EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: C. Schaap
Email: fcschaap@casema.nl
Date: 2011-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, centrale ligging vlakbij China Town, Grand Palace, bij leuke markt. Wel groot, mooi zwembad en uitgebreid ontbijt.
Name: Animal
Email: -
Date: 2011-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel. Heel fijn dat we tot 2x toe al vroeg (voor 9 uur) in onze hotelkamer terecht konden. Hoekkamers zijn enorm! Via Greenwoodtravel betaal je minder voor de kamer (goed om te weten). Ook hier erg goede service. De taxiservice van het hotel is buitenproportioneel duur voor Thaise begrippen, evenals de drankjes en het eten. Met de taxi valt nog wel te onderhandelen, maar beter is om naar de hoek van de straat te lopen en daar een taxi aan te houden. Dit scheelt meer 80% !
Name: Yolanda Kunowski
Email: -
Date: 2011-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel heeft prima kamers met heerlijke bedden en heeft een prima ligging. Ontbijt is zeer uitgebreid.
Name: Robert Koch
Email: -
Date: 2011-08-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel, nette kamers, goede bediening in het restaurant. Opdringerige bedieniong aan het zwembad en niet zo goed. Ontbiojt is een feest.
Name: Luc Lambert
Email: -
Date: 2011-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Gewoon af.
Name: Jeroen Schoofs
Email: -
Date: 2011-08-23

Recensie:
Name: Ben
Email: bo1959@xs4all.nl
Date: 2011-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Augustus 2011 voor de 2e keer dit hotel bezocht. Imposant hotel, in drukke wijk gelegen (veel te zien) maar op zich ook rustig voor de nacht omdat kamers op de 11e etage of hoger liggen. Goed ontbijt buffet, soms erg druk bezocht. De familie kamer (family suites) zijn netjes maar niet overdreven luxe en hebben hier en daar wel wat onderhoud nodig. Prima zwembaden en leuke buiten bar. Voordeel is dat Greenwood Travel er ook gevestigd is,daar kun je met alle vragen over Bangkok en je verdere reis prima terecht. Ben, augustus 2011.
Name: Bas van Rossem
Email: -
Date: 2011-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel, goede ligging. Achter de balie mogen ze iets aardiger zijn, in het restaurant en zwembad etc. zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam. Eten is goed, maar natuurlijk veel te duur in vergelijking met buiten. Voor kinderen een prima accomodatie
Name: Familie Reinders
Email: -
Date: 2011-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het hotel is groot en bestaat uit meerdere torens waarin de kamers zaten. Wij hadden een suite die wel erg gedateerd was. De meubels waren aan vervanging toe maar de bedden waren goed en de ruimte in de suite is groot. Het ontbijt kan op 2 plekken in het hotel, beide plekken waren prima en er was erg veel keuze. Weljammer dat je maar tot 10.00 kan ontbijten.
Name: Ruud enlinda Kelder
Email: sandee1@zeelandnet.nl
Date: 2011-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goed hotel. Met aardig personeel.De kamer was groot en comfortabel. Mooi uitzicht over Bangkok.Zwembad zeer mooi aangelegd, is zeker de moeite waard om effe te relaxen. Wij hebben hier enorm genoten. Buiten onze excursie,s om, hebben wij veel gebruik gemaakt van de taxi,s. Wel goed opletten of de meter aanstaat. De prijs lag ongeveer rond de 150/200 baht. De watertaxi is ook dichtbij gelegen, maar vonden wij iets te gevaarlijk. Het gaat zeer snel met in en uit stappen. Wel een leuke ervaring,maar voor 1 keer.
Name: Liliane
Email: -
Date: 2011-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij vinden Prince Palace gewoon een heel leuk hotel- De ligging is goed, buiten het "normale" hoteldistrict. Het ligt in een volkswijk, er is een levendige kledingmarkt rondom, en s'avonds is er dichtbij een fruitmarkt met legio eetgelegenheid. Verder is alles heel dichtbij, met de boot of taxi is chinatown en shoppingdistrict in korte tijd en voor plm 60 Baht te bereiken. Wij hebben een paar maal een Prince suite gehad met 2 slaapkamers.Niet een heel mooie of gezellige kamer, maar wel heel praktisch met kinderen; 2 aparte slaapkamers en keukentje met ijskast, eettafeltje.Op de laatste dag hedden wij een normale kamer genomen, in toren A, en deze was echt heel mooi en veel luxer dan de suites.Het meest practisch is om in toren A te zitten, dan hoef je niet steeds binnendoor van hot naar her te lopen-is soms wat verwarrend.Toren Aeeft direct toegang tot receptie, uitgang en ontbijtzaal. Ontbijt is prima, heel uitgebreid. Shoppen in Bo Bae is geweldig , foodcourt aldaar ook! Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, met uitzondering v receptie; die hebben het gewoon te druk om nog te kunnen glimlachen...
Name: Fam. Burghard
Email: pcburghard@onsbrabantnet.nl
Date: 2011-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de 5e maal in dit hotel verbleven met onze 3 kinderen in een 3 slk suite, ditmaal op doorreis naar Cambodja. Perfect hotel en centraal gelegen. Goede en goedkope bootverbinding met het Siam en MBK. Suites zijn ruim met een lekker hoekje waar je 's avonds nog even met z'n allen kunt zitten. Dit jaar voor het eerst ook BVN op de kamer. Zwembaden ideaal om na een dag shoppen/toeren nog even lekker af te koelen. De zwembadbar is nog steeds te prijzig (glaasje wijn ruim
Name: R.Birtantie
Email: -
Date: 2011-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer fijne hotel
Name: Mieke Bosscher
Email: bosscher.mieke@gmail.com
Date: 2011-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel ruime kamers
Name: Cornelissen
Email: -
Date: 2011-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel in Bangkok. De kamers zijn groot en netjes, de badkamer was ook erg mooi. Het zwembad op de 11e verdieping is mooi en er is veel aandacht besteed aan de aankleding; watervallen en vijvers met koi-karpers en een groot aquarium met allerlei andere vissen. Er is veel keus bij het ontbijt en het smaakt goed. De ligging is ideaal; met een taxi ben je voor iets meer dan een euro in Chinatown en met de watertaxi ben je voor een kwartje bij de grote winkelcentra, Baiyoke Sky of The Golden Mount.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association