EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Ben H
Email: bigbenhs@gmail.com
Date: 2012-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: is alweer de 5e keer dit jaar. altijd leuk om weer hier te zijn. goede kamer, vriendelijk personeel. goede prijs
Name: mouw
Email: -
Date: 2012-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel voor een gezin, met lekker zwembad en grote suites. Wel erg groot hotel en de restaurants zijn belachelijk duur
Name: Jörissen JH
Email: -
Date: 2012-07-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kamers waren niet schoon.
Name: SF Lam
Email: shuifonglam@gmail.com
Date: 2012-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier en daar kan best wat schoner worden gemaakt, maar prijs en kwaliteit is prima.
Name: Leon
Email: -
Date: 2012-07-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, nette ruime kamers. Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Prima locatie, niet te ver van het centrum. De grootte van het hotel maakt het geheel wat druk, maar dat weet je van te voren. Zeker een aanrader als uitvalsbasis voor je verkenningen in en om Bangkok. Een extra plus is natuurlijk de aanwezigheid van het Greenwood kantoor, waar je altijd even binnen kunt lopen met vragen.
Name: haijo zwager
Email: zwa.ger@online.nl
Date: 2012-07-28

Recensie: dit hotel is zeer aan te bevelen , ruime kamers en een nog beter ontbijt. verder alle faciliteiten voor een mooie vakantie aanwezig je kunt er dagtrips of meerdere dagen tours gemakkelijk boeken.en je bent niet ver van het centrum van bangkok. voor ons gewldig.
Name: Annelies
Email: -
Date: 2012-07-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, goed ontbijt en lekker zwembad. Voor de overdag activiteiten was de ligging prima. Maar ´s avonds hadden we wel moeite met het vinden van een leuk restaurantje in de omgeving. Echt alles zit dicht met rolluiken en is weinig te beleven. Een rit met taxi naar een levendiger deel van de stad kost je een hoop tijd vanwege het drukke verkeer. Verder een prima verblijf gehad!
Name: Nieuwenhuizen
Email: -
Date: 2012-07-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel, de kamer die wij hadden was mooi en groot. het eten en drinken is aan de dure kant. het zwembad bij de bar is netjes en leuk voor kleine kinderen.
Name: Peter
Email: peterscheffer08@gmail.com
Date: 2012-07-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace hotel voor de 2e maal via Greenwood geboekt en bezocht.Laat je niet afschrikken door de grootte van het hotel, dit merk je alleen bij de receptie en het ontbijt. Ontbijt is niet geweldig maar de ligging en prijs/kwalitijtsverhouding zijn zeer goed. Je kunt erg lekker eten bij de aanlegstijger van de waterbus. Ook - mede vanwege de 2 zwembaden en de relatief grote kamers - een aanrader voor gezinnen met kinderen.
Name: Wilfried Schrijner
Email: wschrijner@hetnet.nl
Date: 2012-07-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Redelijk hotel, toch wel een beetje gedateerd. Lokatie zwembad is super, met prachtig uitzicht over de stad. Prijzen bij zwembad zijn naar verhouding veel te hoog (bier 5 Eu).
Name: Mariska Veltman
Email: mariskaveltman.mj@gmail.com
Date: 2012-07-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, niets bijzonders. Prince Palace was onze "thuishaven" tijdens onze reis. De kamers zijn schoon, de badkamer is verouderd en bij het bad veel schimmel (we hebben 3 kamers gehad en ze hadden het alle 3, jammer) Prima hotel voor 1 of 2 nachtjes. Het ontbijt buffet tijdens de eerste 2 dagen niet veel aan (dit waren de dagen dat we aan zijn gekomen, deze overnachtingen zaten in de tickets van Greenwood) maar de overige dagen hadden we ergens anders het ontbijt en dat was super
Name: Dieltjes
Email: astrid04@telfort.nl
Date: 2012-07-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij zijn nu voor de 2de x naar Thailand geweest en dus ook voor de 2de x het prince palace hotel! het hotel is groot en het leeft er altijd. de omgevening is overdag erg druk en veel winkels en markten. leuke sfeer. De mentaliteit van de taxi's die je ergens naar toe horen te brengen is flink veranderd van de 6 rijden er 5 niet op de meter ook niet als je erom vraagt en die vragen een vast bedrag dat 4x hoger ligt dan dat je met de meter rijdt. Wat kon beter..de schoonmaak in onze suite was slecht, het kamer meisje terug geroepen maar nog overal zwarte [waarschijnlijk van schoonmaakster] haren en langs de kanten laagjes stof, vloer niet gedweild, op het laatst van onze reis weer prince palace gehad en weer het zelfde. Wij begrepen dat er een verbouwing plaats gaat vinden in de suites dit mag ook wel erg gedateerd. verder alles oke is aan te raden. Voordeel GWT zit in hetzelfde hotel op de 14de verdieping voor al je vragen,tip...neem als het lukt nl leesblaadjes mee daar zijn ze blij mee bij GWT.
Name: Fam Van hoogendorp-Verbraeken
Email: msbodygym@skynet.be
Date: 2012-07-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: een goed hotel en zeer handig omdat GT eveneens in het hotel is
Name: Rob van Haaren
Email: robenanitavanhaaren@kpnmail.nl
Date: 2012-07-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn dit jaar 7 nachten in een 2 bedroom suite geweest in het Prince Place. Deze suites zijn redelijk gedateerd en moeten dringend opgeknapt worden. Op zich is Prince Palace een goed hotel voor een redelijke prijs, we zijn er nu 2 keer geweest. Minpunt is dat eronder het hotel de Bo Bae markt zit, hierdooor is het vooral 's morgens héél druk bij het hotel en soms lastiger om een taxi te krijgen. Daarnaast is het een reusachtig groot hotel en moet je van houden, voor ons volgende keer een boutique hotel in Bangkok.
Name: L.Bolhoeve
Email: l.bolhoeve@yahoo.com
Date: 2012-07-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al enkele jaren bezoek ik dit hotel zowel met fam als alleen. Ook heb ik in verschillende kamers geslapen. De standaard kamer, suite met living room, de corner room en de two en three bedroom suites. Wanneer je met fam bent zijn de meerdere slaapkamers en de twee badkamers een uitkomst. Het hotel is groot maar hier wen je aan. De service aan de balie vinden wij niet altijd even goed maar wanneer je vaker komt kom je er uiteindelijk wel uit. Het ontbijt, hierbij haak ik even in op de recensie van fam van de Sande. Hier herken ik wel wat in. Het kan bij het ontbijt erg druk zijn!E dit heeft niet alleen met de situatie van 2011 te maken. Het heeft ook te maken met activiteiten en periodes van het jaar te maken. En wanneer je alleen reist is het zelfs soms zo dat wanneer je wat gaat halen aan het uitgebreide buffet dat je tafel wordt afgeruimd en je weer een nieuwe tafel kunt zoeken wat zeker ergernis geeft!Maar over het algemeen is het ontbijt goed. Dat het niet altijd naar wens is heeft ook met persoonlijke voorkeur te maken. Het buffet is uitgebreid en netjes naar mijn mening. Het hotel heeft vele mogelijkheden. Qua ligging, wanneer je goed ter been bent kun je goed uit de voeten met de lokale boot. Wanneer je afhankelijk bent van de taxi en je wilt 's avonds naar het centrum kun je het beste na 19.00uur een taxi pakken anders is het lang wachten en vaak nee vanwege de enorme drukte. Er zijn twee zwembaden dus voor ieder wat wils.Het eten en drinken aan het zwembad is prijzig maar daar maak je eigen keuzes in. Er wordt ook zwemles gegeven aan de lokale bevolking en dit is leuk om te zien. Al met al ben ik en zijn wij na al die jaren zeer tevreden over het hotel en aandacht punten heb je overal.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association