EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Danielle
Email: dladage25@hotmail.com
Date: 2012-05-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg mooi en lux hotel. Prima ligging. Naast het hotel ligt een leuk marktje en ook de riviertaxi is erg leuk om te nemen. Mooie inrichting, ruime kamers, goede service en prima ontbijtbuffet! Mocht ik weer eens naar Bangkok komen dan zal ik zeker weer naar Prince Palace gaan!
Name: Hof
Email: -
Date: 2012-05-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is een prima gelegen hotel met name als je graag richting China Town, MBK of Khao Sarn gaat. De 2 zwembaden zijn met name voor zonaanbidders interessant, als de zon schijnt heb je namelijk de hele dag de gelegenheid om te zonnen, en dit is in veel Hotels in Bangkok niet mogelijk door schaduw van omliggende hoge gebouwen. Het ontbijt is redelijk goed, wel is het soms vrij druk en hectisch in de ontbijtzaal en moet je zoeken om een vrij tafeltje. Het personeel was doorgaans vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat er weliswaar Wifi aanwezig is maar dat deze service niet gratis is en vrij duur in vergelijking met andere Bangkok hotels. Ook zijn de prijzen van drankjes en het eten aan het zwembad idioot duur voor Thaise begrippen, een blikje cola ( zonder glas en ijs)kost 130 baht terwijl dit in de 7 elven slechts 13 baht kost. Ons viel op dat de prijzen voor eten en drinken zelfs aanzienlijk hoger zijn dan in bijvoorbeeld het Bangkok Millenium Hilton of het Bangkok Marriot hotel. De laatst genoemde hotels zijn 5 sterren hotels en die bieden de drankjes en het eten dus voor minder aan....nogal vreemd. Een ander minpuntje is dat de vloerbedekking in de hotelkamer vies was en al een aantal weken geen stofzuiger had gezien, ook tijdens ons verblijf van een week kwam hier geen verandering in. Het hotel heeft een fitness zaal maar dit kost per training wel 300 baht. Ondanks bovengenoemde minpunten vinden we het Prince Palace een goed hotel zeker gezien de lage kamerprijzen en de goede ligging.
Name: Jan de Bruijn
Email: jhldebruijn@onsbrabantnet.nl
Date: 2012-05-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima gelegen, alle voorzieningen voorhand. Het hotel lijkt gedateerd maar is wel netjes en opgeruimd. In zijn algemeen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Name: Albert en Leni
Email: -
Date: 2012-05-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Albert en Leni
Email: -
Date: 2012-05-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: ineke v.d.burght meijwaard
Email: inekemeijwaard@upcmail.nl
Date: 2012-05-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel,makkelijk om uitstapjes te maken .Overal dichtbij
Name: aanemaat
Email: aanemaat@casema.nl
Date: 2012-04-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Willem
Email: -
Date: 2012-04-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima ligging met de taxiboot naast de deur zeker omdat er weinig te doen is in de omgeving van het hotel. Kamers zijn erg gedateerd zeker in de B toren en smoezelig. Service aan de balie kan beter als ze (nu eindelijk) eens behoorlijk Engels willen leren spreken.
Name: Maria
Email: -
Date: 2012-04-29

Recensie: Kom al vele jaren in Prince Palace hotel en op zich is het een prettig hotel, hoewel de kamers (zeker in B toren) wel een opknap beurt mogen krijgen. Het ontbijtbuffet valt tegenwoordig erg tegen en ik vind het jammer dat er zo veel Russen zijn tegenwoordig.
Name: Ravestein
Email: winston.helga@planet.nl
Date: 2012-04-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een aantal jaren geleden ook geweest en nu lijkt het wel een beetje vergane glorie. Badkamer vies, muziek bij het zwembad kapot, duurt een halve dag voordat de zekering vervangen wordt. Na een regenbui moet je zelf de kussens op de ligstoel leggen, badlakens staan niet meer klaar overal moet je zelf achterheen, terwijl er 8 man personeel niets staat te doen bij de bar. Bij een warme maaltijd is de één al klaar met eten en moet de ander zijn maaltijd nog krijgen.
Name: G.J. van der Heijden
Email: -
Date: 2012-04-17

Recensie: Hier al vaak gelogeerd, altijd goed, alleen bij het ontbijt stoort het dat er zoveel Russen zijn die altijd veel meer op hun bord stapelen dan ze kunnen eten en ze hebben geen manieren
Name: T.Klappe
Email: tklappe@telenet.be
Date: 2012-04-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace is dankzij Green Wood Travel zeer bekend voor ons. Dit jaar hadden wij gekozen voor een luxe kamer, een executive suite. Deze was groter, dan de vorige kamers, maar zag er niet echt luxe uit met de vlekken op de vloer. Nee, dat hoeft niet, dat geeft helemaal geen meerwaarde aan het verblijf ..Integendeel, het was een teleurstelling. Bovendien was het ontbijtbuffet van veel mindere kwaliteit, dan we gewend waren. Helaas. Eigenlijk komen we alleen terug, omdat we het gratis transport en overnachtingen krijgen, zodat we een beetje kunnen aclimatiseren en omdat het kantoor van Green Woodtravel er op de 14de verdieping zit, want de omgeving heeft niet veel te bieden.
Name: Fam. Hoffman
Email: huizehoffman@hotmail.com
Date: 2012-04-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een van de beste hotels die we in Thailand hebben gehad. Het ontbijt is zeer goed Het is fijn dat het travelbureau van Greenwood in het hotel gevestigd is. De omgeving buiten het hotel is overdag gezellig druk met texel- handel maar in de avond is er niets te beleven Dan moet je de gezelligheid elders zoeken ( per taxi). Overdag is er een snelboot.Maar daarvoor moet je wel enige be- hendigheid hebben om in te stappen.
Name: a@ plug
Email: -
Date: 2012-03-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Receptie niet klantvriendelijk. 2 van de 3 x beschuldigd van meenemen/gebruik uit kamer 2 van de 3 x op kamer moeten wachten Kamers verdienen opknapbeurt
Name: Johan van Uffelen
Email: jvu@kabelfoon.nl
Date: 2012-03-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace Hotel is een prima hotel voor een paar nachten als start van de vakantie. Het is prettig dat het Green Wood Travel kantoor er is gevestigd zodat vragen en extra trips gemakkelijk afgehandeld kunnen worden. De kamers zijn netjes en ruim. Bij het zwembad op de 11e etage is het goed vertoeven. Het enige jammere is dat er in de directe omgeving weinig goede restaurants zijn.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association