EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Marjolein
Email: -
Date: 2013-07-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, we hebben een kamer gehad in het 'nieuwe' gedeelte. Dat was prima. Skyline vanuit het hotel is supermooi! Het is een heel druk hotel, moet je van houden. Ontbijtbuffet was prima.
Name: Marjolein
Email: -
Date: 2013-07-19

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Tim
Email: -
Date: 2013-07-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel ziet er mooi uit, beetje over the top naar mijn gevoel gezien de locatie van het hotel. Als je buiten komt zit je echt midden in de drukte van Bangkok. Helaas niet van die leuke tentjes of restaurantjes, want die vind je 's avonds niet, maar drukte van verkeer en markten voor de locals. Het ontbijt is goed, echter zou ik niet in dit hotel gaan dineren bij de karaoke stand. Was gewoon echt niet te eten en je betaalt wel de hoofdprijs. Op de begane grond heb je 1 a 2 personen zitten die "officieel" bij het hotel horen en "officieel" informatie verschaffen. Ga daar niet op in. Ten eerste wordt je een taxi aangesmeerd die zijn meter niet gebruikt en ten tweede sturen ze je naar plekken toe waar je eigenlijk niet wilt zijn of de volle pond betaald. Sex wordt nl. ook zonder blikken of blozen aangeboden, terwijl mijn vriendin naast me stond. Negeren dus.
Name: Sander Vinke
Email: -
Date: 2013-07-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel is een prima en iet wat chique hotel. Onze voorkeur gaat meestal uit naar een wat meer afgelegen en klein hotel. Voor de verandering was dit ook leuk om eens mee te maken. Het eten is super, kamers schoon en genoeg faciliteiten. De prijzen liggen wel aardig hoog in het hotel maar dat is niet gek voor een hotel van deze klasse. Een aanrader is het chinees/thais restaurant helemaal bovenin het hotel. Je hebt daar een uitzicht over heel Bangkok.
Name: Liliane
Email: -
Date: 2013-06-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel altijd goed. Gewoon centraal gelegen en in een fijne buurt, echt lokaal Thais met markten ipv wijk met uitsluitend luxe hotels. Het is er wel altijd druk, hoewel dit een iets minder drukke tijd was (juni). De grote groepen Vietnamezen zijn ietwat aso m.n. bij ontbijtbuffet en de lift.Prettig dat Greenwood in het hotel zelf is gevestigd, en ook de Bo Bae Towers geven het een extra leuke dimensie!
Name: Debby & Dick Leeuwis
Email: -
Date: 2013-06-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel: prima hotel, goede service. Wel wat verouderd meubilair. Geweldig ontbijt.Mooi zwembad.Schoon en netjes en een schitterend uitzicht vanaf onze kamer op de 21e verd. over Bangkok. Hotel ligt wel op enige afstand van het centrum, waar je overigens voor weinig geld naar toe kunt worden gebracht.
Name: Jan en Francien de Bruijn
Email: jhldebruijn@onsbrabantnet.nl
Date: 2013-06-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel. Zakelijk hotel en goed voor één overnachting. Hotel loopt duidelijk terug, bussen vol chinezen en russen die een tour vakantie boekten. Omgeving is wel leuk en met watertaxi ben je in geen tijd bij sky train station en daar in de buurt het Siam shopping center. Moet je gezien hebben!
Name: Jerina Helmerhorst
Email: jerina@jerina-pr.com
Date: 2013-05-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zoals gebruikelijk begint onze vakantie altijd met een paar dagen Bangkok en logeren wij met veel plezier in het Prince Palace Hotel. Een prima hotel, gelegen in een zeer druk winkelgebied, met zeer vriendelijk personeel en plezierige kamers. Vlak naast de Klongs(grachten) met de grote snelheid varen om je snel naar de volgende bestemming te brengen. In de directe omgeving van het hotel, ligt een prachtige tempel met gouden dak, zeker de moeite waard voor een bezoekje. Bij het inchecken kunnen weleens wat problemen ontstaan omdat er regelmatig groepen met Russische toeristen aankomen, die verwachten, dat iedereen direct voor ze in de houding springt en alles en iedereen verder kan wachten, aan deze houding moet het personeel nog even wennen. Het hotel heeft een gezellig zwembad met een pool-bar en restaurant, verder is een Japans restaurant en nog een restaurant op de bovenste verdieping. Uitgebreide mogelijkheden voor zaal verhuur vaak gebruikt voor trouwerijen, presentaties en vergaderingen. In het hotel is een kap/schoonheidssalon, spa en fitness ruimte. Aankomst bij het Prince Palace is als een soort thuiskomen.
Name: Lilian Theunissen
Email: -
Date: 2013-05-21

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Irene Poelhorst
Email: irenepoelhorst@gmail.com
Date: 2013-05-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel; erg net en zeer groot hotel. Personeel is er zeer vriendelijk, de standaard kamer is eenvoudig maar schoon en compleet. Goed vertoeven aan het zwembad. Eten is vers en smakelijk. Ideaal vertrekpunt voor een dagje Bangkok. het is dan leuk om de riviertaxi (canalboat) te pakken die achter het hotel langs vaart.
Name: Karin en Johan Epskamp
Email: -
Date: 2013-05-16

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Jan Hoogendoorn
Email: -
Date: 2013-05-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel groot vooral dat. En dan geen gratis wifi?? Jammer
Name: Herry en Rita Prinsen
Email: -
Date: 2013-05-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, , één negatief puntje is dat het hotel erg verouderd is. Wij hebben begrepen dat daar verandering in gaat komen. Positief is de manier van ontvangst, wij kwamen na de nachtvlucht vanuit Nederland om 8.00 uur s'ochtends aan in het hotel en we konden gelijk inchecken en naar de kamer. Verder hadden wij via internet nog een extra overnachting geboekt voor 17 april terwijl het voor 19 april bedoeld was, wij hadden daar een foute datum gekozen maar toen wij op 19 april aan de receptie stonden was dat geen probleem voor de dienstdoende receptionist. Wij hadden dus de 17e geboekt maar konden op de 19e er zonder bijbetalen een kamer krijgen. Verder was de service zeer goed te noemen, het ontbijt super, er was van alles verkrijgbaar.
Name: Ann Deblauwe
Email: anndeblauwe@hotmail.com
Date: 2013-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Bea
Email: -
Date: 2013-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Voor paar jaar geleden hier geweest kamer liggen mooi je kunt over Bangkok heen kijken de 2 zwembaden prachtig locatie ook prima. Het was allen jammer dat er in al die jaren niet erg veel onderhoud aan kamer gedaan ,vloer bedekking erg smerig . Hebben dit ook gemeld maar er werd weinig mee gedaan . Ontbijt goed

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association