EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Cees
Email: mariancees@quicknet.nl
Date: 2013-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: g.van erk
Email: g.vanerk@telfort.nl
Date: 2013-03-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel 2 nachten hier verblijven om je vouchers op te halen bij Greenwood en tevens te shoppen ligt hotel zeer gunstig.
Name: fam mulder
Email: -
Date: 2013-03-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel we zijn voor de vierde maal in het hotel geweest vorig jaar was er lekkage in de kamer en dit jaar vonden wij het smerig niet goed schoongemaakt we waren er 2 dagen en na 3 weken waren we er weer 2dagen alleen het bed was verschoond we hadden dezelfde kamer dezelfde stofdeeltjes lagen er nog op de grond en het stonk in de kamer hier gaan we nu echt niet meer terug (jammer hoor)
Name: Herman & Yvonne Blom
Email: blomherman@hotmail.com
Date: 2013-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We waren hier 4 nachten bij de start van onze verdere reis richting Krabi om Bangkok te bezoeken. Een wat ouder hotel maar we hadden een keurige kamer. Het ontbijt is prima. Gunstig gelegen in de buurt van de boottaxi tussen het centrum en Koninklijk Paleis in. Gemakkelijk om bij het kantoor van Greenwood informatie over Bangkok te vragen en excursies te boeken. Rondom het hotel een leuke locale markt.
Name: Pierre en Dorien
Email: -
Date: 2013-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, ligt dicht bij winkels en markt. Via de kanaaltaxi is het centrum snel te bereiken.
Name: Peter Stroober
Email: -
Date: 2013-03-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Totaal voor de derde maal in dit hotel gelogeerd. Goed hotel om even bij te komen van de vliegreis. Een flinke opknapbeurt van de kamers lijkt ons zo langzamerhand gewenst. De prijzen van eten en consumpties zijn voor Thaise begrippen fors.
Name: Jaris
Email: tschascha@ziggo.nl
Date: 2013-03-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk hotel, erg groot. Kamers wel wat muffig. Prijs voor eten en vooral drinken is wel erg duur. Jammer dat internet niet standaard gratis in de kamers aanwezig is. Niet meer van deze tijd. En prijzen voor internet zijn ontzettend duur. Kamers voor invaliden voldoen niet echt aan de eisen, drempel in de badkamer is niet zo handig evenals een douche ipv bad Douche met goede grepen en (opklap) krukje om op te zitten is praktischer. en wat meer ruimte naast het bed zou ook handig zijn.
Name: jeroen
Email: broers_jeroen@hotmail.com
Date: 2013-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer goed hotel voor de prijs die je betaald. lekker overal dicht bij waar wij naartoe moesten dus niet heeel bangkok door. de kamers hebben wel een keer een opfris beurt weer nodig, vooral de badkamers.
Name: Hans
Email: hanskoop@hotmail.com
Date: 2013-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om na aankomst of voor vertrek te verblijven. Ligging t.o.v. is wat minder maar er is voldoende mogelijkheid om in het centrum te komen, met taxi, tuktuk of boot over de klong. De laatste optie is absoluut niet duur
Name: Didi en Alex Witzier
Email: kifaru@upcmail.nl
Date: 2013-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al jaren komen wij in het Prince Palace Hotel en dat bevalt ons dan ook prima. Heerlijk met de klongboot voor de deur, waardoor je voor een paar dubbeltjes in hartje Bangkok zit. De kamers zijn prima en schoon, de bedden wat aan de stugge kant, maar het ontbijt met zeer ruime keuze maakt dat weer ruimschoots goed Ook de Spa van PPH is uitstekend en er zijn 2 heerlijke zwembaden. Bovendien heeft GWT zijn kantoor in dit hotel en zij zorgen meer dan voortreffelijk voor hun clienten, zeker ook in geval van ziekte, speciaal Gatoon en Jack, nogmaals hartelijk dank. Ook de volgende keer zal onze keus zeker weer het Prince Palace hotel worden.
Name: Van Verseveld
Email: -
Date: 2013-02-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Ligging plezierig aan een opstapplaats voor openbaar vervoer per boot en verder. Leuke drukke wijk.
Name: Jan en Tina Drok
Email: drok@live.nl
Date: 2013-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: aukje van der Beek
Email: aukjevdbeek@hotmail.com
Date: 2013-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot en netjes , niks mis mee. Fijne grote kamer en alles erop en eraan. Groet Bart en Aukje
Name: Alan en Ellen
Email: e.elst@chello.nl
Date: 2013-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit hotel is prima voor een paar nachten Bangkok, alleen is vooral de badkamer gedateerd en er is schimmel. Het ontbijtbuffet is ok. Jammer, dat er in de omgeving geen restaurantjes te vinden zijn, Het ziet er vooral 's avonds wat onguur uit in de buurt. Ik zou mijn klanten toch een hotel adviseren dat meer centraal ligt.
Name: Hannie
Email: -
Date: 2013-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel is een goed hotel. Voor 100bath zit je met de tuktuk in Koh Saon Road. Groot zwembad met palmbomen op de 14e etage is wel een belevenis. Heerlijk uitgebreid ontbijt, onwijs veel!!! Verder ruikt het in het hotel een beetje muf, maar je komt niks tekort en het ziet er mooi schoon uit. Wij moesten 1600 bath betalen voor 1 nacht met 2 pers. compleet met ontbijt. Perfekt!!!

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association