EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Johan van Naamen
Email: jennik56@gmail.com
Date: 2012-12-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Zeer mooi hotel met spectaculair uitzicht, vriendelijk en beleefd personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt. De 1e 2 avonden totaal 3900 bath betaald voor een doorsnee gerecht met een biertje en een gewoon wit wijntje erbij, zelfs voor Nederlandse maatstaven erg duur! In de stad hebben wij voor dit bedrag 6 x kunnen eten! Geen wonder dat wij de enigen waren in het restaurant van het hotel.Jammer!
Name: Annette Holthuis
Email: -
Date: 2012-12-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel groot onpersoonlijk hotel maar fijne ruime kamers. Jammer dat er geen kleine restaurantjes in de buurt zijn. Fijn dat GWT in dit hotel zit om je te adviseren.
Name: Theo den Hollander
Email: -
Date: 2012-12-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Pires Heere
Email: mpiresnl@yahoo.com
Date: 2012-12-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, Wij zijn een paar keer eerder in dit hotel geweest was tot de laatste keer altijd goed maar we hadden altijd kamers in de nieuwere torens. Dit keer kregen we een kamer in toren A de kamer was muffig en de 2 e nacht ontdekte we een paar kakkerlakken in de badkamer. Omdat we toen al weggingen naar een andere plaats hebben we niet geklaagd maar het was echt een teleurstelling dit keer in dit hotel.
Name: lida
Email: -
Date: 2012-12-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heel groot maar prima hotel om een paar dagen Bangkok te verkennen. Winkeltjes in de buurt en met de tuk tuk zit je zo bij oa Khao san road en andere bezienswaardigheden.
Name: Jan en Gerard
Email: contact@zowezo.com
Date: 2012-11-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel is a good place to stay. Greenwoodtravel heeft voor ons de accomodatie , vluchten / boottocht en taxi vervoer in Myanmar geregeld. WIj kunnen niet anders zeggen dat dit allemaal perfect was geregeld. Hoewel de reisagent in Myanmar de vliegtickets was vergeten mee te geven, hebben zij dit snel geregeld tijdens ons bezoekje aan hen. Dus een aanrader om lekker makkelijk te reizen via Greenwoodtravel. Bedankt. Myanmar een geweldig land. Willen snel terug.
Name: Thomas Hooiveld
Email: thomashooiveld@hotmail.com
Date: 2012-11-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Lia Koenen
Email: koenen02@home.nl
Date: 2012-11-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, niks mis mee! Ideaal dat er al vanaf 6 uur 's ochtends ontbeten kan worden, dit i.v.m. vroege aanvang van excursies.Mooi zwembad met leuke sfeer!
Name: Ton Schemkes
Email: a.m.schemkes@hetnet.nl
Date: 2012-10-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot stadshotel,centraal op de linkeroever van de rivier gelegen. Het hotel heeft wel een opknapbeurt nodig. Alles is gedateerd. Het ontbijt is zeer uitbundig in buffetvorm. Het hotel ligt in een erg drukke omgeving. Goed hotel als startpunt voor je reis in Thailand.
Name: Petra
Email: -
Date: 2012-10-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, groot en mooi hotel. Met taxi of tuktuk ben je zo op de Koasan Road. Onder het hotel vind je de taxiboot, leuk om te doen... scheuren over de klongs. Probeer een kamer te krijgen op de 29e verdieping (hoekkamer, luxe), wat een uitzicht over de stad!
Name: Linda van milligen
Email: -
Date: 2012-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel, goede service, goed eten. Ligging is prima met taxi of tuc tuc of boot alles redelijk snel te bereiken.
Name: fam hageman en co
Email: wimhageman@live.nl
Date: 2012-09-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit hotel ook eerder bezocht en als we ooit nog eens naar thailand gaan zullen we hier zeker logeren.
Name: De Vries
Email: -
Date: 2012-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De kamer vond ik muf ruiken, maar na een dag waren we hieraan gewend. Dit komt denk ik mede door de warmte en er kan geen raam open (als deze wel open zou kunnen dan zit je in de smog). Verder wel een ruime kamer. Ontbijt was goed verzorgd. Twee zwembaden aanwezig, waarvan 1 met een bar/eetgelegenheid. Prijzen wel aan de hoge kant aan de bar. Direct in de omgeving overdag veel bedrijvigheid, 's avonds erg donker en niets te doen (onveilig gevoel). Maar met een tuk tuk / taxi kom je 's avonds snel ergens anders. In het kort: redelijk hotel welke voldoet als startpunt en/of eindpunt rondreis Thailand. Ook makkelijk dat Greenwoods hier kantoor houdt
Name: Richard Brijs
Email: richardbrijs@yahoo.com
Date: 2012-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Boeken via greenwood, scheelt 25 euro per nacht!
Name: Ingrd Wijers
Email: wilrox@upcmail.nl
Date: 2012-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij kregen eerst een \"blauwe\" suite maar deze zijn erg gedateerd en bovendien niet schoon. Beklag hier over gedaan en wij kregen direct een andere kamer toegewezen die wel okay was. Mooi zwembad met leuk uitzicht. Hotel ligt op een goede lokatie. De prijzen voor comsumpties zijn wel aan de hoge kant.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association