EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Hans
Email: hanskoop@hotmail.com
Date: 2013-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om na aankomst of voor vertrek te verblijven. Ligging t.o.v. is wat minder maar er is voldoende mogelijkheid om in het centrum te komen, met taxi, tuktuk of boot over de klong. De laatste optie is absoluut niet duur
Name: Didi en Alex Witzier
Email: kifaru@upcmail.nl
Date: 2013-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al jaren komen wij in het Prince Palace Hotel en dat bevalt ons dan ook prima. Heerlijk met de klongboot voor de deur, waardoor je voor een paar dubbeltjes in hartje Bangkok zit. De kamers zijn prima en schoon, de bedden wat aan de stugge kant, maar het ontbijt met zeer ruime keuze maakt dat weer ruimschoots goed Ook de Spa van PPH is uitstekend en er zijn 2 heerlijke zwembaden. Bovendien heeft GWT zijn kantoor in dit hotel en zij zorgen meer dan voortreffelijk voor hun clienten, zeker ook in geval van ziekte, speciaal Gatoon en Jack, nogmaals hartelijk dank. Ook de volgende keer zal onze keus zeker weer het Prince Palace hotel worden.
Name: Van Verseveld
Email: -
Date: 2013-02-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Ligging plezierig aan een opstapplaats voor openbaar vervoer per boot en verder. Leuke drukke wijk.
Name: Jan en Tina Drok
Email: drok@live.nl
Date: 2013-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: aukje van der Beek
Email: aukjevdbeek@hotmail.com
Date: 2013-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot en netjes , niks mis mee. Fijne grote kamer en alles erop en eraan. Groet Bart en Aukje
Name: Alan en Ellen
Email: e.elst@chello.nl
Date: 2013-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit hotel is prima voor een paar nachten Bangkok, alleen is vooral de badkamer gedateerd en er is schimmel. Het ontbijtbuffet is ok. Jammer, dat er in de omgeving geen restaurantjes te vinden zijn, Het ziet er vooral 's avonds wat onguur uit in de buurt. Ik zou mijn klanten toch een hotel adviseren dat meer centraal ligt.
Name: Hannie
Email: -
Date: 2013-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel is een goed hotel. Voor 100bath zit je met de tuktuk in Koh Saon Road. Groot zwembad met palmbomen op de 14e etage is wel een belevenis. Heerlijk uitgebreid ontbijt, onwijs veel!!! Verder ruikt het in het hotel een beetje muf, maar je komt niks tekort en het ziet er mooi schoon uit. Wij moesten 1600 bath betalen voor 1 nacht met 2 pers. compleet met ontbijt. Perfekt!!!
Name: Jan Walinga
Email: j.walinga@chello.nl
Date: 2013-02-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Overal in Thailand hadden we gratis WIFI. Hier was het erg duur.............De rest was ruim voldoende
Name: Niels Martin
Email: nielsmartin@quicknet.nl
Date: 2013-02-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor ons was dit ons tweede verblijf in het Prince Palace Hotel en geboekt via Greenwood Travel. Het fijne is dat dit hotel werkelijk in het centrum van Bangkok ligt maar daar heb je eenmaal binnen geen nadelige gevolgen van, geen geluids overlast. Het is een (zeer) groot hotel met ruime kamers die mogelijk voor sommigen wat gedateerd zijn maar ruim voldoen en schoon zijn! Het is er een constant komen en gaan van gasten en daardoor zeker geen rustig hotel, het personeel is, zoals de meeste Thaién erg vriendelijk en behulpzaam. Met het kantoor van Greenwood Travel op de 14e is het super makkelijk om binnen te lopen en tours te regelen en boeken. Kortom een aanrader en wij logeren zeker in het Prince Palace als wij in Bangkok zijn.
Name: Marian en Lena Huisman
Email: m.huisman65@online.nl
Date: 2013-02-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een prima hotel, maar wij vonden het iets te groot en massaal. Dit wisten wij vantevoren, daarom ga ik hier ook niet iets negatiefs over schrijven. Het personeel was ontzettend aardig en behulpzaam, en het ontbijt was voortreffelijk. Vanuit het hotel met een taxi of tuk tuk overal naar toe. De rest van onze vakantie verbleven wij in kleinere accomodaties en dat vinden wij prettiger.
Name: Richard
Email: -
Date: 2013-02-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel leuk hotel beetje van de winkel centrums ,maar met de water taxi gaat het perfect ik kwam op zondag aan en dan is greenwood dicht,maar ik had een email gestuurd dus kom maandag betalen top geregeld bedankt en tot de volgende keer
Name: Anita Hofstetter
Email: anita.hofstetter@gmail.com
Date: 2013-01-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Das Hotel war vor 20 jahren sicher mal sehr luxeriös. Inzwischen ist alles veraltet und es scheint erwas schmudelig. Die zimmer waren sauber, es roch etwas muffig. Das badezimmer war gross und auch sauber ausser der Duschborhang war grau. Die wasserleitung beim Duschen machen laute klopfende geräusche. Das hotel braucht unbdingt eine sanirung. Das Frühstücksbuffet war sehr gut und hatte eine grosse Auswahl. Leider war es im Raum extrem kalt. Für die kurze zeit und für den preis war das Hotel ok. Wir werden aber das nächstemal ein anderes Hotel auswählen.
Name: Gerard van Marle
Email: gwavanmarle@hotmail.com
Date: 2013-01-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Gerben Bijpost
Email: -
Date: 2013-01-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Wel erg groot en weinig sfeervol / intiem. Prijzen in restaurant -naar Thaise begrippen- hoog. Maar prima uitvalsbasis voor paar dagen Bangkok. Altijd voldoende tuktuks voor de deur. Schoon, comfortabel.
Name: Julia veldhuijzen
Email: -
Date: 2013-01-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel: Geweldig hotel, goede ligging, mooi, goed ontbijt, heerlijk zwembad en toch mooie prijs. Ook fijn dat je via Greenwood andere zaken kunt regelen zoals treinkaartjes.Geweldige service. Enige minpuntje was ophaalservice die we tevoren hadden geregeld en betaald. We moesten eerst 30 minuten wachten voor hij kon vertrekken. Vervolgens moesten we halverwege overstappen en daarna moesten we 45 minuten wachten omdat hij moest tanken. We hadden beter zelf een taxi kunnen regelen op het vliegveld. Dit was onze 2e keer in Prince Palace en volgende keer gaan we weer hierheen!
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association