EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: R.Osinga
Email: -
Date: 2013-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Loes Groen
Email: -
Date: 2013-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is gigantisch groot. De receptie vind je op de 10 (?)e etage en alle liften komen daar ook op uit. Heel veel Europese en Japanse touristen, een gekkenhuis. Het personeel van het hotel laat zich niet gek maken, blijft rustig en netjes. De kamer was groot en schoon, prima kamer met badkamer. Leuk zwembad. De fitness niet kunnen vinden en in dwaaltocht door een minder vriendelijke medewerker weggejaagd. De prijzen voor het eten zijn buiten proportioneel. Het is ook niet beter, smaakvoller of meer dan elders in de stad. Je betaalt hier Nederlandse prijzen. In andere authentieke restaurantjes in bangkok betaal ik nog geen derde voor een phad thai. De buurt is leuk qua marktjes, maar sfeer vond ik iets minder dan wat ik van andere delen van bangkok ken. Met tuk tuk ben je redelijk snel nabij khao san. Hotelkamer en meeste personeel dus prima, architectuur binnen is mooi, maar zou er zelf niet nog een keer heen gaan, past niet bij ons, te massaal, ingesteld op toeristische massa/groepsreizen.
Name: Marie
Email: m.vannoorden@home.nl
Date: 2013-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg groot en wat onpersoonlijk. Maar voor een start in Bangkok prima!
Name: Anja de Bruin
Email: -
Date: 2013-08-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om te verblijven als je in Bangkok bent!!
Name: Michael Philipsen
Email: michael.philipsen@live.nl
Date: 2013-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier verbleven van zondag 28 juli tot vrijdag 2 augustus. Zes jaar geleden hier ook verbleven, toen in 1 van de prince palace suites. Nu twee 2-persoonskamers geboekt. Deze zitten in de "oude" toren en zijn eigenlijk behoorlijk gedateerd (geen 4 sterren naar onze mening). Ook behoorlijk rumoerig (klappen leiding e.d.). Verder goede ligging, mooie zwembaden en prima ontbijt
Name: Sjoerd Arts
Email: -
Date: 2013-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima ligging, alles voorhanden. Goede bagage service. Erg fijn begin van ons avontuur.
Name: Wilma van t Loo
Email: -
Date: 2013-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, goed ontbijt, mooi uitzicht bij het zwembad, vriendelijk personeel, fijn voor een paar dagen.
Name: fam.Beiten
Email: dm.beiten@hetnet.nl
Date: 2013-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Net hotel maar de kamers kunnen nodig een opknapbeurt gebruiken. Het uitzicht en terras/zwembad is wel heel mooi. Minpuntje: geen free WIFI :(
Name: Gabby Tax
Email: -
Date: 2013-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel lag te ver van de bezienswaardigheden, geen gezellige buurt om 's avonds rond te lopen.
Name: fred wanmaker
Email: wanmaker@chello.nl
Date: 2013-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: gewoon een net hotel waar we al jaren heen gaan en wat een goed startpunt is voor om bangkok te ontdekken. Een groot voordeel is de ligging bij de klong, waardoor je snel bij de winkelcentrums en
de skytrain bent en als je de andere kant opgaat ben je zo bij kho san road. Erg slecht vind ik de belachelijk hoge prijs om te internetten op je tablet. dat is niet meer van deze tijd. Ontbijtbuffet is fantastisch en het zwembad is heerlijk. Het is geen gezellig hotel, maar wel netjes en schoon. In de omgeving zijn wat kleding kraampjes en verder niet veel te zien.maar zoals gezegd je bent zo in de drukte als je wilt.
Name: louise Westhoek
Email: -
Date: 2013-08-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima om je vakantie hier te starten, met Greenwood op de 14de etage. De kamers zijn redelijk te noemen, het hotel met zwembaden is verder goed evenals het ontbijt.
Name: Familie Rietbroek
Email: -
Date: 2013-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij reizen al jaren met Greenwood en gaan altijd aan het begin en aan het eind van onze reis naar Prince Palace. De Cornersuite in de A-Toren vinden wij geweldig, prachtig uitzicht. Ook de publieke boot naast het hotel is leuk en handig. Wij vinden het hotel echter erg achteruit gaan. De medewerkers bij het restaurant en receprie worden steeds minder persoonlijk en lijken afgericht om zo snel mogelijk je nieuwe drankjes te verkopen tegen prijzen die niet Thais zijn (140 bath voor een softdrink = € 3,50). Wij hebben besloten niet meer terug te gaan en de volgende keer via Greenwood een ander hotel te boeken.
Name: berendsen
Email: berendsenm@online.nl
Date: 2013-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: johan
Email: -
Date: 2013-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor Bangkok.
Name: Ann
Email: -
Date: 2013-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association