EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Albert Hendriks
Email: ajjghendriks@online.nl
Date: 2011-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Je kunt met de taxi en klong boot overal heen (oost naar west en vise versa). Prachtig hotel en goede service. fantastisch ontbijt. AAnrader. Mooi begin en einde voor een thailand reis
Name: Suzanne
Email: s_van_den_bulk@hotmail.com
Date: 2011-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Greenwood Travel had ons dit hotel aangeraden, ik denk mede omdat hun kantoor in dit hotel gevestigd is. Persoonlijk vonden wij (4 personen) dit echt het minste hotel van heel onze reis. Als je er binnenkomt ziet er er goed uit. Het is een groot hotel met uitstraling. Kamers waren summier. Kregen ongevraagd 2 aparte bedden (voor een 2 persoonsbed moest je meer betalen). Badkamer ziet er netjes uit, maar onder de douche kan je niet rechtop staan (ik ben zelf 1.60). Ontbijt was opzich prima. Ligging van het hotel is verre van ideaal, je zit overal ver uit de buurt en als je iets wil ondernemen moet je altijd een taxi of tuk tuk pakken. Onze eerste nacht in Bangkok verbleven wij in een hotel (Sakul House) vlakbij Koh san road. Je betaalt evenveel voor deze kamers, maar zien er 1000x beter uit, en de ligging is ideaal. Ook heb je hier gratis wifi. Ik zou dit hotel persoonlijk dus niet boeken.
Name: Rosemarie
Email: rosemarievaneijk@hetnet.nl
Date: 2011-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel met vriendelijk service, en prima gesitueerd in Bangkok
Name: J. Zuidema
Email: -
Date: 2011-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Luxe hotel. Ruime kamers. Netjes. Erg druk. Wel een beetje een doolhof; je moet goed zoeken voor je het restaurant hebt gevonden.
Name: Jos Croes
Email: jos.croes@upcmail.nl
Date: 2011-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Erg mooi hotel, we hadden een familie kamer met drie slaapkamers, deze was erg mooi en ruim
Name: Fam Janssen
Email: eppo.janssen@upcmail.nl
Date: 2011-09-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Vriendelijke mensen bij de receptie. Uitstekende ontbijtservice. prima zwembad met handdoeken die vrij te gebruiken zijn.

Foto's van Fam Janssen:


Name: T.van Doodewaard
Email: -
Date: 2011-09-02

Recensie: Prima hotel. Ruime kamers, goed ontbijt en vlotte service.
Name: van den Brink
Email: svdbrink@tiscali.nl
Date: 2011-08-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het enorme hotel ligt behoorlijk centraal in Bangkok. Enorm want het hotel telt maar liefst 4 torens van elk zo'n 28 verdiepingen! Niet ver van het Royal Palace en met de (boot)taxi is van alles snel te bereiken. Instappen in de boottaxi kan om de hoek, de gewone taxi en tuk tuk natuurlijk voor de deur. Ondanks drukte voor de deur van het hotel heerst er in het hotel rust! De service, vriendelijkheid van het personeel is geweldig. De zwembaden zijn prima, zeker ook voor kinderen. De restaurants zijn erg goed, ontbijtbuffet zeer goed en uitgebreid. Wij sliepen met onze drie kinderen in een prince suite. We hadden twee kamers en een zitkamer met grote koelkast. Met de 7-eleven (2 x) om de hoek was dat wel prettig.Op de tv konden we ook naar BVN kijken.
Name: Joe Stevenson
Email: joez1979@hotmail.com
Date: 2011-08-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer net hotel, redelijk centraal in Bangkok.Goed ontbijt buffet. Naar onze smaak zelfs iets te sjiek, maar zeer geschikt voor een paar dagen steden trip of gezinnen.
Name: sm de kroon
Email: sandramena@onetelnet.nl
Date: 2011-08-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Vooral veel luxe voor weinig geld. De ligging in de stad is vrij goed al moet je voor alle bezienswaardigheden nog wel de taxi of tuktuk nemen. Nadeel dat taxi's voor dit hotel weigeren hun meter aan te zetten. Tip: loop de straat uit en neem daar de taxi. Grootste voordeel is dat Greenwood Travel in dit hotel gevestigd is.
Name: A de Booij
Email: emiel.debooij@wxs.nl
Date: 2011-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het Prince Palace hotel ligt best wel goed, je kunt op verschillende manieren overal komen. Het hotel zelf heeft een fijn zwembad en de kamers zijn prima! Het personeel is erg vriendelijk. Ook het ontbijt is divers en goed. Wij hebben het hier prima gehad.
Name: ina eising
Email: -
Date: 2011-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om te starten in Bangkok. Goede ligging. Lekker ontbijt en goede zwembaden. Schone kamers. TIP: GA NIET eten bij Japanse restaurant (erg duur en niet goed)
Name: Andrea Jonker
Email: -
Date: 2011-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is prima in prijs/kwaliteitverhouding, ligging is heel goed. Leuk, de watertaxi naast het hotel. Een prima uitvalsbasis naar alle bezienswaardigheden, shopping et cetera.
Name: Fam. van der Ven
Email: moveco@kpnmail.nl
Date: 2011-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, vlakbij een watertaxi. Wel afgelegen van het centrum en eetgelegenheden. Voor eten of winkelen moet je echt naar de stad. Verder is het hotel erg groot maar prima verzorging.
Name: Cor van Diepen
Email: -
Date: 2011-08-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is goed maar het is bijzonder moeilijk om op eigen houtje de omgeving van het hotel te verlaten. Men probeert zoveel mogelijk mensen naar restaurants en andere toeristische trekpleisters te brengen die met hun samen werken.taxi service (hulp bij het vinden van transport in de lobby is bijzonder corrupt) Mensen die niet bekend zijn met Thailand (Bangkok) worden gemanipuleerden en naar restaurants gebracht waar de drivers van het hotel commisies ontvangen.Ik zal dit hotel zeker niet bij vrienden en bekenden aanradeb.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association