EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Katrien
Email: -
Date: 2014-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Positief: netjes, bar en restaurant personeel zijn keurig, zwembad is goed, eten is verder prima. Kamer was ook netjes. Ontbijt was netjes en erg uitgebreid. Verbeterpunten: slecht engels en daardoor slechte communicatie. Geen Wi-Fi in kamer, wel in lobby maar waarvan je de code krijgt heeft slecht bereik, als je op ander netwerk gaat is het veel beter maar dat word niet vermeld. Douche kun je niet onder staan met gemiddelde lengte.
Name: Marian
Email: -
Date: 2014-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel echter weinig bijzondere omgeving in de directe nabijheid. 's Avonds een taxi nemen en niet zelf gaan wandelen om de omgeving te verkennen.
Name: Sophia Moonen
Email: sophiavanderputten@telfort.nl
Date: 2014-08-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een enorm hotel net een fabriek. Kamers zijn groot maar het is geen sfeervol hotel. Receptie behulpzaam tweemaal terug gemoeten omdat de sleutel niet werkte. De man die zogenaamd voor het transport zorgt was onvriendelijk en had geen interesse. Vervoer hebben we zelf gerelegeld en tegen betere prijs. Wifi in de bar werkt niet optimaal en er is geen wifi op de kamer terwijl je dat bijna in elk hotel het. Het was gewoon niet ons hotel
Name: Peter, Marjan, Manon en Sam
Email: -
Date: 2014-08-04

Recensie: Prima hotel op basis van prijs/kwaliteit. Gunstig dat het kantoor van Greenwood ook hier gevestigd is.
Name: Annemies Gort
Email: info@tekstburogort.nl
Date: 2014-08-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De suites voor gezinnen zijn lekker ruim. Maar toch zou ik hier niet meer boeken, simpelweg omdat er geen wifi is. Dat is niet meer van deze tijd.
Name: Jacky braeckman
Email: jackybraeckman@telenet.be
Date: 2014-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goede ligging, WiFi te betalen is niet meer van de huidige tijd, er was trouwens geen verbinding mogelijk op onze kamer
Name: Fam. ter Hedde
Email: j.zillekens@chelllo.nl
Date: 2014-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om te verblijven, zeker omdat Greenwoodtravel hierin gevestigd is. Mooi zwembad leuke gezellige bar, centrale locatie. Onderin het hotel zitten veel kledingwinkels soort groothandel.
Name: Kamp
Email: -
Date: 2014-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Te groot hotel, duur en geen gratis wifi. Geen leuke buurt
Name: Knaap
Email: -
Date: 2014-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij vonden Prince Palace vreselijk. Het is dat wij via het ticket een gratis nacht hier hadden. Gaan hier nooit meer heen. Ver lopen vanaf de lift naar je kamer, een receptie die niets voor je doet (zoals een taxi busje regelen). Afgelegen qua bezienswaardigheden, gelegen in rare buurt zonder normale restaurants. Ontbijt was wel uitgebreid.
Name: anna datema
Email: -
Date: 2014-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, heerlijk om even af te koelen bij het zwembad. Goed ontbijt, schone kamers, prima! Leuk om direct vanuit het hotel op de taxiboot te kunnen stappen richting stad.
Name: TT
Email: -
Date: 2014-07-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Nederlandse Center Parks in Bangkok. Hotel was ooit prachtig maar nu een beetje trieste, vergane glorie sfeer.
Name: Jory Jonk
Email: -
Date: 2014-07-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben bij Greenwood een ticket geboekt inclusief twee overnachtingen in dit hotel. 7 jaar terug ook geweest, toen was het meer dan prima. Nu is het sterk aan vernieuwing toe. Tenminste, daar waar wij zaten. Onze kamer met woonkamer in toren C was ver weg van de lobby (super groot hotel), erg vies (haren, vlekken op het beddengoed, gore vlekken in de badkamer etc. Eten en drinken voor thaise begrippen veel te duur, nou maakt dat nog niet zoveel uit, maar het personeel was absoluut niet vriendelijk, je wordt amper aangekeken en alleen geholpen als je na tien minuten je vinger opsteekt, en dan wordt je met een lang gezicht geholpen. Tevens nog een akkefietje gehad: In de bar wat drinken besteld en ondertekend op onze kamer. Omdat we bij Greenwood geboekt hadden bleek dit niet mogelijk te zijn, kwamen we tijdens dit bizarre voorval achter. Nou snap ik dat wel, maar we werden midden in de nacht uit ons bed uit gebeld, de barman met security voor de deur, of we even cash wilden betalen! Midden in de nacht, ik voelde me eerlijk gezegd een beetje bedreigd.. Om dezelfde reden was het ook niet mogelijk om de 'veel te dure' wifi te kopen voor in de kamer. Kortom, ik kom hier niet meer terug! Overigens hebben mijn klachten niets met Greenwood Travel te maken maar met het Prince Palace hotel zelf. Verbleef Juli, 2014
Name: Chantal Iyer
Email: cmiyer28@gmail.com
Date: 2014-07-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Efficient and friendly staff. Great breakfast. The reception held our luggage for a few hours although we had checked out. We would recommend this hotel.
Name: Peter
Email: -
Date: 2014-07-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prijs- kwaliteitsverhouding is nog steeds goed. Het hotel wordt wel steeds ouder. Geen gratis internet; past niet meer in deze tijd (kost geloof ik ca. 10 Euro voor 24 uur).
Name: Peter Verlinde
Email: -
Date: 2014-07-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De buurt is ongelofelijk. handel en groothandel. je waant je niet in een hotelomgeving, maar absoluut niet hinderlijk. prachtige kamers, eigenlijk veel te groot voor een verblijf van 2 nachten maar dat was geen straf. Het uitzicht was adembenemend. de skyline van Bangkok ligt aan je voeten.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association