EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Lilian Theunissen
Email: -
Date: 2013-05-21

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Irene Poelhorst
Email: irenepoelhorst@gmail.com
Date: 2013-05-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel; erg net en zeer groot hotel. Personeel is er zeer vriendelijk, de standaard kamer is eenvoudig maar schoon en compleet. Goed vertoeven aan het zwembad. Eten is vers en smakelijk. Ideaal vertrekpunt voor een dagje Bangkok. het is dan leuk om de riviertaxi (canalboat) te pakken die achter het hotel langs vaart.
Name: Karin en Johan Epskamp
Email: -
Date: 2013-05-16

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Jan Hoogendoorn
Email: -
Date: 2013-05-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel groot vooral dat. En dan geen gratis wifi?? Jammer
Name: Herry en Rita Prinsen
Email: -
Date: 2013-05-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, , één negatief puntje is dat het hotel erg verouderd is. Wij hebben begrepen dat daar verandering in gaat komen. Positief is de manier van ontvangst, wij kwamen na de nachtvlucht vanuit Nederland om 8.00 uur s'ochtends aan in het hotel en we konden gelijk inchecken en naar de kamer. Verder hadden wij via internet nog een extra overnachting geboekt voor 17 april terwijl het voor 19 april bedoeld was, wij hadden daar een foute datum gekozen maar toen wij op 19 april aan de receptie stonden was dat geen probleem voor de dienstdoende receptionist. Wij hadden dus de 17e geboekt maar konden op de 19e er zonder bijbetalen een kamer krijgen. Verder was de service zeer goed te noemen, het ontbijt super, er was van alles verkrijgbaar.
Name: Ann Deblauwe
Email: anndeblauwe@hotmail.com
Date: 2013-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Bea
Email: -
Date: 2013-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Voor paar jaar geleden hier geweest kamer liggen mooi je kunt over Bangkok heen kijken de 2 zwembaden prachtig locatie ook prima. Het was allen jammer dat er in al die jaren niet erg veel onderhoud aan kamer gedaan ,vloer bedekking erg smerig . Hebben dit ook gemeld maar er werd weinig mee gedaan . Ontbijt goed
Name: Van velthoven Willy
Email: w.vanvelthoven@hotmail.com
Date: 2013-05-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Wij vinden dit een goed Hotel
Name: Michel en Cynthia
Email: -
Date: 2013-05-08

Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Michel en Cynthia
Email: -
Date: 2013-05-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Redelijke faciliteiten. Het hotel oogt wat gedateerd en met name de algemene ruimten (hal/gang) zijn niet schoon. Ontbijtbuffet met voldoende keuze. Leuk zwembad, met voldoende maar helaas erg passief barpersoneel. Prijzen van drankjes aan de hoge kant. Geen WiFi
Name: BEPPIE
Email: jkrab001-c@telfort.nl
Date: 2013-04-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel hotel wat verouderd jammer dat in de buurt weinig is om even te zitten om te eten of te drinken.
Name: J.H. van Egmond
Email: -
Date: 2013-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: J.H. van Egmond
Email: -
Date: 2013-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel een uitstekend hotel we zaten op 23 hoog prachtig uitzicht over bangkok de eerste 6 verdiepingen vol winkels met kleding enz. mooi zwembad op 11 hoog en mooie kamers.
Name: Ruis
Email: -
Date: 2013-04-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel zonder uitstraling, Prima ligging. Prima voor een 1e overnachting na aankomst, daarna snel iets kleiners zoeken. geweldig uitzicht bij restaurant en zwembad op 11e verdieping.
Name: jos van den brink
Email: j.vdbrink@upcmail.nl
Date: 2013-04-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Na aankomst zijn we hier 2 nachten verbleven vrij centrale ligging echt een hotel voor een tussenstop
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association