EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: kampinga
Email: ester@benuwmakelaar.nl
Date: 2012-01-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een heerlijk hotel. Goede kamers (wij hadden de familiekamer), ontbijt en restaurants goed. Het eten en drinken wel duurder dan de rest van Thailand, maar ja, dat weet je van een hotel. Heerlijke zwembaden. Fijn om gedurende onze reis af en toe terug te komen in het hotel. Voelde als een prettige basis.
Name: Katrien Van Bel
Email: katrien.vanbel@skynet.be
Date: 2012-01-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel! Na onze trip mochten we om 9u al op de kamer. Alles was prima in orde. Het zwembad op het 11de verdiep met uitzicht oven gans Bangkok is een droom!
Name: A AANSTOOT
Email: aataanstoot@home.nl
Date: 2012-01-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, wel erg groot, maar door de verschillende torens merk je hier niets van. Ligging tegen de oude stad aan. Alle gangen zijn zeer ruim en twee leuke zwembaden. Service prima. Schoon en heerlijke bedden. Ontbijt zeer massaal, maar ook zeer uitgebreid. Moet op bepaalde tijden wel zoeken naar een plaatsje aan tafel. Ook dit hotel was voor ons een prima uitvalsbasis om Bangkok te verkennen.
Name: cremers
Email: -
Date: 2012-01-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Dorien de wit
Email: -
Date: 2012-01-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: van der Klein
Email: -
Date: 2012-01-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zakelijk hotel. Voorkomend personeel. Dure kaart voor de toerist.
Name: van der Klein
Email: -
Date: 2012-01-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit zakenhotel ligt aan de rand van Chinatown. Als uitvalsbasis goed genoeg maar meer ook niet. Voor de toerist een duur hotel om fatsoenlijk te kunnen eten. Alle inpandige restaurants waren dan ook helemaal leeg en sfeerloos.
Name: Rob
Email: -
Date: 2012-01-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Review: Prince Palace Hotel in Bangkok Tijdens mijn laatste bezoek aan Thailand, heb ik een aantal nachten gelogeerd in het Prince Palace Hotel in Bangkok. In dit artikel mijn bevindingen. Wanneer je aankomt op Suvarnabhumi, na een vlucht van ongeveer 12 uur, wil snel naar je hotel om je koffer te stallen en jezelf op te frissen. De keuze van je hotel is daarbij niet onbelangrijk. Je accommodatie moet de nodige faciliteiten bieden, betaalbaar zijn en gunstig gelegen. Het Prince Palace Hotel ligt in de wijk Bo Bae en is gevestigd aan de Damrongrak Road (Mahanak gracht). De wijk maakt deel uit van het oude stadscentrum. Het hotel is te bereiken met een taxi, watertaxi, tuktuk of autobus. De afstand tot Suvarnabhumi Airport is ongeveer 35 km. Bo Bae Tower Prince Palace heeft maar liefst 741 kamers en maakt deel uit van de Bo Bae Tower. Je komt het hotel binnen via de ingangen in de torens A en B. Op de onderste verdiepingen van Bo Bae Tower zijn ongeveer 1.000 textielwinkels gevestigd, een uniek modecentrum van wereldformaat. De lobby van het hotel bevindt zich echter op de 11e verdieping. Met de lift ga je naar de 11e etage, de bagage kan je bij de ingang afgeven. Deze worden na het inchecken naar je kamer gebracht. De omgeving van het hotel is gezellig druk. Wil je goedkoop kleding inslaan dan zit je hier goed. Zoals overal in Bangkok zijn er marktjes en eetkraampje in overvloed in de directe omgeving, evenals een kleine supermarkt (7-eleven). Binnen een straal van 300 meter is er een wisselkantoor, diverse geldautomaten, apotheek/drogisterij en andere winkeltjes. Je bent op loopafstand verwijderd van China Town en het Centraal treinstation Hua Lam Pong (tevens metrostation). Met de taxiboot ben je zelfs in een paar minuten bij het dichtstbijzijnde Skytrain station. Je kunt er ook voor kiezen om door te varen naar het winkelhart van Bangkok met luxe warenhuizen zoals Siam Paragon. Hotelkamers Wanneer je geluk hebt of er naar vraagt kan je een kamer boeken met uitzicht over Bangkok. Een betoverend gezicht, vooral ‘s nachts met de duizenden lichtjes. De hotelkamers in Prince Palace zijn netjes en bieden het comfort die je mag verwachten: airconditioning, satelliet-tv, telefoon, kluisje, minibar, zitje en badkamer met bad, douche & toilet. Er zijn 20 kamers op de 26ste etage van A-toren die speciaal aangepast zijn voor gehandicapte reizigers. Faciliteiten van het Prince Palace hotel Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals verschillende restaurants en cafés waar de gasten kunnen kiezen uit diverse internationale keukens. Je vindt er o.a. Het Prince Café, Piccadilly Pub, Shinsen Sushi Bar, het food center, de lobbybar, China Palace op de 32e etage en de sky lounge. De laatste is behalve café ook een karaokebar waar iedereen zich kan uitleven als wereldberoemd zanger in spe. Het Prince Palace heeft twee buitenzwembaden met ligstoelen, parasols en poolbar. Het zwembad op de 11de etage tussen C-toren en Prince Suites verdient een speciale vermelding: sfeer- en smaakvol, geheel in Thaise stijl en met een uniek uitzicht op Bangkok. In het naastliggende fitnesscentrum kan je kiezen voor een massage, je onderdompelen in een van de jacuzzi’s, van de sauna genieten of gewoon lekker relaxen met een boek of tijdschrift. Ontbijtbuffet Waar dit hotel bij mij punten mee scoorde was het uitgebreide ontbijtbuffet. Ongelofelijk veel keuze en prima van smaak. Echt grote klasse, het ontbijten was een feest op zich. De coffeeshop en ontbijtzaal vindt je op de 12e etage (plaats voor 350 gasten). Wie liever op zijn kamer blijft kan gebruik maken van de 24-uurs room service. Green Wood Travel In het Prince Palace hotel is op de 14de etage van de A-toren tevens het hoofdkantoor van Green Wood Travel gevestigd. Dat is handig want ze zijn 6 dagen per week geopend van 09.00 – 17.30 uur (ma-za). Je kunt er binnenlopen voor een gratis plattegrond van Bangkok. Tevens kun je er terecht voor al je vragen over Bangkok en Thailand. De deskundige Nederlandse eigenaar Ernst- Otto en de andere medewerkers geven je een uitstekend advies over de mooiste excursies die je kunt ondernemen. Deze zijn ter plekke te reserveren. Je kunt er ook hotels boeken in heel Thailand met de laagste prijsgarantie. Ga er eens kijken, je wordt altijd gastvrij ontvangen. Meer info: www.greenwoodtravel.nl Conclusie Een imposant en statig hotel met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De kamers zijn verzorgd en voorzien van alle gewenste comfort. Het personeel is bijzonder vriendelijk en altijd behulpzaam. Je kunt er heerlijk uitgebreid ontbijten, er is teveel om op te noemen. In het hotel bevinden zich verschillende restaurants waarbij het Chinese restaurant op de 32e verdieping het meest opvalt vanwege zijn indrukwekkende panoramisch uitzicht over Bangkok. De prijzen van eten en drinken in de restaurants zijn voor Thaise begrippen wel aan de hoge kant. De ligging van het hotel is ideaal voor uitstapjes in Bangkok. De directe omgeving is levendig en boeiend. Met ruim 1.000 (!) kledingwinkels op de onderste etages, een waar shopping Walhalla voor de dames! Je koopt er leuke T-shirts voor minder dan een euro. Wil je de omgeving verkennen of naar centraal Bangkok? Maak dan gebruik van de taxiboot. Er is een stopplaats op nog geen 150 meter van het hotel. Het is goedkoop (9 bath) en supersnel, geen last van files en opstoppingen. Een taxi aanhouden op straat kan ook. Voor 80 baht (meter aan laten zetten) ben je zo in centraal Bangkok. De taxiservice van het hotel is een stuk duurder, die kan je overslaan. Wil je met een Tuk-Tuk dan moet je vooraf de prijs afspreken, zorg dat je onder de 100 baht blijft. Nooit ingaan op het aanbod voor een ‘sight seeing’ of winkelen, zelfs niet als het gratis is. Verwacht geen hip design hotel, de inrichting is traditioneel. Het oogt chique maar sommigen zullen het oubollig noemen. De faciliteiten zijn in ieder geval meer dan prima. Ben je een waterrat, dan is dit hotel een paradijs voor je. De twee grote zwembaden zijn geweldig! Meer info: www.princepalace.nl Bron: Thailandblog.nl

Foto's van Rob:


Name: a.v.d.steeg
Email: steeg@hetnet.nl
Date: 2012-01-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed hotel, wel erg groot. familiesuite was prima, wel beetje gedateerd, maar zeer schoon en het personeel bij de receptie was hartelijk en vriendelijk. Ontbijt was goed en uitgebreid.Zeer goede ligging, we hadden zelfs uitzicht op het paleis.Voor wie liever wat kleiner wil vond ik Twin Towers een betere keus. Familie met 2 tieners 6-1-2012 hier 1 nacht verbracht
Name: barry van beek
Email: barryvanbeek@hotmail.com
Date: 2012-01-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed hotel!
Name: Veldkamp
Email: -
Date: 2012-01-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: kamers en meubilair zijn erg achterhaald en slecht onderhouden
Name: Estelle Nogarede
Email: -
Date: 2012-01-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een erg net hotel met een goede ligging. niet helemaal in de bruisende stad maar toch overal dichtbij. met een tuk-tuk kom je overal voor weinig. Het was het eerste hotel voor ons dus hebben we daar gegeten in het restaurant. achteraf bleek dit best prijzig te zijn. internetten is daar overigens ook erg duur 90 bath per half uur.. terwijl je in de stad voor 50 bath per uur kunt internette
Name: M.Henken
Email: -
Date: 2012-01-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een redelijk goed hotel jammer dat het zoon drukke wijk ligt
Name: Thailand travelers
Email: vatisha@gmail.com
Date: 2011-12-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Gewoon een prima hotel,Prima bedden, mooie kamer. Het eten in het hotel is te duur voor wat je krijgt, zeker voor Thaise bedrippen, prijs kwaliteit was slecht, lekker een restaurantje ergens in de stad zoeken; is veel leuker. Het ontbijt was uitstekend.
Name: Joop
Email: joop1952@upcmail.nl
Date: 2011-12-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een groot hotel met goede service en vriendelijke bediening. Het zwembad op de 11e verdieping is mooi en het terras en uitzicht over Bangkok idem. Er is nog een tweede, groter zwembad aan de andere kant, achter de B en C-toren, dat zagen we pas op de laatste dag.De kamers zelf zijn ok, maar doen wat gedateerd aan. Het water uit de kraan was vies, maar dat had waarschijnlijk te maken met de overstromingen, we waren hier in de periode oktober en november 2011.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association