EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Henk
Email: -
Date: 2017-07-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel met zwembad op 11e verdieping. Nu nog ideaal omdat Greenwood op de 14e verdieping zit.
Name: Renee Merckx
Email: nohave
Date: 2017-07-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Enigszins gedateerd er groot hotel, niet echt gastvrije bediening, kamers groot en netjes schoon, prima ontbijt. Wel zorgen dat je in het hoofdgebouw zit( A) want anders moet je best een eind lopen.
Name: van der Ven
Email: moveco@kpnmail.nl
Date: 2017-07-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heerlijk hotel, prima lokatie. Met watertaxi alles goed te bereiken.
Name: Bob Sloten
Email: nohave
Date: 2017-07-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Enorm groot complex! Meerdere torens dus even zoeken naar onze kamer. Grote familie kamer, netjes/schoon. 2 zwembaden waarvan een met restaurant /bar. Helaas alles erg duur. Flesje water ong.5x de prijs van 7-eleven. Ontbijt inbegrepen en ok!
Name: Frits Dresscher
Email: frits@dresscher.com
Date: 2017-06-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, zeer goede service. Kamers zijn een beetje verouderd maar wel comfortabel.
Name: M van Engelenburg
Email: van.engelenburg@upcmail.nl
Date: 2017-06-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Giga groot complex wat goed genoeg is voor de dagen on Bangkok. Transfer van tevoren geregeld en was prima voor elkaar. Hotel ligt dichtbij een watertaxi en de Golden Mount. Prima!!
Name: Fred Klomp
Email: freklo@me.com
Date: 2017-06-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kom al vele jaren via Greenwood in Prince Palace. Prima hotel met goed ontbijt en keurige service. Locatie aan de rivier is uitstekend, omdat je met de boot binnen korte tijd midden in het centrum kan komen of naar Kao San road. Kom graag volgend jaar weer terug!
Name: rianne vinclair
Email: -
Date: 2017-05-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot klassiek hotel,goede service, uitgebreid ontbijt. Ligt hoog waardoor mooi uitzicht over Bangkok. Zwembad aan skyline van Bangkok. Haren in badkamer.
Name: Harald
Email: -
Date: 2017-05-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel om na een lange reis te wennen aan de eerste dagen in Thailand. Lekker zwembad waar onze kinderen (3 en 5) erg van hebben genoten. Ontbijt erg uitgebreid en erg vriendelijk personeel. Makkelijk ook dat kantoor van Greenwood in het hotel gelegen is waardoor je makkelijk langs kan lopen. Enige minpuntje is dat je wel merkt dat het hotel wat gedateerd begint te raken (hier en daar vochtvlekken en afbladdering van behang en verf) al was dat zeker niet storend.
Name: Ard Coenraads
Email: -
Date: 2017-05-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Mike
Email: -
Date: 2017-05-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, mooie schone kamers. Goed ontbijt en vriendelijk personeel
Name: Yuri Peyskens
Email: yuri.peyskens@pandora.be
Date: 2017-04-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed voor één nacht. Mooie ruime kamers, maar als je 's ochtends heel vroeg aankomt en je kamer is nog niet klaar, dan is er geen goede mogelijkheid (enkel het toilet) om je snel te verfrissen en andere kledij aan te doen om een dagje te "Bangkokken" . Het balie personeel lacht je trouwens gewoon uit bij zo een vraag :( . Een koffie drinken in het ontbijtrestaurant vooraleer je kamer klaar is en je wacht tot Greenwood opent... moet (duur) betaald worden. Hebben geen goed gevoel overgehouden aan dit hotel .
Name: Ricardo
Email: jeanettz@ziggo.nl
Date: 2017-04-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel met hele grote kamers. 2 zwembaden. Ontbijtbuffet was uitgebreid.Mooi uitzicht vanaf onze kamer op 21 verdieping
Name: Gerrit en Dorine
Email: nohave@gmail.com
Date: 2017-04-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de zoveelste keer in het Prince Palace hotel geslapen. Is gewoon een perfecte lokatie als je met Greenwoodtravel reist. In hun kantoor krijg je alle papieren en tips voor de rest van je vakantie. Het hotel ligt midden in de kledinghandel. Elke morgen erg vroeg worden de kraampjes al opgebouwd. Vanuit het hotel kun je mooie excursies maken. De lokale metertaxi brengt je voor weinig geld door Bangkok.
Name: van Zwieten
Email: nohave
Date: 2017-04-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer groot en mooi hotel op goede locatie, meteen bij de watertaxi. Ook fijn dat GWT direct in hotel aanwezig is. Zeer uitgebreid ontbijt, kun je zeker een keer in terugkomen.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association