EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Boris Wessels
Email: -
Date: 2013-01-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace is een van de grote hotels en doet dan ook zakelijk aan. Ik ben hier drie nachten geweest en je kunt met de tuktuk voor 200 bath natuurlijk overal komen maar naar drie dagen wil je wel iets anders en ga je op je gemak iets organiseren met GreenWood omdat deze hier hun kantoor in het hotel hebben. Het grote voordeel de het directe mondelinge info, persoonlijke voorkeur, vraag en antwoord waarbij je men direct chect of dit mogelijk is.
Name: Herman en Jose
Email: -
Date: 2012-12-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel ligt midden in allerlei Thaise bedrijvigheid, geweldig! Grote fruitmarkt over de brug, kledingmarkt onder het hotel.Overal eetstalletjes. Met een bootje voor 10 baht kom je in Siam, waar je met de skytrain overal naar toe kunt. Een mooie tempel op wandelafstand. Het hotel zelf is van redelijke kwaliteit, drankjes etc. erg duur, maar die kun je kopen bij de 7/11 om de hoek. Wij vinden m.n. de ligging perfect. Gewoon buiten gaan zitten op een trapje of een bankje aan de waterkant kijken en genieten! Ps. de kamers in de B/C tower zijn iets beter van kwaliteit.
Name: Dick van de Kuijt
Email: dickvandekuijt@live.nl
Date: 2012-12-29

Recensie: Prima hotel op een zeer goede locatie. Een groot zwembad op de 12e etage en een wat kleiner hotel op de 11e etage. Bedden zijn top.
Name: GERAD
Email: gerad2@zonnet.nl
Date: 2012-12-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: W&M de Ceuninck
Email: walmacvc@ziggo.nl
Date: 2012-12-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zaten deze keer in de B-tower in de suite with living room. Zowel slaapkamer als livingroom waren ruim. In onze beleving was de slaapkamer zelfs groter dan die van dit type kamer in de C-Tower, waar we de vorige keer in zaten. Starten onze vakantie meestal met verblijf in Prince Palace vanwege de ligging. Je bent met de kanaal taxi zo bij Central World en de andere grote warenhuizen. Half uurtje lopen vanaf Khao San Road. In Bo Bae zelf kun je bovendien goedkoop kleding kopen. Prima kwaliteit/prijs verhouding.
Name: roger
Email: -
Date: 2012-12-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: het prince palace heeft een goede ligging, centraal in bangkok, met via de waterbus een snelle verbinging met het gebied rond siam square - extra handig is dat greenwood in dit hotel is gelokaliseerd, wat de bereikbaarheid erg bevordert - het hotel ligt in een volkse wijk, wat ons erg beviel
Name: john
Email: john.ewals@home.nl
Date: 2012-12-20

Recensie: Prince Palace hotel blijft toch mijn favoriet in Bangkok. Met de tuktuk/taxi of de rivierboot ben je zo overal. En het leukste is nog als je 's morgens het hotel uitloopt de bedrijvigheid van de markten/winkels in de omgeving.
Name: Johan van Naamen
Email: jennik56@gmail.com
Date: 2012-12-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Zeer mooi hotel met spectaculair uitzicht, vriendelijk en beleefd personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt. De 1e 2 avonden totaal 3900 bath betaald voor een doorsnee gerecht met een biertje en een gewoon wit wijntje erbij, zelfs voor Nederlandse maatstaven erg duur! In de stad hebben wij voor dit bedrag 6 x kunnen eten! Geen wonder dat wij de enigen waren in het restaurant van het hotel.Jammer!
Name: Annette Holthuis
Email: -
Date: 2012-12-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel groot onpersoonlijk hotel maar fijne ruime kamers. Jammer dat er geen kleine restaurantjes in de buurt zijn. Fijn dat GWT in dit hotel zit om je te adviseren.
Name: Theo den Hollander
Email: -
Date: 2012-12-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Pires Heere
Email: mpiresnl@yahoo.com
Date: 2012-12-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, Wij zijn een paar keer eerder in dit hotel geweest was tot de laatste keer altijd goed maar we hadden altijd kamers in de nieuwere torens. Dit keer kregen we een kamer in toren A de kamer was muffig en de 2 e nacht ontdekte we een paar kakkerlakken in de badkamer. Omdat we toen al weggingen naar een andere plaats hebben we niet geklaagd maar het was echt een teleurstelling dit keer in dit hotel.
Name: lida
Email: -
Date: 2012-12-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heel groot maar prima hotel om een paar dagen Bangkok te verkennen. Winkeltjes in de buurt en met de tuk tuk zit je zo bij oa Khao san road en andere bezienswaardigheden.
Name: Jan en Gerard
Email: contact@zowezo.com
Date: 2012-11-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel is a good place to stay. Greenwoodtravel heeft voor ons de accomodatie , vluchten / boottocht en taxi vervoer in Myanmar geregeld. WIj kunnen niet anders zeggen dat dit allemaal perfect was geregeld. Hoewel de reisagent in Myanmar de vliegtickets was vergeten mee te geven, hebben zij dit snel geregeld tijdens ons bezoekje aan hen. Dus een aanrader om lekker makkelijk te reizen via Greenwoodtravel. Bedankt. Myanmar een geweldig land. Willen snel terug.
Name: Thomas Hooiveld
Email: thomashooiveld@hotmail.com
Date: 2012-11-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Lia Koenen
Email: koenen02@home.nl
Date: 2012-11-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, niks mis mee! Ideaal dat er al vanaf 6 uur 's ochtends ontbeten kan worden, dit i.v.m. vroege aanvang van excursies.Mooi zwembad met leuke sfeer!
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association