EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: van lith
Email: vanlithtjes@hotmail.com
Date: 2012-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: fam Melis
Email: -
Date: 2012-08-27

Recensie: Al meerdere malen tot volle tevredenheid verbleven. Niet altijd even mooie of schone kamer gehad, receptie heeft het soms te druk om vriendelijk te zijn, maar overall prima verblijf! Ligging vinden wij geweldig omdat het zo'n authentiek Thaise omgeving is, en toch dichtbij alles. Zwembad is prachtig, Bo Bae towers geweldig en het ontbijt super!Wij willen nergens anders
Name: Anita Pinarija-Baumgarten
Email: pinarija@ziggo.nl
Date: 2012-08-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Familie Buis
Email: -
Date: 2012-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om te starten en te eindigen. Jammer dat er verschil zit in het ontbijtbuffet tussen de verschillende torens. Aan het eind van de reis kwamen we om 06:30 uur aan bij het hotel, ondanks de vroege aankomst kregen we toch al twee kamers aangeboden. Weliswaar andere kamers dan geboekt, maar het was heerlijk om even te douchen en bij te komen.
Name: R.Birtantie
Email: birtantie@tiscali.nl
Date: 2012-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer goede hotel kamers zien er netjes uit onbijt is ook gevarieerd komt hier al enkele jaren raad iedereen aan .
Name: Peter Hogendorf
Email: -
Date: 2012-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In het algemeen een goed hotel, hoewel het opsommige punten wat sleets begint te worden. De warmte in de gangen van het oudste deel van het hotel is niet prettig.
Name: fam. De la Haije
Email: -
Date: 2012-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, jammer dat er in het gehele hotel geen Cola light te krijgen is? verder prima hotel
Name: Gea
Email: -
Date: 2012-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Prima uitvalbasis voor aankomst en vertrek Bangkok
Name: Bert
Email: -
Date: 2012-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden eerst een 2 bedroom suite geboekt maar die was met twee tieners echt te klein. Dus hebben we bij aankomst direct de 3 bedroom suite gevraagd. Deze heeft 3 ruime slaapkamers,2 badkamers en een kitchenette. Het hotel is inderdaad verouderd maar biedt toch een goede prijs/kwaliteit.Het eten en de drankjes in de bar aan het zwembad waren lekker en verzorgd. Handig dat Greenwood Travel haar kantoor heeft in dit hotel.Voor 80-100 baht neem je een tuktuk naar de meeste toeristische plaatsen.
Name: Elsbeth
Email: elsbeth.soederhuizen@online.nl
Date: 2012-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Door Greenwood erg aangeprezen, maar wij vonden dit het enige slechte hotel van onze hele vakantie. Van de spreekwoordelijke thaise vriendelijkheid was bij de receptie niets te merken. De kamer was verouderd en niet schoon, het ontbijtbuffet armoedig (vieze tafelkleden en het voedsel erg vet en smakeloos). Omdat er in de omgeving van het hotel geen restaurantjes zijn moet je iedere keer weer met een tuktuk of taxi op stap. Volgende keer betaal ik liever meer geld om een prettiger hotel te hebben. Ik vind de kwaliteit en service die dit hotel levert niet passen Greenwood die onze reis door Thailand uitstekend geregeld heeft.

Foto's van Elsbeth:


Name: miranda
Email: miranda@interdak.nl
Date: 2012-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel.Je wordt netjes geholpen. Fijne familie kamer. Het is een groot hotel dus de loop afstanden zijn wel groot. Maar fijn twee zwembaden.Lekker centraal in Bangkok.Makkelijk met de boot naar het winkelcentrum te reizen voor maar 10 bath per persoon. En heel fijn dat greenwood travel in het hotel aanwezig is.
Name: Prins
Email: -
Date: 2012-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een groot hotel en is perfect ontsluitbaar via de Klong boten. Voor 10 bath ben je binnen 5 minuten bij het Siam Center. Sneller kan het niet. De kamers zijn prima en met name het ontbijt is rijk gevarieerd en van goede kwaliteit. Prima prijs/prestatie. Het enige wat ontbreekt zijn restaurants in de directe omgeving. Dat is wel jammer. Een voordeel is uiteraard dat Greenwood in hetzelfde gebouw zit.
Name: Anneke
Email: anneke.schuffelen@tele2.nl
Date: 2012-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben gebruik gemaakt van een familiekamer bij aankomst in Bankok. Voor 5 personen was dit een prima kamer, groot netjes en fijne badkamers. Wij vonden de locatie prima, met het bootje naast het hotel was je in een mum in het centrum of bij het paleis. Het hotel is enorm groot en absoluut niet gezellig, maar heel functioneel voor een bezoek aan Bankok. Na alle drukte en warmte van de stad is het heerlijk om gebruik te maken van het zwembad. Het ontbijt is prima, volop keus.
Name: Susanne
Email: -
Date: 2012-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, maar je merkt dit niet. Het ziet er keurig uit en de service is goed. Jammer dat er echter bij ons op de kamer geen Wifi was.
Name: Fam A. van Hoorn
Email: l.vanhoorn@albeda.nl
Date: 2012-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is prima,goede service,prima ontbijt en restaurants, maar de kamers en de gangen zijn hard aan vernieuwing toe. Vloerbedekking is vuil, versleten en de openstaande naden op de gangen kunnen je lelijk laten vallen. De laatste dag hadden we een excellent suite waarvan de muren van de badkamer rondom zwart waren van de schimmel. Jammer.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association