EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: T.Verwer
Email: buffeltje_ff@hotmail.com
Date: 2012-06-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goede service, mooi en net hotel. Ligging is goed, alleen buiten bereik van hotspots. Laat je niet afzetten door de taxi's betaal maximaal 60-100B naar koh san road.
Name: ben en brigitte van de sande
Email: -
Date: 2012-06-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al jaren komen we in het PP,onze corner de luxe room voelt als thuiskomen . Wat een ergenis aan het ontbijt...Enorm massaal en veel te druk. 's Morgens om 7.15 uur al geen tafeltje meer te krijgen...Vreselijk wat een vervelend begin van de dag. Als we weer naar Bangkok gaan en bij Greenwood onze vouchers kunnen halen nemen we wel een taxi naar Bo Bae Tower. Voor ons was dit het laatste jaar PP
Name: marjolein
Email: -
Date: 2012-06-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Andres
Email: -
Date: 2012-05-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel op centrale locatie. Vooral restaurant op 32e verdieping erg goed.
Name: Danielle
Email: dladage25@hotmail.com
Date: 2012-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg mooi en lux hotel. Prima ligging. Naast het hotel ligt een leuk marktje en ook de riviertaxi is erg leuk om te nemen. Mooie inrichting, ruime kamers, goede service en prima ontbijtbuffet! Mocht ik weer eens naar Bangkok komen dan zal ik zeker weer naar Prince Palace gaan!
Name: Hof
Email: -
Date: 2012-05-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is een prima gelegen hotel met name als je graag richting China Town, MBK of Khao Sarn gaat. De 2 zwembaden zijn met name voor zonaanbidders interessant, als de zon schijnt heb je namelijk de hele dag de gelegenheid om te zonnen, en dit is in veel Hotels in Bangkok niet mogelijk door schaduw van omliggende hoge gebouwen. Het ontbijt is redelijk goed, wel is het soms vrij druk en hectisch in de ontbijtzaal en moet je zoeken om een vrij tafeltje. Het personeel was doorgaans vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat er weliswaar Wifi aanwezig is maar dat deze service niet gratis is en vrij duur in vergelijking met andere Bangkok hotels. Ook zijn de prijzen van drankjes en het eten aan het zwembad idioot duur voor Thaise begrippen, een blikje cola ( zonder glas en ijs)kost 130 baht terwijl dit in de 7 elven slechts 13 baht kost. Ons viel op dat de prijzen voor eten en drinken zelfs aanzienlijk hoger zijn dan in bijvoorbeeld het Bangkok Millenium Hilton of het Bangkok Marriot hotel. De laatst genoemde hotels zijn 5 sterren hotels en die bieden de drankjes en het eten dus voor minder aan....nogal vreemd. Een ander minpuntje is dat de vloerbedekking in de hotelkamer vies was en al een aantal weken geen stofzuiger had gezien, ook tijdens ons verblijf van een week kwam hier geen verandering in. Het hotel heeft een fitness zaal maar dit kost per training wel 300 baht. Ondanks bovengenoemde minpunten vinden we het Prince Palace een goed hotel zeker gezien de lage kamerprijzen en de goede ligging.
Name: Jan de Bruijn
Email: jhldebruijn@onsbrabantnet.nl
Date: 2012-05-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima gelegen, alle voorzieningen voorhand. Het hotel lijkt gedateerd maar is wel netjes en opgeruimd. In zijn algemeen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Name: Albert en Leni
Email: -
Date: 2012-05-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Albert en Leni
Email: -
Date: 2012-05-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: ineke v.d.burght meijwaard
Email: inekemeijwaard@upcmail.nl
Date: 2012-05-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel,makkelijk om uitstapjes te maken .Overal dichtbij
Name: aanemaat
Email: aanemaat@casema.nl
Date: 2012-04-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Willem
Email: -
Date: 2012-04-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima ligging met de taxiboot naast de deur zeker omdat er weinig te doen is in de omgeving van het hotel. Kamers zijn erg gedateerd zeker in de B toren en smoezelig. Service aan de balie kan beter als ze (nu eindelijk) eens behoorlijk Engels willen leren spreken.
Name: Maria
Email: -
Date: 2012-04-29

Recensie: Kom al vele jaren in Prince Palace hotel en op zich is het een prettig hotel, hoewel de kamers (zeker in B toren) wel een opknap beurt mogen krijgen. Het ontbijtbuffet valt tegenwoordig erg tegen en ik vind het jammer dat er zo veel Russen zijn tegenwoordig.
Name: Ravestein
Email: winston.helga@planet.nl
Date: 2012-04-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een aantal jaren geleden ook geweest en nu lijkt het wel een beetje vergane glorie. Badkamer vies, muziek bij het zwembad kapot, duurt een halve dag voordat de zekering vervangen wordt. Na een regenbui moet je zelf de kussens op de ligstoel leggen, badlakens staan niet meer klaar overal moet je zelf achterheen, terwijl er 8 man personeel niets staat te doen bij de bar. Bij een warme maaltijd is de één al klaar met eten en moet de ander zijn maaltijd nog krijgen.
Name: G.J. van der Heijden
Email: -
Date: 2012-04-17

Recensie: Hier al vaak gelogeerd, altijd goed, alleen bij het ontbijt stoort het dat er zoveel Russen zijn die altijd veel meer op hun bord stapelen dan ze kunnen eten en ze hebben geen manieren

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association