EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Lloyd Jagroep
Email: ljagroep@yahoo.com
Date: 2017-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Geweldige hotel Dichtbij centrum ligging rustig met avondmarkt en goedkoop shoppen in bobae mall
Name: John van zundert
Email: -
Date: 2017-08-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi Hotel en makkelijk omdat GWT er aanwezig is, goed ontbijt mooie kamers en vriendelijk personeel
Name: Soeris Lachmansingh
Email: soerislachmansingh@live.nl
Date: 2017-08-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel met goed ontbijt
Name: Susanne
Email: -
Date: 2017-08-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om de reis te beginnen. Vooral omdat Greenwood er gevestigd is. Wat ik ook prettig vind is dat de watertaxi ernaast stopt.
Name: Lynn De Ruyver
Email: lynnderuyver@me.com
Date: 2017-08-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heel groot hotel, eerder oude maar ruime kamers, niet persoonlijk. Uitgebreid ontbijt.
Name: birgit van benten
Email: birgitmichal@gmail.com
Date: 2017-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: lekker hotel op een goede plek. fijn dat we hier een familie suite hadden . jammer dat er geen wifi op de kamers is behalve in de lobby
Name: Susan
Email: -
Date: 2017-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Wij hadden 4 persoonskamer met 2 aparte kamers. Service was super. Bij aankomst 's ochtends om 8 uur kregen we toch al een kamer en hoefde niets bij te betalen terwijl er overal stond dat incheck na 14:00 uur pas kon. Ook bij vroege uitcheck mochten we hele dag van hotelfaciliteiten gebruik maken. Wel groot hotel en erg veel chinezen, toen wij er waren. Ontbijt gevarieerd en druk maar altijd plek. WiFi op de kamer top.
Name: Angelique Horsman
Email: -
Date: 2017-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om de vakantie te beginnen. Goede service. Mooie kamers. Schoon.fijn dat Greenwoodtravel daar ook zit zodat je voor evt vragen daar terecht kunt.
Name: Esther
Email: e.goppel@tiscali.nl
Date: 2017-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het lijkt op de plaatjes veel mooier dan het in werkelijkheid is. Ik vond het echt vergane glorie en een niet gezellige sfeer. Wel vriendelijk personeel.
Name: ISEBEL VANCAYSEELE
Email: -
Date: 2017-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed om te beginnen wel een beetje verouderd
Name: annette aarts
Email: -
Date: 2017-08-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De kamers in dit hotel zijn inmiddels wat aftands. Het ontbijt is wel erg goed. Lekker zwembad op de 10e verdieping om af te koelen na een warme dag in Bangkok.
Name: R de Jong
Email: -
Date: 2017-08-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Great hotel; great facilities(pools, bars) en close to the streatlife/ market/ streatfood of real Bangkok
Name: Fam. Aalbers
Email: -
Date: 2017-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om je reis door Thailand te starten.
Name: Tamara Verstraete
Email: -
Date: 2017-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het een groot en nogal chaotisch hotel, wel een supergoeie kamer gehad, kregen een upgrade en hadden 180 graden zicht op de stad Bangkok. Lekker ontbijt en heel vriendelijk personeel.
Name: Hartmans
Email: nohave
Date: 2017-07-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit hotel is van BIJNA alle gemakken voorzien. Het ontbijt is lekker, de ligging is mooi met markten in de buurt en de taxiboot voor de deur, de zwembaden zijn heerlijk, de kamers zijn mooi, groot en schoon. Het stoort me alleen mateloos dat er geen gratis WiFi is op de kamer. Op de plekken waar wel gratis WiFi is, zit iedereen als een soort zombies. Dit kan echt niet meer in deze tijd. Wat ook zeer irritant is, je hebt een kamer met balkon, maar je mag er niet op. Toegevoegde waarde van het balkon is meteen nihil.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association