EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: T.Klappe
Email: tklappe@telenet.be
Date: 2012-04-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace is dankzij Green Wood Travel zeer bekend voor ons. Dit jaar hadden wij gekozen voor een luxe kamer, een executive suite. Deze was groter, dan de vorige kamers, maar zag er niet echt luxe uit met de vlekken op de vloer. Nee, dat hoeft niet, dat geeft helemaal geen meerwaarde aan het verblijf ..Integendeel, het was een teleurstelling. Bovendien was het ontbijtbuffet van veel mindere kwaliteit, dan we gewend waren. Helaas. Eigenlijk komen we alleen terug, omdat we het gratis transport en overnachtingen krijgen, zodat we een beetje kunnen aclimatiseren en omdat het kantoor van Green Woodtravel er op de 14de verdieping zit, want de omgeving heeft niet veel te bieden.
Name: Fam. Hoffman
Email: huizehoffman@hotmail.com
Date: 2012-04-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een van de beste hotels die we in Thailand hebben gehad. Het ontbijt is zeer goed Het is fijn dat het travelbureau van Greenwood in het hotel gevestigd is. De omgeving buiten het hotel is overdag gezellig druk met texel- handel maar in de avond is er niets te beleven Dan moet je de gezelligheid elders zoeken ( per taxi). Overdag is er een snelboot.Maar daarvoor moet je wel enige be- hendigheid hebben om in te stappen.
Name: a@ plug
Email: -
Date: 2012-03-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Receptie niet klantvriendelijk. 2 van de 3 x beschuldigd van meenemen/gebruik uit kamer 2 van de 3 x op kamer moeten wachten Kamers verdienen opknapbeurt
Name: Johan van Uffelen
Email: jvu@kabelfoon.nl
Date: 2012-03-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is een prima hotel voor een paar nachten als start van de vakantie. Het is prettig dat het Green Wood Travel kantoor er is gevestigd zodat vragen en extra trips gemakkelijk afgehandeld kunnen worden. De kamers zijn netjes en ruim. Bij het zwembad op de 11e etage is het goed vertoeven. Het enige jammere is dat er in de directe omgeving weinig goede restaurants zijn.
Name: l ket
Email: -
Date: 2012-03-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer goed en mooi hotel, zeker voor de prijs
Name: Rinsma
Email: sigridrinsma@voila.fr
Date: 2012-03-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel. Groot dit is niet echt onze voorkeur maar als je de heel dag in Bangkok slentert dan is het heerlijk een hotel te hebben met zwembad, hier waren er zelf 2.Dit was zowel voor de kinderen als voor de ouders heerlijk Wij gingen naar de 12de verdieping daar was haast niemand. Ook nog mogelijkheid voor massage. Ontbijt perfect.Diner hebben wij daar nooit gebruikt. Wel af en toe een drankje gedronken bij de poolbar die een beetje met onze thuis prijzen over één kwamen. Kamers ruim en schoon! En bij het hotel ligt de water taxi en de tuktuk voor de deur . Wat wil je nog meer voor een leuke prijs.
Name: J.Kops
Email: josekops@home.nl
Date: 2012-03-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, in de buurt van veel mooie bezienswaardigheden. Leuke wijk, heerlijk zwembad, lekker ontbijt. Zouden hier zeker weer gebruik van maken als we terugkomen in Bangkok.
Name: I.T. de Boer
Email: emmiedanny@msn.com
Date: 2012-03-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hallo, dit was mijn 5de keer in Prince Palace Hotel. Ik lijk misschien erg tevreden met de cijfers, maar dat valt tegen. Ik vond de kamers wat smoezelig, niet echt vies, maar zeker niet schoon. Heb bij aankomst Thailand drie dagen in Prince Palace geslapen en voor ik naar huis ging ook weer drie dagen. Die laatste drie dagen heb ik 9 insecten op mijn kamer gevonden....bah...ook 1 in bad...grote..Drinken bij het zwembad was erg duur...klein pilsje 5 euro, sorry niet normaal!!!! En het eten ook. Toch denk ik dat ik wel weer kom...omdat ik me er vertrouwt voel...ik ken de weg...en dat is fijn...gr. Emmie.
Name: Fred Klomp
Email: f.klomp@quicknet.nl
Date: 2012-03-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Samen met mijn broer komen wij al vele jaren naar Prince Palace als basis voor onze uitstapjes naar Laos,Cambodja,Vietnam en Myanmar. Het is massaal, maar heeft ruime kamers met een goed ontbijt en de ligging aan de Chao Praya geeft je per boot de gelegenheid om overal snel te komen.Een bijkomend voordeel is dat Greenwood zijn kantoor heeft op de 11e verdieping.
Name: emmie pinkster
Email: sjaakpinkster@hotmail.com
Date: 2012-03-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben vanuit dit hotel hele leuke dingen ondernomen. Het ligt gunstig t.o.v. uitsrapjes in Bangkok. Het zwembad was heerlijk!!!
Name: H.smalbil
Email: hsmalbil2@gmail.com
Date: 2012-03-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: In begin januari twee nachten in dit hotel gelogeerd, dit was inclusief de vlucht en transfer.Wij hebben in het verleden al menig keer in dit hotel overnacht.De standaard kamers zijn ook prima maar, Greenwood had ons deze keer een suite toebedacht. Perfect
Name: Jeannine Meul
Email: jeannine@vandriessen.nl
Date: 2012-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer groot maar mooi hotel,alles prima in orde.Op bepaalde plaatsen lijkt het hotel echt een koninklijk paleis.Zeer uitgebreid ontbijtbuffet,heel lekker.Wel gelegen op een drukke plaats in de stad, maar toch lig je er op 12 hoog zalig te zonnen aan het zwembad. Absoluut geen geluidoverlast ondanks de centrale ligging.Prima om te vertoeven!
Name: Maik en Corina
Email: -
Date: 2012-03-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een heel goed en net hotel, zeker een aanrader!!wat erg prettig is dat je meteen je tours, transfers kan regelen in hetzelfde hotel bij Greenwood Travel,de overgang van Nederland naar Thailand verloopt makkelijker...ga zeker vaker in zee met Greenwood!
Name: Jacqueline Heijligers
Email: -
Date: 2012-02-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hadden een familie suite. Schoon, maar gedateerd. Loslatend behang en veel bed in kleine slaapkamers. Wel fijne zitgelegenheid, hoewel de bank nergens naar zat. Heerlijk ontbijt. Het hotel met een fijn zwembad had in zijn totaliteit wel een luxe uitstraling!
Name: Gé en Mieke van der Ent
Email: -
Date: 2012-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goed hotel en prima gelegen

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association