EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: fh de wagenaar
Email: fh.wagenaar@live.nl
Date: 2012-02-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: al 4 keer hier geweest ales prima alleen de kamers hadden iets koeler moeten wezen de high stand was van de airco afgehaald om de hoek een taxi boot naar alle bts station trein stations en winkelcentra heel goedkoop die taxiboot 10 bath en snel echt doen prijs kwalitijd dit hotel 700 kamers goed
Name: Chris haarsma
Email: chrishaarsma@hotmail.com
Date: 2012-02-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een prima hotel! We kwamen daar elke keer weer thuis. Deze vakantie hebben we daar 3x ingecheckt. Beviel dus erg goed. Vorig jaar zijn we er ook een paar keer geweest. Het hotel ligt erg centraal, je bent zo op koasan road. De gemeente boot ligt vlak naast de deur. Een prachtig zwembad de kamers zijn wel oud om te zien,maar zijn schoon en de bedden zijn goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes Ed en Chris
Name: Bente Kilsdonk
Email: -
Date: 2012-02-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een groot goed hotel. De eerste 3 dagen hadden wij een suite die tegenviel. Armoedig en een van de slaapkamers was niet meer dan een hok. De laatste 2 dagen van onze vakantie hadden we een gewone hotelkamer en die beviel veel beter. Sfeervoller. Ik vind de bedden erg hard maar mijn reisgenoot vond ze prima dus dit is erg persoonlijk. Wij zaten er in het hoogseizoen dus was erg druk. Met name bij het ontbijt, veel, heel veel mensen. Goede locatie zeker als je gebruik maakt van de 'boottaxi' die vaart in het kanaaltje naast het PP hotel. En de aanwezigheid van Greenwoodtravel is erg prettig.
Name: niels martin
Email: nielsmartin@quicknet.nl
Date: 2012-02-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een zeer groot wat ouder keurig hotel midden in het oude hart van de stad. Met een fraai zwembad op de 11e etage. Goede grote nette kamers.Vanuit het hotel zijn de meeste bezienswaardigheden binnen (loop)redelijke afstand te bereiken. Greenwood Travel zit op de 14e etage hetgeen zeer handig is voor info en het boeken van TOURS! Indien je maar een overnachting maakt in Bangkok is een Hotel aan de rand van de stad aan te raden i.v.m. de enorme verkeers drukte!
Name: Jeroen
Email: -
Date: 2012-02-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Al jaren achtereen hier al gast geweest, altijd via greenwoodtravel en zeer goed! Wat mij opvalt is dat de prijzen van een hotelkamer de laatste 2 jaar behoorlijk zijn gestegen. Ik boekte 3 jr. Geleden nog een kamer voor 950 baht en nu 1450 dit maakt dat je voor dit geld dan ook een aantal andere hele mooie en leuke hotels met betere ligging kan boeken in deze heerlijke stad!!
Name: Leonie Klein
Email: -
Date: 2012-01-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Algemene waardering redelijk ivm: Ontbijt service sluit om 10:00, om half tien lopen ze met een bel erdoorheen om aan te geven dat ze zo gaan sluiten. Je voelt je enigzins opgejaagt hierdoor. Temperatuur zouden ze moeten aanpassen, in de lobby is het ijs en ijs koud. verder zou free WIFI heel fijn zijn.
Name: rina van zundert
Email: rinavanzundert.2@kpnmail.nl
Date: 2012-01-31

Recensie: Goede prijs kaliteit verhouding prima ligging! Service is goed schoon en net hotel!
Name: H.Slokker
Email: h.slokker@ziggo.nl
Date: 2012-01-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: perfekt hotel tegen een zeer goede prijs/prestatie verhouding. Makkelijk dat Green Wood Travelhier een vestiging heeft. De ligging is prima en per expressboot bereikbaar.
Name: kampinga
Email: ester@benuwmakelaar.nl
Date: 2012-01-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een heerlijk hotel. Goede kamers (wij hadden de familiekamer), ontbijt en restaurants goed. Het eten en drinken wel duurder dan de rest van Thailand, maar ja, dat weet je van een hotel. Heerlijke zwembaden. Fijn om gedurende onze reis af en toe terug te komen in het hotel. Voelde als een prettige basis.
Name: Katrien Van Bel
Email: katrien.vanbel@skynet.be
Date: 2012-01-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel! Na onze trip mochten we om 9u al op de kamer. Alles was prima in orde. Het zwembad op het 11de verdiep met uitzicht oven gans Bangkok is een droom!
Name: A AANSTOOT
Email: aataanstoot@home.nl
Date: 2012-01-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, wel erg groot, maar door de verschillende torens merk je hier niets van. Ligging tegen de oude stad aan. Alle gangen zijn zeer ruim en twee leuke zwembaden. Service prima. Schoon en heerlijke bedden. Ontbijt zeer massaal, maar ook zeer uitgebreid. Moet op bepaalde tijden wel zoeken naar een plaatsje aan tafel. Ook dit hotel was voor ons een prima uitvalsbasis om Bangkok te verkennen.
Name: cremers
Email: -
Date: 2012-01-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Dorien de wit
Email: -
Date: 2012-01-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: van der Klein
Email: -
Date: 2012-01-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zakelijk hotel. Voorkomend personeel. Dure kaart voor de toerist.
Name: van der Klein
Email: -
Date: 2012-01-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit zakenhotel ligt aan de rand van Chinatown. Als uitvalsbasis goed genoeg maar meer ook niet. Voor de toerist een duur hotel om fatsoenlijk te kunnen eten. Alle inpandige restaurants waren dan ook helemaal leeg en sfeerloos.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association