EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Hans Goossens
Email: hansgoossens@ziggo.nl
Date: 2013-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 2 x geweest daar. 1 ste keer toen we aankwamen zijn we daar 3 nachten geweest. We hadden een kamer met 2 aparte slaapkamers en dat beviel goed. Kamers zijn oud, maar waren toen wel schoon. Groot hotel en ook best wel prijzig. Tenminste het eten en drinken. Flesje Chang kost daar iets meer dan 5 euro en dat is toch nogal aan de prijs. Prijs kwaliteit staat niet in verhouding. 2e keer was op de terugreis. We zijn toen 1 nacht daar geweest in een zelfde type kamer. Ontbijt was goed, volop keus. Maar het is vergane glorie. Het schijnt dat op het moment dat we daar voor de 2e keer waren de eigenaar een nieuw hotel had geopend en het personeel had geleend van Prince Palace. Zal dus wel weer goed komen ( denk ik ), alleen op dat moment erg slecht.
Name: Henk Guise
Email: henk.guise@innovium.nl
Date: 2013-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zijn sedert 2006 een aantal keren in Prince Palace geweest en vinden dat het hotel echt achteruit is gegaan. De 2 bedroom suite is echt aan grondig onderhoud toe.
Ook de zwembaden zijn aan onderhoud toe hetgeen goed te zien is op onze foto's van een paar jaar geleden.
Wat onbegrijpelijk is dat voor Wifi ├ęcht schandalig veel wordt gevraagd terwijl dit in veel hotels gratis is. Ook bij het zwembad worden exorbitant hoge prijzen gevraagd. Een cola 140 bath en een Padthai voor 350 is in heel Thailand absurd en zeker in een matig hotel als Prince Palace.
Ook vonden wij het ontbijt erg karig met alleen wit brood en weinig keuze in Aziatische gerechten.
Tot slot is de ligging niet echt optimaal. Wel om naar Khao San te gaan, maar je bent te ver weg van de Sky train.
Alleen de prijs is laag, maar daar krijg je dan ook geen kwaliteit voor terug.
Name: Fam. Hoffman
Email: hoffman1873@quicknet.nl
Date: 2013-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Nice pool, good breakfast, old - not as nice as the pictures, no wifi (only against payment - not cheap!, so not good for start of your trip if you wish to make your plans/bookings for the days after Bangkok.
Name: Prins
Email: christian.prins@home.nl
Date: 2013-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: 3 kamer suite is heel groot, mooi , ontbijt super, erg duur om er te eten , geen gratis wifi, overdag is het buiten levendig, veel kraampjes en kleding te koop, helaas in de avond is er echt niks te doen. Zou volgende keer richting koh a san road gaan(hebben we aan het eind gelogeerd.).
Name: Fam Steenbergen
Email: ageeth244@hotmail.com
Date: 2013-08-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel!!! alleen zo groot!. Wel prachtig uitzicht over de stad!
Name: Ashley
Email: correctbelasting@hotmail.com
Date: 2013-08-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: voor de 17e keer verbleven. Voelt als thuiskomen. Alleen heel veel Chinezen en Russen nu. uitstekende hotel en service. Makkelijk bereikbaar. Ontbijt uitstekend. Heel schoon zoals altijd.
Name: Fam. Cnossen
Email: -
Date: 2013-08-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Keurig hotel. Een beetje gedateerd. Maar prima ontbijt en schone kamers. Ligt direct naast de watertaxi. Erg leuk om gebruik van te maken. Een biertje op het terras van het zwembad is voor Thaise begrippen erg duur.
Name: Bea driessen
Email: -
Date: 2013-08-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Bangkok: Op zich prima hotel en goede service; ook makkelijk dat Greenwood Travel er zit. Centraal gelegen.
Name: M Burghard
Email: pcburghard@onsbrabantnet.nl
Date: 2013-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de 7e maal verbleven we in de 3-slaapkamer suite met onze kinderen. Uitstekend hotel als uitvalsbasis voor Bangkok. Ideaal is de canalboat naast het hotel. Heerlijk zwembad, lekker ontbijt en natuurlijk Greenwood in de buurt. De kamers zijn wat aan het verouderen, en (gratis) wifi (op de kamers) zou fijn zijn, maar waar kun je voor zo weinig nog zo heerlijk zitten in Bangkok? Het is voor ons toch altijd weer een beetje "thuiskomen" in het Prince Palace. Ideaal is 7-eleven aan de andere kant van het hotel en een andere nieuwe supermarkt. Lekker voor je drankjes 's avonds op de kamer als je nog even BVN kijkt.
Name: Roy Dolmans
Email: -
Date: 2013-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel. Ligt zo'n beetje in het centrum. Met taxi of tuktuk kun je makkelijk ergens naar toe. Dit kost maximaal 100 bath enkele reis. Vriendelijk en zakelijk personeel. Leuk zwembad, jammer dat in de avond geen zon komt in het zwembad in verband met de hoge hoteltorens. Bij vertrek moesten wij al om 530u uitchecken. Dit was geen probleem, ontbijt kregen we mee. Wij hebben geboekt via Green wood travel. Zij zitten op de 14e verdieping, hetgeen ideaal is!
Name: J.Teiwes
Email: j.teiwes1@upcmail.nl
Date: 2013-07-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Reeds jaren komen wij in Prince Palace ons doorvoer hotel naar andere bestemmingen in Azie.Het moet mij echter van het hart dat ik een terug loop zie in kwaliteit en service.Ik hoop dat ze deze neerwaartse spiraal snel weer kunnen ombuigen
Name: Marjolein
Email: -
Date: 2013-07-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, we hebben een kamer gehad in het 'nieuwe' gedeelte. Dat was prima. Skyline vanuit het hotel is supermooi! Het is een heel druk hotel, moet je van houden. Ontbijtbuffet was prima.
Name: Marjolein
Email: -
Date: 2013-07-19

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Tim
Email: -
Date: 2013-07-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel ziet er mooi uit, beetje over the top naar mijn gevoel gezien de locatie van het hotel. Als je buiten komt zit je echt midden in de drukte van Bangkok. Helaas niet van die leuke tentjes of restaurantjes, want die vind je 's avonds niet, maar drukte van verkeer en markten voor de locals. Het ontbijt is goed, echter zou ik niet in dit hotel gaan dineren bij de karaoke stand. Was gewoon echt niet te eten en je betaalt wel de hoofdprijs. Op de begane grond heb je 1 a 2 personen zitten die "officieel" bij het hotel horen en "officieel" informatie verschaffen. Ga daar niet op in. Ten eerste wordt je een taxi aangesmeerd die zijn meter niet gebruikt en ten tweede sturen ze je naar plekken toe waar je eigenlijk niet wilt zijn of de volle pond betaald. Sex wordt nl. ook zonder blikken of blozen aangeboden, terwijl mijn vriendin naast me stond. Negeren dus.
Name: Sander Vinke
Email: -
Date: 2013-07-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel is een prima en iet wat chique hotel. Onze voorkeur gaat meestal uit naar een wat meer afgelegen en klein hotel. Voor de verandering was dit ook leuk om eens mee te maken. Het eten is super, kamers schoon en genoeg faciliteiten. De prijzen liggen wel aardig hoog in het hotel maar dat is niet gek voor een hotel van deze klasse. Een aanrader is het chinees/thais restaurant helemaal bovenin het hotel. Je hebt daar een uitzicht over heel Bangkok.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association