EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Roy Mannaart
Email: r.mannaart@planet.nl
Date: 2013-11-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij boeken al jaren dit hotel in Bangkok. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook een goede ligging. Zeker als je gebruik maakt van de boot die het kanaal bevaart en waarmee je vanaf het hotel zo in het centrum bent voor zo'n 10 bath p.p.
Name: Ruud van den Eshof
Email: eshof@xmsnet.nl
Date: 2013-11-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel van alle gemakken voorzien. Uiteraard erg makkelijk dat Greenwood hierin gevestigd is.
Name: chilap
Email: chilap.ho@gmail.com
Date: 2013-10-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi ruime hotel, het ontbijt was zeer goed echt super! Jammer vd wifi die niet overal aanwezig was en een beetje duur was.
Name: Dimitri Duine
Email: -
Date: 2013-10-16

Recensie: Modern hotel, netjes, makkelijk bij de rivier waar je kunt opstappen op de taxi boot. Vriendelijk personeel, vooral makkelijk dat je bij Greenwood binnen kunt stappen om de vakantie te regelen
Name: Blanca Koster
Email: blancakoster1983@gmail.com
Date: 2013-10-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Michel
Email: m.valk950@upcmail.nl
Date: 2013-10-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: mooie kamer we hadden de kamer met een aparte woonkamer ontbijt is aardig werdt alleen de 3 nachten dat wij er zaten heel vaak voor tijd al afgeruimt soms al een uur van te voren !! hotel ligt niet in het centrum omring het hotel is weinig te doen behalve winkel centra maar makkelijk met de klong het centrum in of een taxi.
Name: J. Priems
Email: -
Date: 2013-10-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel in het centrum van Bangkok, gelegen boven een wirwar van winkeltjes en zaakjes die allemaal kleding verkopen. In de direkte omgeving is het een drukte van jewelste, waar je binnen niets van merkt. Het hotel heeft een uitstekend ontbijt. De kamers zijn ruim van opzet maar erg gedateerd. De prijzen in het hotel zijn aan de hoge kant. Het personeel is erg vriendelijk. Een goed hotel om een paar daagjes te verblijven !!
Name: Fred Walters
Email: fred.walters@aol.nl
Date: 2013-10-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Aangezien ik door 'n bekende uit NL gevraagd ben om op basis van onkostenvergoeding 'n reis door Thailand te organiseren en voor te bereiden, voor 3 verstandelijk gehandicapten met hun begeleider, heb ik o.a. ook deels "GT" benaderd. De eerste 3 nachten hebben we met 5 personen in het Prince Palace Hotel doorgebracht, waar we 'n suite met 3 sl.kmrs. en 2 badkmrs. hebben betrokken, uitzonderlijk goede en zeer hoog gewaardeerde kwaliteit, tegen 'n zeer gunstige prijs, dank zij Greenwood Travel, aanbevelingswaardig en ik ben overigens niet anders gewend bij "GT", verder nog enige informatie ingewonnen m.b.t. B'kok, hetgeen met hart en ziel belangeloos werd gegeven
Name: karin epskamp
Email: karin.epskamp@hotmail.com
Date: 2013-10-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We komen al een aantal jaren in dit hotel en het bevalt ons prima. Goed ontbijt met verschillende soorten brood, fruit, sappen, yoghurt, omelet, gebakken eieren en ook voor de Aziatische toeristen is er van alles bij het ontbijt. Dit jaar hadden we een suite in toren A met een aparte douche. Dit is ons zeer goed bevallen. Je hoeft dus niet meer in bad te douchen. Het was een zeer ruime suite. Ook bij de poolbar kun je heerlijk eten en drinken. De bediening is super en ze zijn allemaal erg aardig. E komen hier altijd met plezier terug. Wat voor ons ook fijn is dat je met de riviertaxi voor de deur zo in het centrum bent en dat voor maar 10 bath.
Name: de Waal
Email: -
Date: 2013-09-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel met eenvoudige kamers en prima ontbijt. Centraal gelegen om erop uit te trekken in Bangkok.
Name: Susanne
Email: -
Date: 2013-09-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel om in te beginnen. Jammer dat er geen wifi beschikbaar is in het gehele hotel.
Name: F.W. van Horik
Email: horik50@upcmail.nl
Date: 2013-09-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de prijs die je betaald via Greenwood is dit een erg fijn hotel. De kamers zijn redelijk groot en het ontbijt is zeer uitgebreid.
Name: Andre
Email: compacfp745a@yahoo.com
Date: 2013-09-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit is een groot hotel centraal gelegen voor Shopping Mall liefhebbers. Door de grote van het hotel erg onpersoonlijk. De bell boys zijn wel super. Ontbijt in buffet vorm, personeel ook hier weer onpersoonlijk en bijna ongeintresseerd. Kamers in Toren D (suites) zijn zeer ruim en goed.
Name: a.jonas
Email: a.jonas@xmsnet.nl
Date: 2013-09-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed hotel
Name: Familie Baars
Email: tinepanjer@hotmail.com
Date: 2013-09-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, goede service!

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association