EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: john Hendrikx
Email: -
Date: 2014-04-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel. Goede kamer en geweldig ontbijt en op een mooie centrale plek. Met de boot ben je zo bij alle winkelcentra voor 25 cent. Wat anoniem omdat het een groot hotel is. Zwembad is fijn na een dag Bangkok.
Name: Luc Lambert
Email: -
Date: 2014-04-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel
Name: Rudy
Email: -
Date: 2014-04-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij vinden de locatie onpraktisch te ver weg van alles, het hotel ligt aan op welke kamer je slaapt ,standaardkamer was net niet een onvoldoende ,ontbijt en service waren prima .
Name: Daniels Roger
Email: -
Date: 2014-04-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: we hadden een 'suite' met 2 slaapkamers. Voor ons een ietwat verouderde indruk maar prijs/kwaliteit ok. Eerder een drie-ster hotel
Name: Fred Rokven
Email: -
Date: 2014-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ben geen vriend meer van het hotel, je moet een borg betalen dit doen ze dan ook nog eens dubbel met je creditcard, het terugboeken doen ze dan maar voor een maal, bij thuiskomst gezien en toen maar de creditcardfirma gebeld. Slecht gereged.
Name: Antoon Geerdink
Email: -
Date: 2014-04-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit grote hotel is geweldig als uitvalbasis voor de stad. De ruime kamers zijn wat oud (in toren A) maar voldoen prima. Het ontbijt is uitgebreid en zeer goed. De bediening en de service is zoals we het Thaise volk kennen: heel goed.
Name: Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2014-04-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi luxe hotel met zeer gastvrije bediening van receptionisten tot kamermeisjes, zij waren allemaal vriendelijk en hulpvaardig. de kamers waren mooi en ruim. Het ontbijt perfect!
Name: Robert en Manon Wezendonk
Email: -
Date: 2014-03-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi maar groot Hotel. Personeel is uitzonderlijk behulpzaam. Prima kamers met heerlijke bedden. Het uitzicht vanaf de hogere verdiepingen is prachtig. Ontbijt prima. Koffie niet lekker.
Name: Natasha de Hoogh
Email: -
Date: 2014-03-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uitstekend hotel. Vandaaruit kan je makkelijk excursies doen of Bangkok ontdekken. Wij namen vaak de boot en daarna de Skytrain om te reizen.
Name: Felix Boers
Email: f.boers6@upcmail.nl
Date: 2014-03-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding.Alleen ik miste daar een balkon
Name: johan
Email: johan.valster@gmail.com
Date: 2014-03-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel , prima service , we konden eerder in onze kamers . echte Thaise service, goede plek om dingen vanaf te bezoeken , met de boot gaat niet , dus taxi huren , weinig restaurants in de buurt ,lopen naar Chinatown geen probleem
Name: Joke en Johan van Uffelen
Email: jvu@kabeloon.nl
Date: 2014-03-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een prima hotel om de reis te starten.De executive suite is ruim en comfortabel. Prettig is dat Greenwood Travel in het hotel is gevestigd.
Name: Harrie Eijsbouts
Email: -
Date: 2014-03-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uitstekend hotel. Goed gelegen om Bangkok te bezoeken. Overdag is er in de omgeving van alles te doen, maar s'avonds is het uitgestorven. We hebben drie keer een andere kamer gehad in Tower C en deze waren allemaal prima. Het ontbijt was geweldig. Een keer gedineerd in het inpandige Japanse restaurant en dat was een ware afknapper. Leuk en nuttig waren de frequente en snelle boten in de Klong die je kon gebruiken voor vervoer richting centrum en naar het nieuwe deel van Bangkok met veel warenhuizen. Jammer dat er wel wifi mogelijkheid was, maar om even je mail op te halen was dat (m.i.) te duur.
Name: ruud
Email: -
Date: 2014-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een paar nachten. Bijkomen van de vlucht aan het zwembad.
Name: C der Jongh
Email: -
Date: 2014-03-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Is een goed hotel. De laatste twee jaar wordt het hotel evenwel veel gebruikt door Russische toeristen en dat is duidelijk een minpunt. Een ieder die daar ervaring mee heeft zal dat weten maar voor een paar dagen is het geen probleem. Wij zouden er voor langere tijd niet meer willen verblijven en Greenwood om een ander hotel vragen wat uiteraard geen enkel probleem is. De prijzen bij het zwembad, eten en drinken, zijn extreem hoog. Er is zit dus bijna niemand wat het ongezellig maakt.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association