EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: jack
Email: -
Date: 2015-02-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om bangkok te verkennen, kamers zijn schoon maar beetje verouderd.
Name: Afra
Email: -
Date: 2015-01-29

Recensie: Voor mij liever geen Prince Palace meer. Ontbijt is in principe goed maar alles is steeds op. Wel loopt er iemand met een bel rond om 9.40 om te melden dat het om 10.00 afgelopen is. Dit terwijl er nog rijen mensen staan te wachten bij de lege schalen. Alleen gratis wifi in de lobby, zeer slechte verbinding (door de drukte?) Wifi op de kamer schandalig duur. Omgeving is echt waardeloos, je moet eigenlijk altijd een taxi nemen. Voordelen: Greenwood kantoor in het hotel met prima service!
Name: Janssens
Email: linda_jan_31@msn.com
Date: 2015-01-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Reeds verschillende malen in dit hotel verbleven. Is een beetje vergane glorie. Nabij de groothandelsmarkt gelegen, Niet ver van het Koninklijk paleis. Vergeet vooral de taxiboot niet te nemen naar de shoppingcentra's en de monorail. Een echte belevenis op zich.
Name: Ab Ravestein
Email: ab.ravestein@gmail.com
Date: 2015-01-26

Recensie: Ondanks dat ik 3 keer naar de receptie had gebeld, duurde het 3 kwartier voordat ik mijn koffer kreeg. Dat viel zwaar tegen. Voor de rest was alles, kamer en ontbijt,goed. Het zou wel fijn zijn als ook de zender BVN te ontvangen zou zijn.
Name: Gary Teo
Email: garyteo88@hotmail.com
Date: 2015-01-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Bij aankomst zag het aan de buitenkant heel erg mooi uit. Wij hadden dit hotel geboekt aangezien me vriendin hier eerder had geslapen en greenwoodtravel in dat gebouw zit. We hadden een iets luxere kamer met uitzicht over bangkok. Dat zag er mooi uit, maar de kamer was wel veroudert. De vloer kon best een stoomreiniging krijgen en de bank en stoel zakte in als je erin zit. Het bed was wel erg goed en de airco ook. Gelukkig maar, want het was 30c. Hotelmedewerkers waren erg vriendelijk en netjes. Een pluspunt voor de medewerker die vooriedereen de deur open houdt. Het hoefde voor mij niet, maar dat is toch een service erbij. Het ontbij zag en was erg goed. Daar is niks mis mee. Je zit relatief al vlak in de stad, maar het mij eerste keer in Thailand, dus ik had liever een tuk tuk. Hou wel goed je handtas tussen je benen. Op de eerste dag waren we al bijna beroofd. Gelukkig had me vriendin haar tas om haar lichaam heen. Voor de wifi moest je wel betalen en dat was alleen in de lobby beschikbaar. 15min voor 100baht en dat was wel raar voor z'n hotel. Ik zou de volgende keer een ander hotel kiezen.
Name: J.G.C.Tuinstra Zagt
Email: s.j.tuinstra@planet.nl
Date: 2015-01-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel na aankomst van de vliegreis heerlijk ontspannen bij het zwembad en relaxen om na enkele dagen fit verder te kunnen reizen.
Name: L.Maessen
Email: lgpmaessen@ziggo.nl
Date: 2015-01-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Verblijf iedere keer 2 nachten in dit hotel bij aankomst in Bangkok. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Een shuttleverbinding met de stad zou prettig zijn
Name: Marika Romeijn-Kam
Email: -
Date: 2015-01-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotelkamer prima, locatie vlakbij de "water-bus" is erg handig en goedkoop ( 25 Eurocent). Je moet wel goed ter been zijn, in- en uitstappen moet vlug en er is geen echte opstap plek op de boot. Wat we misten was een goede WIFI mogelijkheid. Het komt er op neer dat je er voor moet betalen. Dit in tegenstelling tot de kleinere resorts in 't noorden waar dat wel gratis was.
Name: Kris Regelink
Email: kris.verstraete2@telenet.be
Date: 2015-01-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace hotel is een heel mooi hotel, ideaal gelegen qua vlot boot transport/ TUk tuk, Taxi naar het winkelgebied in Bangkok. Het is gelegen tussen leuke, lokale shoppingstraatjes. Prachtig zwembad zowel voor kindjes als volwassene. Gezellige kamers met fantastisch uitzicht over de hoofdstad van Thailand. 3 minpuntjes: 1) voor de fitness moet je betalen (dat vind ik persoonlijk niet kunnen als service naar hotelgasten), 2) betalend wifi werkt niet goed (misschien een openbare plaats met gratis wifi als tip) en 3) het hotel heeft vele Chinese toeristen die zeer onbeleefd zijn (ze laten bergen eten achter in de ontbijtzaal, steken voorbij als je aan de receptie in rij staat te wachten, luidruchtig, ze kloppen op je hotelkamer ongepast of bellen je 's morgens vroeg uit je bed, trekken aan de tussendeur van je kamer en als je merkt dat die op slot is laat je dit normaal zijn maar ze blijven proberen). Ze hebben echt geen manieren!
Name: carin Roovers
Email: westbrabant@flex-gastouder.nl
Date: 2015-01-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Marije lahr
Email: -
Date: 2015-01-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima centraal gelegen hotel. Onze 5 kamer suite was een beetje oudbollig, maar wel schoon. Het zwembad was ook prima. De kinderen vonden het een heel mooi hotel.
Name: marijke van den hoek
Email: -
Date: 2014-12-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: voor ons een goed hotel; ook de buurt was erg levendig en super thais. buiten voor het hotel 3 verschillende theaterevenementen op 1 avond! zowel: film,als een zangspel,als een rituele viering v.d. doden. tegelijkertijd. heel boeiend,en nog wel pal voor de deur. het heftige geluid moet je op de koop toenemen; en wij met een kamer op de 30e verdieping,hadden daar geen last van. goed ontbijt. en vriendelijk personeel. een groot hotel,met o.a.veel chinezen.
Name: Tim
Email: -
Date: 2014-12-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg mooi hotel,mooie centrale ligging en prima service! Ook de service van de medewerkers van Greenwood ter plaatse heb ik zeer op prijs gesteld!
Name: van Dijk
Email: NoHave@gmail.com
Date: 2014-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goed hotel, dat is reeds de derde keer dat wij daar geweest zijn, en een groot voordeel is dat het reisbureau van greenwood travel daar gevestigd is
Name: van der Meij
Email: NoHave@gmail.com
Date: 2014-12-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel vonden wij prima, alleen de kamers zijn wat verouderd. Leuke zwembaden en je zit direct bij de kledingmarkt en lokalebootjes die je naar het centrum brengen. Op de 6e etage vind je een zaal vol met restaurantjes.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association