EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Kim
Email: -
Date: 2014-12-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Saai hotel, geen sfeer, slechte service, vieze badkamers, veel stuk, echt vergane glorie. Ook geen leuke plek in de stad. Ontbijt niet echt geweldig, wel veel keus, maar niet zo smaakvol. Prijzen in de bars zijn enorm! Wifi alleen in de bar, erg onhandig. Personeel spreekt slecht Engels, begrijpen je vaak niet.
Name: limmen
Email: -
Date: 2014-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: wij komen hier regelmatig en ondanks de minpunten blijven we hier komen. ja de drankjes en eten is super duur. geen gratis wifi kom op zeg en ook de kamers zijn oubollig. maar wij nemen altijd een hoeksuite, laatste keer op de 29 verdieping en het uitzicht is super. ook neem je zo de boot richting paleis of naar de andere kant de shopping malls.zwembad aan de achterkant is altijd heerlijk rustig en de ligging van het hotel is centraal. voor ons altijd nog een meer dan prima prijs kwaliteit verhouding
Name: eli witteman
Email: kortwit1@xs4all.nl
Date: 2014-11-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Geweldig en luxe hotel met een ontbijtbuffet waar ik als gewezen restaurantkok, alleen maar ontzag voor kan hebben. Mooi gepresenteerd en met veel personeel om je te helpen. Het enige kleine minpuntje vond ik de airco. s’Nachts blies dat ding koude lucht in mijn nek. Ik heb dit opgelost door de stroom uit te schakelen via het kaartje waarmee je ook toegang tot de kamer krijgt. Verder niets dan lof voor het personeel en de netheid.
Name: Trudy Sturkenboom
Email: trudyjoost@gmail.com
Date: 2014-11-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel in het centrum van Bangkok. Mooie kamer, lekker ontbijt, prachtig uitzicht.
Name: Gerhard Bakker
Email: gbakker2@upcmail.nl
Date: 2014-11-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel als basis voor bezoek aan Bangkok.
Name: Jancko
Email: -
Date: 2014-11-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Basic hotel waar je goed kunt vertoeven
Name: Cora den Boer
Email: -
Date: 2014-10-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Niet erg sfeervol en/of gezellig. Het zwembad is niet uitnodigend, een biertje daar is peperduur. Wij werden 's avonds laat, ( toen wij al sliepen ) gebeld of we de twee biertjes die we daar gedronken hadden wilden komen betalen, terwijl we een bon getekend hadden!. ( De volgende dag pas gedaan natuurlijk!) Het ligt niet in een al te leuke buurt. Helaas kwamen we er te laat achter dat we met de boot meer hadden kunnen bereiken. We hadden een up-grade naar een suite, dat was wel weer oké natuurlijk. ( Wel erg klein badkamertje) Maar de twee nachten waren gratis, dat maakt veel uit!
Name: Johannes Rutten
Email: -
Date: 2014-10-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Peter
Email: -
Date: 2014-10-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Ellen Oostdijk Couprie
Email: -
Date: 2014-10-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een groot hotel met fijn personeel en prima kamers.
Name: Goossens Serge
Email: sergegoossens@hotmail.com
Date: 2014-09-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Iets verouderd qua inrichting, maar voor die prijs mag je zeker niet klagen.Ontbijt ok voor zo'n groot complex.Ontvangst bij aankomst was een koude douche na 2 weken verblijf in Vietnam,(we zijn rond 23 uur aangekomen en waarschijnlijk was iedereen aan de balie al moegelachen). Goede raad voor de volgende bezoekers: breek géén glas op je kamer, want het wordt zonder pardon en zonder glimlach aangerekend ( op zich geen probleem voor de 50 Bath/stuk, maar wel schrijnend als je ziet hoe bij het ontbijt geld weggegooid wordt door gulzige, egoistische enz.. personen die à gogo hun bord volscheppen om het dan doodleuk te laten staan. De direktie kan daar beter zijn beleid aanpassen!!
Name: Berthel Deppe
Email: b.deppe2@antoniusziekenhuis.nl
Date: 2014-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Frans
Email: -
Date: 2014-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed vertoeven, hoewel wat vergaande glorie.
Name: Ingrid
Email: wilrox@outlook.com
Date: 2014-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om je reis mee te starten.
Name: Gillie
Email: -
Date: 2014-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Te groot en druk hotel. Je verdwaald in de grote ruimtes. Kamers ruim maar wel verouderd. Ruime keuze bij ontbijt. Perfect gelegen bij de watertaxi om naar centrum te gaan.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association