EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Natasha de Hoogh
Email: -
Date: 2014-03-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uitstekend hotel. Vandaaruit kan je makkelijk excursies doen of Bangkok ontdekken. Wij namen vaak de boot en daarna de Skytrain om te reizen.
Name: Felix Boers
Email: f.boers6@upcmail.nl
Date: 2014-03-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding.Alleen ik miste daar een balkon
Name: johan
Email: johan.valster@gmail.com
Date: 2014-03-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel , prima service , we konden eerder in onze kamers . echte Thaise service, goede plek om dingen vanaf te bezoeken , met de boot gaat niet , dus taxi huren , weinig restaurants in de buurt ,lopen naar Chinatown geen probleem
Name: Joke en Johan van Uffelen
Email: jvu@kabeloon.nl
Date: 2014-03-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een prima hotel om de reis te starten.De executive suite is ruim en comfortabel. Prettig is dat Greenwood Travel in het hotel is gevestigd.
Name: Harrie Eijsbouts
Email: -
Date: 2014-03-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Uitstekend hotel. Goed gelegen om Bangkok te bezoeken. Overdag is er in de omgeving van alles te doen, maar s'avonds is het uitgestorven. We hebben drie keer een andere kamer gehad in Tower C en deze waren allemaal prima. Het ontbijt was geweldig. Een keer gedineerd in het inpandige Japanse restaurant en dat was een ware afknapper. Leuk en nuttig waren de frequente en snelle boten in de Klong die je kon gebruiken voor vervoer richting centrum en naar het nieuwe deel van Bangkok met veel warenhuizen. Jammer dat er wel wifi mogelijkheid was, maar om even je mail op te halen was dat (m.i.) te duur.
Name: ruud
Email: -
Date: 2014-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een paar nachten. Bijkomen van de vlucht aan het zwembad.
Name: C der Jongh
Email: -
Date: 2014-03-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Is een goed hotel. De laatste twee jaar wordt het hotel evenwel veel gebruikt door Russische toeristen en dat is duidelijk een minpunt. Een ieder die daar ervaring mee heeft zal dat weten maar voor een paar dagen is het geen probleem. Wij zouden er voor langere tijd niet meer willen verblijven en Greenwood om een ander hotel vragen wat uiteraard geen enkel probleem is. De prijzen bij het zwembad, eten en drinken, zijn extreem hoog. Er is zit dus bijna niemand wat het ongezellig maakt.
Name: Bert
Email: -
Date: 2014-03-08

Recensie: Prince Palace blijft een goed hotel. Alleen de prijzen op het (bad)terras zijn veel te hoog.
Name: Mamadeus
Email: gfmama@hotmail.com
Date: 2014-03-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Marco & Anja
Email: -
Date: 2014-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuke maar drukke lokatie, uitzicht over Bangkok, riante kamers, vriendelijk personeel, vergeet niet gebruik te maken van de watertaxi!
Name: Jannie van der Kolk v d Bergh
Email: jannie.vandenbergh@kpnmail.nl
Date: 2014-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Elly Damen
Email: nagel10tenen@hotmail.com
Date: 2014-03-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel maar beetje verouderd. Ligging erg goed en fijn dat het kantoor van Greenwood in het hotel gevestigd is.
Name: J Hetteling
Email: jhetteling@gmail.com
Date: 2014-02-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel ook omdat greenwood aanwezig is. Niet duur, in de directe omgeving niet zoveel te doen.
Name: Marijke Naber
Email: marijke.naber@planet.nl
Date: 2014-02-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: A good hotel with very nice service. very practical to have Greenwood Travel in the building
Name: fam. klooster
Email: g.klooster@quicknet.nl
Date: 2014-02-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince palace hotel is ons goed bevallen .Je kunt goed eten bij het zwembad en we hebben ook een keer susi gegeten heerlijk! Wij zijn s'avonds met een taxi chauffeur van het hotel naar de hoogste toren van bangkok geweest en daar ook gegeten,hij nam ons ook mee naar khao san road een straat waar je geweest moet zijn.De chauffeur bleef overal keurig wachten de hele avond en dat alles voor 1000 bath en we waren met zijn zessen. de volgende dag nam hij ons mee naar de floatingmarket en slapende boeddha in bangkok heel mooi.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association