EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Johannes Rutten
Email: -
Date: 2014-10-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Peter
Email: -
Date: 2014-10-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Ellen Oostdijk Couprie
Email: -
Date: 2014-10-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een groot hotel met fijn personeel en prima kamers.
Name: Goossens Serge
Email: sergegoossens@hotmail.com
Date: 2014-09-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Iets verouderd qua inrichting, maar voor die prijs mag je zeker niet klagen.Ontbijt ok voor zo'n groot complex.Ontvangst bij aankomst was een koude douche na 2 weken verblijf in Vietnam,(we zijn rond 23 uur aangekomen en waarschijnlijk was iedereen aan de balie al moegelachen). Goede raad voor de volgende bezoekers: breek géén glas op je kamer, want het wordt zonder pardon en zonder glimlach aangerekend ( op zich geen probleem voor de 50 Bath/stuk, maar wel schrijnend als je ziet hoe bij het ontbijt geld weggegooid wordt door gulzige, egoistische enz.. personen die à gogo hun bord volscheppen om het dan doodleuk te laten staan. De direktie kan daar beter zijn beleid aanpassen!!
Name: Berthel Deppe
Email: b.deppe2@antoniusziekenhuis.nl
Date: 2014-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Frans
Email: -
Date: 2014-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed vertoeven, hoewel wat vergaande glorie.
Name: Ingrid
Email: wilrox@outlook.com
Date: 2014-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om je reis mee te starten.
Name: Gillie
Email: -
Date: 2014-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Te groot en druk hotel. Je verdwaald in de grote ruimtes. Kamers ruim maar wel verouderd. Ruime keuze bij ontbijt. Perfect gelegen bij de watertaxi om naar centrum te gaan.
Name: MVS
Email: -
Date: 2014-09-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel! Bij aankomst vriendelijk ontvangen en doorverwezen naar de kamer. Overal worden de deuren netjes voor je open gehouden en wordt er vriendelijk naar je gelachen door het personeel. De koffers worden naar je kamer gebracht, dus echt top geregeld omdat je er zelf niet mee hoeft te sjouwen. De kamer zag er top uit! Apart keukenblok, woongedeelte, slaapgedeelte en badkamer. Prince Palace heeft ook 2 grote zwembaden met een aangame temperatuur en voldoende ligbedjes. Alles was ook netjes en schoon! De locatie is ook top, dichtbij de meeste toeristische attracties van Bangkok! Er rijden voldoende taxi's en tuktuk's rond om je erheen te brengen Kortom, het is mij zeer goed bevallen en ik kan het andere bezoekers zeker aanraden!
Name: fam keijser
Email: -
Date: 2014-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel maar wel erg groot. ontbijt buffet is goed. Ik zou de volgende keer een kleiner hotel boeken
Name: Gert
Email: gertvanderploeg@hotmail.com
Date: 2014-08-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een goed hotel voor het gezin, je krijgt waar voor je geld. Het is een groot hotel drie torens, het hotel begint op de 11e etage. Als je een kamer op de hogere etage's treft krijg je een spectaculair uitzicht over Bangkok. Daaronder bevinden zich alleen winkels met kleding voor groothandel en particulier evenals in de directe omgeving. Boek incl. ontbijt die is goed en uitgebreid.
Name: Angelique Braat
Email: petang02@home.nl
Date: 2014-08-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al jaren komen we in dit hotel, maar dit keer zal het denk ik toch de laatste keer zijn. Bij aankomst hadden we de TWO bedroom suite, deze viel ons tegen voor wat betreft grootte, interieur en ligging. Bij vertrek hadden we een Deluxe corner in tower A, geweldige kamer!! groot, luxe uitstraling, en dat uitzicht, wauw! Alles op het ontbijt is koud, dus koude gebakken eieren, pannekoekjes. Jammer. Wifi werkt helemaal niet!, alleen bij de bar als je een drankje neemt krijg je een wachtwoord. Zeker geen slecht hotel, maar niet echt meegegaan met de tijd.
Name: C Wouters
Email: -
Date: 2014-08-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk hotel zal het geen tweede keer boeken ,kregen een te kleine kamer voor 3 personen en het personeel die het derde bed kwamen brengen was ronduit onbeschoft
Name: Simone
Email: -
Date: 2014-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace hotel is een prima hotel. Kamers zijn goed verzorgd. s´Ochtends een uitgebreid ontbijt.
Name: jacobs
Email: -
Date: 2014-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel. Goede uitvalsbasis voor bezoeken Bangkok en bezienswaardigheden. Leuk zwembad

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association