EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Ton Schemkes
Email: a.m.schemkes@hetnet.nl
Date: 2012-10-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot stadshotel,centraal op de linkeroever van de rivier gelegen. Het hotel heeft wel een opknapbeurt nodig. Alles is gedateerd. Het ontbijt is zeer uitbundig in buffetvorm. Het hotel ligt in een erg drukke omgeving. Goed hotel als startpunt voor je reis in Thailand.
Name: Petra
Email: -
Date: 2012-10-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, groot en mooi hotel. Met taxi of tuktuk ben je zo op de Koasan Road. Onder het hotel vind je de taxiboot, leuk om te doen... scheuren over de klongs. Probeer een kamer te krijgen op de 29e verdieping (hoekkamer, luxe), wat een uitzicht over de stad!
Name: Linda van milligen
Email: -
Date: 2012-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel, goede service, goed eten. Ligging is prima met taxi of tuc tuc of boot alles redelijk snel te bereiken.
Name: fam hageman en co
Email: wimhageman@live.nl
Date: 2012-09-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit hotel ook eerder bezocht en als we ooit nog eens naar thailand gaan zullen we hier zeker logeren.
Name: De Vries
Email: -
Date: 2012-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De kamer vond ik muf ruiken, maar na een dag waren we hieraan gewend. Dit komt denk ik mede door de warmte en er kan geen raam open (als deze wel open zou kunnen dan zit je in de smog). Verder wel een ruime kamer. Ontbijt was goed verzorgd. Twee zwembaden aanwezig, waarvan 1 met een bar/eetgelegenheid. Prijzen wel aan de hoge kant aan de bar. Direct in de omgeving overdag veel bedrijvigheid, 's avonds erg donker en niets te doen (onveilig gevoel). Maar met een tuk tuk / taxi kom je 's avonds snel ergens anders. In het kort: redelijk hotel welke voldoet als startpunt en/of eindpunt rondreis Thailand. Ook makkelijk dat Greenwoods hier kantoor houdt
Name: Richard Brijs
Email: richardbrijs@yahoo.com
Date: 2012-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Boeken via greenwood, scheelt 25 euro per nacht!
Name: Ingrd Wijers
Email: wilrox@upcmail.nl
Date: 2012-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij kregen eerst een \"blauwe\" suite maar deze zijn erg gedateerd en bovendien niet schoon. Beklag hier over gedaan en wij kregen direct een andere kamer toegewezen die wel okay was. Mooi zwembad met leuk uitzicht. Hotel ligt op een goede lokatie. De prijzen voor comsumpties zijn wel aan de hoge kant.
Name: van lith
Email: vanlithtjes@hotmail.com
Date: 2012-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: fam Melis
Email: -
Date: 2012-08-27

Recensie: Al meerdere malen tot volle tevredenheid verbleven. Niet altijd even mooie of schone kamer gehad, receptie heeft het soms te druk om vriendelijk te zijn, maar overall prima verblijf! Ligging vinden wij geweldig omdat het zo'n authentiek Thaise omgeving is, en toch dichtbij alles. Zwembad is prachtig, Bo Bae towers geweldig en het ontbijt super!Wij willen nergens anders
Name: Anita Pinarija-Baumgarten
Email: pinarija@ziggo.nl
Date: 2012-08-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel
Name: Familie Buis
Email: -
Date: 2012-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om te starten en te eindigen. Jammer dat er verschil zit in het ontbijtbuffet tussen de verschillende torens. Aan het eind van de reis kwamen we om 06:30 uur aan bij het hotel, ondanks de vroege aankomst kregen we toch al twee kamers aangeboden. Weliswaar andere kamers dan geboekt, maar het was heerlijk om even te douchen en bij te komen.
Name: R.Birtantie
Email: birtantie@tiscali.nl
Date: 2012-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer goede hotel kamers zien er netjes uit onbijt is ook gevarieerd komt hier al enkele jaren raad iedereen aan .
Name: Peter Hogendorf
Email: -
Date: 2012-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In het algemeen een goed hotel, hoewel het opsommige punten wat sleets begint te worden. De warmte in de gangen van het oudste deel van het hotel is niet prettig.
Name: fam. De la Haije
Email: -
Date: 2012-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel, jammer dat er in het gehele hotel geen Cola light te krijgen is? verder prima hotel
Name: Gea
Email: -
Date: 2012-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace Hotel Prima uitvalbasis voor aankomst en vertrek Bangkok
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association