EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Kamp
Email: -
Date: 2014-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Te groot hotel, duur en geen gratis wifi. Geen leuke buurt
Name: Knaap
Email: -
Date: 2014-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij vonden Prince Palace vreselijk. Het is dat wij via het ticket een gratis nacht hier hadden. Gaan hier nooit meer heen. Ver lopen vanaf de lift naar je kamer, een receptie die niets voor je doet (zoals een taxi busje regelen). Afgelegen qua bezienswaardigheden, gelegen in rare buurt zonder normale restaurants. Ontbijt was wel uitgebreid.
Name: anna datema
Email: -
Date: 2014-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, heerlijk om even af te koelen bij het zwembad. Goed ontbijt, schone kamers, prima! Leuk om direct vanuit het hotel op de taxiboot te kunnen stappen richting stad.
Name: TT
Email: -
Date: 2014-07-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Nederlandse Center Parks in Bangkok. Hotel was ooit prachtig maar nu een beetje trieste, vergane glorie sfeer.
Name: Jory Jonk
Email: -
Date: 2014-07-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben bij Greenwood een ticket geboekt inclusief twee overnachtingen in dit hotel. 7 jaar terug ook geweest, toen was het meer dan prima. Nu is het sterk aan vernieuwing toe. Tenminste, daar waar wij zaten. Onze kamer met woonkamer in toren C was ver weg van de lobby (super groot hotel), erg vies (haren, vlekken op het beddengoed, gore vlekken in de badkamer etc. Eten en drinken voor thaise begrippen veel te duur, nou maakt dat nog niet zoveel uit, maar het personeel was absoluut niet vriendelijk, je wordt amper aangekeken en alleen geholpen als je na tien minuten je vinger opsteekt, en dan wordt je met een lang gezicht geholpen. Tevens nog een akkefietje gehad: In de bar wat drinken besteld en ondertekend op onze kamer. Omdat we bij Greenwood geboekt hadden bleek dit niet mogelijk te zijn, kwamen we tijdens dit bizarre voorval achter. Nou snap ik dat wel, maar we werden midden in de nacht uit ons bed uit gebeld, de barman met security voor de deur, of we even cash wilden betalen! Midden in de nacht, ik voelde me eerlijk gezegd een beetje bedreigd.. Om dezelfde reden was het ook niet mogelijk om de 'veel te dure' wifi te kopen voor in de kamer. Kortom, ik kom hier niet meer terug! Overigens hebben mijn klachten niets met Greenwood Travel te maken maar met het Prince Palace hotel zelf. Verbleef Juli, 2014
Name: Chantal Iyer
Email: cmiyer28@gmail.com
Date: 2014-07-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Efficient and friendly staff. Great breakfast. The reception held our luggage for a few hours although we had checked out. We would recommend this hotel.
Name: Peter
Email: -
Date: 2014-07-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prijs- kwaliteitsverhouding is nog steeds goed. Het hotel wordt wel steeds ouder. Geen gratis internet; past niet meer in deze tijd (kost geloof ik ca. 10 Euro voor 24 uur).
Name: Peter Verlinde
Email: -
Date: 2014-07-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De buurt is ongelofelijk. handel en groothandel. je waant je niet in een hotelomgeving, maar absoluut niet hinderlijk. prachtige kamers, eigenlijk veel te groot voor een verblijf van 2 nachten maar dat was geen straf. Het uitzicht was adembenemend. de skyline van Bangkok ligt aan je voeten.
Name: sarah dodds
Email: sarahldodds@msn.com
Date: 2014-07-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Not too impressed with hotel, service or staff. Had to change rooms which to be fair was dealt with efficiently. Thought bar services and breakfast service very slow and not with good grace
Name: Dennis & Sandra
Email: d.spek@telfort.nl
Date: 2014-06-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel anno 2014 was voor ons het gevoel of dat we weer thuis kwamen...niets op aan te merken. Hierin bevind zich ook het kantoor van Greenwoodtravel,dus voor vragen, boekingen etc. kan je bij hen terecht! Enig nadeel vind ik wel dat er nagenoeg geen restaurants in de buurt van het complex zit....maar wel een 24uurs markt! Voor de rest heeft het een een prima aansluiting met de watertaxi en een pinautomaat recht tegenover de ingang van het hotel!
Name: Wim & Franka Zijlmans
Email: wim.zijlmans@gmail.com
Date: 2014-06-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 3 keer geweest. Waarschijnlijk de laatste keer. Hotel op zich wel aardig, midden in centrum. Wel heel groot. Maar erg hoge prijzen voor bv drankjes en hapjes bij het zwembad. Verder is het Chinees restaurant op de 32e verdieping gewoon slecht en zeer duur.
Name: Suzanne de Vink
Email: jhijnz@bfxalh.com
Date: 2014-06-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uitstekend ontbijt buffet en schone ruime kamers. We hebben niet in het hotel gegeten omdat we vooraf wisten van de hoge prijzen. Soho winkelcentrum is op 10 minuten lopen en er zijn tientallen restaurants. De kanaalboot naast het hotel naar het centrum is een uitkomst. Verder zijn er in de wijk weinig toeristische attracties.
Name: Gerard
Email: -
Date: 2014-05-30

Recensie: Goed Hotel met een geweldig ontbijt.
Name: Fred Klomp
Email: f.klomp@quicknet.nl
Date: 2014-05-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kom al zo'n 9 jaar in Prince Palace; prima locatie, goed ontbijt, ruime kamers. Echter het wordt nu wel de hoogste tijd om de kamers te renoveren! Vies tapijt,douche kranen die veel lawaai maken, schuifdeurkasten die met veel moeite en geweld te openen zijn , elektriciteit achte nachtkastje waarvan stopcontact uit de muur hangt! Bovendien is wifi veel te duur en zou hooguit baht 100 per uur mogen kosten en niet baht 600!! Hoop volgend jaar februari toch echt op een betere kamer.....
Name: jos van den brink
Email: j.vdbrink@upcmail.nl
Date: 2014-05-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed hotel om bij de komen vd de lange reis naar thailand

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association