EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Gé en Mieke van der Ent
Email: -
Date: 2012-02-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heb de vorige recentie niet goed ingevuld! Het is een prima hotel met een goede ligging. Ook heel goed dat Green Wood Travel hier ook zit,fijn om even persoonlijk contact te hebben en kennis te maken. Green Wood Travel verdient een heel groot compliment. Onze reis was super verzorgd en precies zoals we besproken hadden, hartelijk bedankt Charuda we zijn heeeeeeeeeeel tevreden!
Name: Ab
Email: ablandman@amsterdamsegolfclub.nl
Date: 2012-02-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prijs/kwaliteit verhouding prima. Jammer dat de niet echt schone kamer pas na 2x klagen goed opgeleverd werd. Andere 2 suites prima schoon. Ontbijt, ook buiten!, alleszins redelijk. Ligging vlak bij de longtailboot, toppie, voor een kwartje de hele stad door.
Name: Kyra
Email: -
Date: 2012-02-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij hebben 2 heerlijke overnachtingen gehad, de derde nacht vertrokken we weer richting luchthaven. De kamer was netjes, enorm groot en er stond ook voor ons kind een heerlijk en veilig babybedje. Het ontbijtbuffet was enorm uitgebreid en perfect verzorgd. De ligging was ook top, heerlijk centraal, waardoor alles goed te bereiken was met een korte rit met de taxi of tuktuk. Kortom, wij hebben er een heerlijk verblijf gehad.
Name: Vos
Email: -
Date: 2012-02-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel. Prijs/kwaliteit wisselend hotelprijs zeer goed, prijzen maaltijden/bar voor Thaise begrippen relatief hoog. Service heel wisselend. Ontbijtbuffet prima, personeel bij ontbijtbuffet werkte hard.
Name: J.H.M. Collewijn
Email: jhmcollewijn@gmail.com
Date: 2012-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel wat als eerste aansluit bij onze behoefte, dit omdat Greenwood hier gevestigd is. Na een poos bij de balie in de rij gestaan te hebben op de 11e verdieping, verwees men ons naar de 14 verdieping waar Greenwood gevestigd was, dit zou misschien op de balie al aan de Greenwood gasten aangegeven kunnen worden, zeker na een slopende vliegreis. Nadat we ons bij Greenwood hadden gemeld, kregen wij onze vouchers voor de rest van ons verblijf, en de ticket voor de binnenlandse vlucht. Ook kregen wij een kosteloze update aangeboden van onze kamer op de 21e verdieping, na een puzzeltocht door het hotel kwamen wij bij onze kamer. Wat een verouderde smerige kamer, waar een zurige lucht hing, omdat er niet gelucht kon worden, vieze vloerbedekking, een keihard bed, een plastic gordijntje voor het bad, kortom een erg gedateerde kamer. De openbare ruimtes zagen er wel indrukwekkend uit Eigenlijk Greenwood onwaardig, en zou het beter zijn richting het centrum te gaan waar wel goede hotels liggen. Dit is puur de mening over genoemd hotel, en zeker niet Greenwood.
Name: Greet Konings
Email: -
Date: 2012-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prince Palace is een goed opstaphotel met als pluspunt het zwembad met buitenbar. In de directe omgeving is weinig vertier maar de taxiboten liggen op 100 meter afstand en dat is een leuke manier van vervoer, naast de tuktuk en taximeter. De kamers en het ontbijt zijn uitstekend.
Name: Roland lapon
Email: roland.lapon@telenet.be
Date: 2012-02-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Roland Lapon
Email: roland.lapon@telenet.be
Date: 2012-02-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is mooi en verzorgd. De service was er heel goed (behulpzaam en vriendelijk) maar we moesten soms wel lang wachten op onze bagage. Het hotel ligt wel ver van het oude centrum en in de nabije omgeving waren er geen andere eetgelegenheden te vinden want eten in het hotel was er duur.
Name: Sewgobind
Email: -
Date: 2012-02-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer zakelijke (niet de vriendelijkheid die je zou verwachten) medewerkers op de receptie. Wij moesten een borg betalen, hadden wij nog nergens gehoord of gezien. Hotel heeft een muffe geur. Komt misschien door de vloerbedekking. Voor een 4* hotel zou je verwachten dat WIFI internet gratis zou zijn. Andere goedkopere hotels hebben gratis WIFI. Bij het ontbijt wordt geen rekening gehouden met vegetariers. Hoewel men wel wat klaarmaakt als je ze uberhaupt kunt duidelijk maken. Men praat geen of niet goed Engels, waardoor precies uitleggen hoe strikt vergetarisch eten moet zijn, niet lukt.
Name: n de man
Email: endeman@hotmail.com
Date: 2012-02-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: groot en onpersoonlijk in een drukke buurt met weinig eetgelegenheden maar met taxi en watertaxi kan dat verholpen worden. als opmerking en waarschuwing wil ik vermelden maak geen gebruik van de taxiservice die het hotel aanbied schandalig duur!!!als voorbeeld taxibus van het hotel naar minburi een wijk in bangkok via het hotel voor 2000 bath de volgende dag met de metertaxi naar het zelfde adres voor 137 bath u bent gewaarschuwd.
Name: B.van der Meij
Email: -
Date: 2012-02-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het leek wel of wij in Rusland waren hotel was er vol mee.Ontbijt matig.diner erg duur qua prijs kwaliteit.in de directe omgeving geen ander Restaurant te vinden of een gezellig terrasje.zeker een tweede keer geen Prince Palace.
Name: Lisette
Email: lvanos@planet.nl
Date: 2012-02-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Kamer(woonkamer + slaapkamer)in C-toren gehad. Zeer ruim, netjes en schoon. Inrichting is enigszins "ouwelijk" maar wel compleet. Hotel is groot en massaal. Ontbijt goed en gevarieerd. Locatie is super. Watertaxi naar centrum recht voor de deur. Afstand naar Centrum is ook goed te belopen, 20 minuten. Al met al een prima hotel voor een paar nachten in Bangkok.
Name: Fam. Bastiaans
Email: -
Date: 2012-02-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Heel groot, net hotel. Goede kamers, groot. Hoogseizoen toen wij er waren (jan. 2012), dus druk natuurlijk. 's ochtends soms lastig om een ontbijttafel te vinden die nog vrij was. Op verschillende tijdstippen geprobeerd, maar bleef een uitdaging. Ontbijt verder oké. Zwembadwater aan de frisse kant. In de directe omgeving van het hotel bevindt zich een dagelijkse markt en diverse winkels (ook onder het hotel). Khaosan Rd. en diverse bezienswaardigheden op redelijk korte afstand gelegen. Ook de diverse shopping malls (Siam, MBK) goed bereikbaar. Tip: neem zeker de boot vlakbij het hotel. Kost 10 ThB pp en je kunt bijv. naar de pier bij Jim Thompson House, en de pier vlakbij de shopping centers.
Name: cbevelander
Email: -
Date: 2012-02-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, enigzins verouderd. Uitgebreid ontbijtbuffet, gasten uit allerlei landen, ligt wat verder uit het centrum: taxi's willen je vanuit de stad niet altijd meenemen: gelukkig zijn er heel veel taxi's in bangkok! De taxibootjes bij het hotel zijn een snel en goedkoop vervoermiddel naar de stad. In de straten rondom het hotel leuke marktjes: daar eigenlijk geen toeristen gezien, wat wij dan weer erg leuk vinden.
Name: Dick Sybrandi
Email: sybrandi@zonnet.nl
Date: 2012-02-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al heel veel jaren komen wij jaarlijks een paar maanden in Thailand ( mijn vrouw komt er vandaan) en al we tetug gaan naar Nederland gaan we altijd een paar dagen naar Bangkok. We verblijven dan in het Prince Palace Hotel omdat daar Greenwood op de 14e verdieping zit waar we altijd uitstekend geadviseerd en geholpen worden bij het boeken van het hotel en excursies.Overigens is het een prima hotel redelijk in het centrum. Met de boottaxi ben je binnen enkele minutten voor een paar bath in het centrum.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association