EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: sarah dodds
Email: sarahldodds@msn.com
Date: 2014-07-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Not too impressed with hotel, service or staff. Had to change rooms which to be fair was dealt with efficiently. Thought bar services and breakfast service very slow and not with good grace
Name: Dennis & Sandra
Email: d.spek@telfort.nl
Date: 2014-06-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel anno 2014 was voor ons het gevoel of dat we weer thuis kwamen...niets op aan te merken. Hierin bevind zich ook het kantoor van Greenwoodtravel,dus voor vragen, boekingen etc. kan je bij hen terecht! Enig nadeel vind ik wel dat er nagenoeg geen restaurants in de buurt van het complex zit....maar wel een 24uurs markt! Voor de rest heeft het een een prima aansluiting met de watertaxi en een pinautomaat recht tegenover de ingang van het hotel!
Name: Wim & Franka Zijlmans
Email: wim.zijlmans@gmail.com
Date: 2014-06-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 3 keer geweest. Waarschijnlijk de laatste keer. Hotel op zich wel aardig, midden in centrum. Wel heel groot. Maar erg hoge prijzen voor bv drankjes en hapjes bij het zwembad. Verder is het Chinees restaurant op de 32e verdieping gewoon slecht en zeer duur.
Name: Suzanne de Vink
Email: jhijnz@bfxalh.com
Date: 2014-06-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uitstekend ontbijt buffet en schone ruime kamers. We hebben niet in het hotel gegeten omdat we vooraf wisten van de hoge prijzen. Soho winkelcentrum is op 10 minuten lopen en er zijn tientallen restaurants. De kanaalboot naast het hotel naar het centrum is een uitkomst. Verder zijn er in de wijk weinig toeristische attracties.
Name: Gerard
Email: -
Date: 2014-05-30

Recensie: Goed Hotel met een geweldig ontbijt.
Name: Fred Klomp
Email: f.klomp@quicknet.nl
Date: 2014-05-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kom al zo'n 9 jaar in Prince Palace; prima locatie, goed ontbijt, ruime kamers. Echter het wordt nu wel de hoogste tijd om de kamers te renoveren! Vies tapijt,douche kranen die veel lawaai maken, schuifdeurkasten die met veel moeite en geweld te openen zijn , elektriciteit achte nachtkastje waarvan stopcontact uit de muur hangt! Bovendien is wifi veel te duur en zou hooguit baht 100 per uur mogen kosten en niet baht 600!! Hoop volgend jaar februari toch echt op een betere kamer.....
Name: jos van den brink
Email: j.vdbrink@upcmail.nl
Date: 2014-05-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed hotel om bij de komen vd de lange reis naar thailand
Name: john Hendrikx
Email: -
Date: 2014-04-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel. Goede kamer en geweldig ontbijt en op een mooie centrale plek. Met de boot ben je zo bij alle winkelcentra voor 25 cent. Wat anoniem omdat het een groot hotel is. Zwembad is fijn na een dag Bangkok.
Name: Luc Lambert
Email: -
Date: 2014-04-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel
Name: Rudy
Email: -
Date: 2014-04-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij vinden de locatie onpraktisch te ver weg van alles, het hotel ligt aan op welke kamer je slaapt ,standaardkamer was net niet een onvoldoende ,ontbijt en service waren prima .
Name: Daniels Roger
Email: -
Date: 2014-04-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: we hadden een 'suite' met 2 slaapkamers. Voor ons een ietwat verouderde indruk maar prijs/kwaliteit ok. Eerder een drie-ster hotel
Name: Fred Rokven
Email: -
Date: 2014-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ben geen vriend meer van het hotel, je moet een borg betalen dit doen ze dan ook nog eens dubbel met je creditcard, het terugboeken doen ze dan maar voor een maal, bij thuiskomst gezien en toen maar de creditcardfirma gebeld. Slecht gereged.
Name: Antoon Geerdink
Email: -
Date: 2014-04-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit grote hotel is geweldig als uitvalbasis voor de stad. De ruime kamers zijn wat oud (in toren A) maar voldoen prima. Het ontbijt is uitgebreid en zeer goed. De bediening en de service is zoals we het Thaise volk kennen: heel goed.
Name: Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2014-04-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi luxe hotel met zeer gastvrije bediening van receptionisten tot kamermeisjes, zij waren allemaal vriendelijk en hulpvaardig. de kamers waren mooi en ruim. Het ontbijt perfect!
Name: Robert en Manon Wezendonk
Email: -
Date: 2014-03-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi maar groot Hotel. Personeel is uitzonderlijk behulpzaam. Prima kamers met heerlijke bedden. Het uitzicht vanaf de hogere verdiepingen is prachtig. Ontbijt prima. Koffie niet lekker.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association