EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Martin
Email: -
Date: 2015-06-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Cornelia Winkel
Email: cvanderweijden@gmail.com
Date: 2015-06-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima uitvalsbasis, groot hotel midden in de stad, gebruik de Khlong boot achter het hotel, geweldig. Hotel goed verzorgd, goed ontbijt. Onze kamer in de B toren was volledig gerenoveerd. Keurig
Name: Wim de jong
Email: wimfleur@hotmail.com
Date: 2015-06-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel. prima stadshotel. Mooie kamers. Met de boot ben je zo in het centrum/skytrain. Ontbijt goed geregeld.
Name: Fam. Smulders
Email: -
Date: 2015-06-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goede uitvalsbasis om Bangkok te verkennen. Gebruik zoveel mogelijk de watertaxi om in het centrum te komen, dat is veel sneller (en voordeliger) dan een taxi of tuktuk. Prima kamer, goed verzorgd ontbijt, bagage werd netjes een paar dagen opgeslagen en Greenwood zit er (ook een voordeel, kan je nog wat informatie vragen).
Name: Esther
Email: -
Date: 2015-05-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden hier een hele mooie kamer, twee slaapkamers en een woonkamertje, dus ideaal voor ons gezin. Voor de rest is het een verzorgt hotel en heeft het een gezellige uitstraling. Wat we ook erg leuk vonden was dat je via het hotel naar een mega indoor markt kon waar je lekker kon rondkijken en heel goedkoop eten. Naast het hotel kon je op de taxi boot stappen waardoor je heel snel in het centrum van Bankok kwam.
Name: Nico
Email: jcnwipp@xs4all.nl
Date: 2015-05-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: omgeving van hotel overdag druk en bedrijvig s avonds niet erg uitnodigend om nog de straat op te gaan staat van onderhoud mag wel eens gerenoveerd worden kamer eerste 2 nachten upgrade geboekt naar luxe corner room kregen echter de standaard kamer
Name: Liliane
Email: li.melis-laaper@tele2.nl
Date: 2015-05-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al 12 keer in dit hotel verbleven, altijd prima! Leuk dat het in een echte thaise woonwijk zit, en Bo Bae Towers zijn een hele belevenis. Goed centraal gelegen, levendige buurt met markt en straat eettentjes. Buffetontbijt is grandioos, veel keuze, zowel westers als Thais.Kamers verschillen wel in kwaliteit. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Name: Jan Breugom
Email: -
Date: 2015-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden een geweldig mooie hoekkamer, maar ik zou dit hotel niet nog eens kiezen. Weinig sfeer en erg ver gelegen van de 'attracties' in Bangkok en daarom niet geliefd bij de taxi's. Zij vragen teveel geld om je weer terug naar dit hotel te brengen omdat ze (vooral 's avonds) geen nieuwe klanten meer kunnen oppikken in deze omgeving, gewoon omdat het te rustig is. Positief was wel dat er achter het hotel een opstapplek is voor de watertaxi over de khlongs (maar die vaart na 20u niet meer). En een enorme markt in de nacht van zaterdag op zondag, net om de hoek. Extra minpunt: trage WiFi.
Name: Veronique
Email: -
Date: 2015-05-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 1e nacht een suite met 1 slaapkamer, was erg netjes en schoon. Daarna een suite met 2 slaapkamers en deze was jammer genoeg een tegenvaller. Erg oude kamer die wel een opknapbeurt kon gebruiken en bij binnenkomst een halfdode kakkerlak in de badkamer. Per ongeluk was er 1 glas gevallen en werd er 50 baht doorberekend.
Name: Myrthe van der Gulik
Email: -
Date: 2015-04-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Over de ligging zijn wij wat minder te spreken; elke dag erg druk voor het hotel met markt. Een taxi pakken was elke keer een opgave, vaak waren de locaties te ver voor de chauffeurs en vroegen zij de hoofdprijs. Overal net even te ver vandaan of moeilijk te bereiken door de grote verkeersaders nabij het hotel.
Name: Filippo
Email: -
Date: 2015-04-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel vinden wij een prima hoewel voor een paar dagen. Gunstige ligging dicht bij de bootjes, die je alle kanten opbrengen. Midden in een drukke wijk, maar slapen kun je er prima. Op straat is van alles te beleven en te zien Het ontbijt is er super!
Name: Peter Swiebel
Email: peter@swiebel.nl
Date: 2015-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Weinig mis met dit hotel behalve dat het bij de receptie extreem druk kan zijn.
Name: Carolien Woud
Email: woodie.woud@gmail.com
Date: 2015-04-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit was onze derde, tevens laatste keer in dit hotel. De service is ontzettend verslechterd in een paar jaar tijd. Allereerst hadden wij twee deluxe corner rooms besteld ( en betaald) en kregen er maar een. De andere kamer was klein en zeker de prijs niet waard. In de kamer van onze zoon en schoondochter wemelde het van de beestjes. Na enig aandringen kregen zij dan een andere kamer. In onze kamer gingen om vier uur in de nacht spontaan de lichten en de tv aan. De airco ging aan en uit wanneer hij daar zin in had. Twee keer wezen klagen voordat er iets aan gedaan werd. Keurig verholpen maar wat schertst onze verbazing toen deed hetzelfde euvel zich ineens voor in de kamer van zoon en schoondochter. Ontbijtbuffet werd niet tijdig aangevuld en iedere ochtend moesten we vragen om yoghurt. Kortom het hotel wil luxe aandoen maar is vooral vergane glorie. Volgend jaar een ander hotel voor ons
Name: b.staal
Email: -
Date: 2015-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heel goed hotel mooie kamer en schoon.
Name: Dick
Email: -
Date: 2015-03-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor paar nachten Bangkok. Basic maar wel netjes.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association