EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: MVS
Email: -
Date: 2014-09-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel! Bij aankomst vriendelijk ontvangen en doorverwezen naar de kamer. Overal worden de deuren netjes voor je open gehouden en wordt er vriendelijk naar je gelachen door het personeel. De koffers worden naar je kamer gebracht, dus echt top geregeld omdat je er zelf niet mee hoeft te sjouwen. De kamer zag er top uit! Apart keukenblok, woongedeelte, slaapgedeelte en badkamer. Prince Palace heeft ook 2 grote zwembaden met een aangame temperatuur en voldoende ligbedjes. Alles was ook netjes en schoon! De locatie is ook top, dichtbij de meeste toeristische attracties van Bangkok! Er rijden voldoende taxi's en tuktuk's rond om je erheen te brengen Kortom, het is mij zeer goed bevallen en ik kan het andere bezoekers zeker aanraden!
Name: fam keijser
Email: -
Date: 2014-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel maar wel erg groot. ontbijt buffet is goed. Ik zou de volgende keer een kleiner hotel boeken
Name: Gert
Email: gertvanderploeg@hotmail.com
Date: 2014-08-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een goed hotel voor het gezin, je krijgt waar voor je geld. Het is een groot hotel drie torens, het hotel begint op de 11e etage. Als je een kamer op de hogere etage's treft krijg je een spectaculair uitzicht over Bangkok. Daaronder bevinden zich alleen winkels met kleding voor groothandel en particulier evenals in de directe omgeving. Boek incl. ontbijt die is goed en uitgebreid.
Name: Angelique Braat
Email: petang02@home.nl
Date: 2014-08-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al jaren komen we in dit hotel, maar dit keer zal het denk ik toch de laatste keer zijn. Bij aankomst hadden we de TWO bedroom suite, deze viel ons tegen voor wat betreft grootte, interieur en ligging. Bij vertrek hadden we een Deluxe corner in tower A, geweldige kamer!! groot, luxe uitstraling, en dat uitzicht, wauw! Alles op het ontbijt is koud, dus koude gebakken eieren, pannekoekjes. Jammer. Wifi werkt helemaal niet!, alleen bij de bar als je een drankje neemt krijg je een wachtwoord. Zeker geen slecht hotel, maar niet echt meegegaan met de tijd.
Name: C Wouters
Email: -
Date: 2014-08-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk hotel zal het geen tweede keer boeken ,kregen een te kleine kamer voor 3 personen en het personeel die het derde bed kwamen brengen was ronduit onbeschoft
Name: Simone
Email: -
Date: 2014-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace hotel is een prima hotel. Kamers zijn goed verzorgd. s´Ochtends een uitgebreid ontbijt.
Name: jacobs
Email: -
Date: 2014-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel. Goede uitvalsbasis voor bezoeken Bangkok en bezienswaardigheden. Leuk zwembad
Name: Anne-Marie Kloet
Email: info@kloetcom.nl
Date: 2014-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, handig bij greenwood binnenlopen en per boottaxi leuke locaties te bereiken.
Name: Susanne
Email: -
Date: 2014-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, leuk voor de eerste paar dagen. Jammer dat er geen wifi is.
Name: Fred van Kruisbergen
Email: -
Date: 2014-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Rene van der Linden
Email: rene@beschikbaar.com
Date: 2014-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel met verschillende zwembaden. Minpunten zijn dat alles veel te duur is. Zeker tov Thaise begrippen. Het zijn gewoon westerse prijzen die gehanteerd worden. En soms nog meer. Drankjes in de cocunut bar zijn ronduit duur. Een groot nadeel is ook dat op de kamer de balkondeur niet open kan. Er is geen mogelijkheid om even buiten te zitten.
Name: Fam Van den Enden
Email: -
Date: 2014-08-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Grote kamer, ontbijtbuffet was goed. Jammer dat de wifi niet goed is. Alleen in de lobby werkte hij aardig. Voor zo'n hotel verwacht je het wel door het hele hotel. Beetje onhandig. Dichtbij de watertaxi.
Name: Moutje
Email: -
Date: 2014-08-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed
Name: Arno Geurtsen
Email: a.geurtsen@science.ru.nl
Date: 2014-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Anja van Hout
Email: -
Date: 2014-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het prince palace hotel is zeker een goed hotel, maar was voor ons echt een maatje te groot. Wie gewend is aan backpackers hostels zal zich hier niet snel thuis voelen. Neemt niet weg dat de kamers goed, mooi en groot waren en het ontbijtbuffet zeer uitgebreid. Wij zoeken de volgende keer toch weer een wat kleinschalige hotel, maar wie van groots houdt, gaat het hier zeker leuk vinden
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association