen die zeer onbeleefd zijn (ze laten bergen eten achter in de ontbijtzaal, steken voorbij als je aan de receptie in rij staat te wachten, luidruchtig, ze kloppen op je hotelkamer ongepast of bellen je 's morgens vroeg uit je bed, trekken aan de tussendeur van je kamer en als je merkt dat die op slot is laat je dit normaal zijn maar ze blijven proberen). Ze hebben echt geen manieren!
Name: carin Roovers
Email: westbrabant@flex-gastouder.nl
Date: 2015-01-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Marije lahr
Email: -
Date: 2015-01-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima centraal gelegen hotel. Onze 5 kamer suite was een beetje oudbollig, maar wel schoon. Het zwembad was ook prima. De kinderen vonden het een heel mooi hotel.
Name: marijke van den hoek
Email: -
Date: 2014-12-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: voor ons een goed hotel; ook de buurt was erg levendig en super thais. buiten voor het hotel 3 verschillende theaterevenementen op 1 avond! zowel: film,als een zangspel,als een rituele viering v.d. doden. tegelijkertijd. heel boeiend,en nog wel pal voor de deur. het heftige geluid moet je op de koop toenemen; en wij met een kamer op de 30e verdieping,hadden daar geen last van. goed ontbijt. en vriendelijk personeel. een groot hotel,met o.a.veel chinezen.
Name: Tim
Email: -
Date: 2014-12-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg mooi hotel,mooie centrale ligging en prima service! Ook de service van de medewerkers van Greenwood ter plaatse heb ik zeer op prijs gesteld!
Name: van Dijk
Email: NoHave@gmail.com
Date: 2014-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goed hotel, dat is reeds de derde keer dat wij daar geweest zijn, en een groot voordeel is dat het reisbureau van greenwood travel daar gevestigd is
Name: van der Meij
Email: NoHave@gmail.com
Date: 2014-12-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel vonden wij prima, alleen de kamers zijn wat verouderd. Leuke zwembaden en je zit direct bij de kledingmarkt en lokalebootjes die je naar het centrum brengen. Op de 6e etage vind je een zaal vol met restaurantjes.
Name: Kim
Email: -
Date: 2014-12-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Saai hotel, geen sfeer, slechte service, vieze badkamers, veel stuk, echt vergane glorie. Ook geen leuke plek in de stad. Ontbijt niet echt geweldig, wel veel keus, maar niet zo smaakvol. Prijzen in de bars zijn enorm! Wifi alleen in de bar, erg onhandig. Personeel spreekt slecht Engels, begrijpen je vaak niet.
Name: limmen
Email: -
Date: 2014-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: wij komen hier regelmatig en ondanks de minpunten blijven we hier komen. ja de drankjes en eten is super duur. geen gratis wifi kom op zeg en ook de kamers zijn oubollig. maar wij nemen altijd een hoeksuite, laatste keer op de 29 verdieping en het uitzicht is super. ook neem je zo de boot richting paleis of naar de andere kant de shopping malls.zwembad aan de achterkant is altijd heerlijk rustig en de ligging van het hotel is centraal. voor ons altijd nog een meer dan prima prijs kwaliteit verhouding
Name: eli witteman
Email: kortwit1@xs4all.nl
Date: 2014-11-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Geweldig en luxe hotel met een ontbijtbuffet waar ik als gewezen restaurantkok, alleen maar ontzag voor kan hebben. Mooi gepresenteerd en met veel personeel om je te helpen. Het enige kleine minpuntje vond ik de airco. s’Nachts blies dat ding koude lucht in mijn nek. Ik heb dit opgelost door de stroom uit te schakelen via het kaartje waarmee je ook toegang tot de kamer krijgt. Verder niets dan lof voor het personeel en de netheid.
Name: Trudy Sturkenboom
Email: trudyjoost@gmail.com
Date: 2014-11-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel in het centrum van Bangkok. Mooie kamer, lekker ontbijt, prachtig uitzicht.
Name: Gerhard Bakker
Email: gbakker2@upcmail.nl
Date: 2014-11-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel als basis voor bezoek aan Bangkok.
Name: Jancko
Email: -
Date: 2014-11-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Basic hotel waar je goed kunt vertoeven
Name: Cora den Boer
Email: -
Date: 2014-10-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Niet erg sfeervol en/of gezellig. Het zwembad is niet uitnodigend, een biertje daar is peperduur. Wij werden 's avonds laat, ( toen wij al sliepen ) gebeld of we de twee biertjes die we daar gedronken hadden wilden komen betalen, terwijl we een bon getekend hadden!. ( De volgende dag pas gedaan natuurlijk!) Het ligt niet in een al te leuke buurt. Helaas kwamen we er te laat achter dat we met de boot meer hadden kunnen bereiken. We hadden een up-grade naar een suite, dat was wel weer oké natuurlijk. ( Wel erg klein badkamertje) Maar de twee nachten waren gratis, dat maakt veel uit!

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association