EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: hetteling
Email: jhetteling@gmail.com
Date: 2011-02-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een redelijk hotel en schoon. Voor 1 of 2 nachten. Ongezellige ontbijtzaal met koude airco net een soort vreetschuur. Terras erg duur en vol met Russen. Maar natuurlijk niet duur en met Greenwood bij de hand is het makkelijk.
Name: wim en anita sluiter
Email: anita.wim@hetnet.nl
Date: 2011-02-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Dit keer hebben wij als excusie in Bangkok(we hebben er al vele gedaan)gekozen voor de Fietstocht van Co van Kessel halve dag!Kleine straatjes waar je normaal niet komt. fantastisch daarna varen met de fietsen naar de overkant van de grote rivier waar we een prachtige fietstocht hebben gemaakt met daarna een verlate lunch maar we hadden dubbel zoveel trek, weer naar de overkant varen alles bijelkaar 5 uur, een fantastiche middag! Aanrader! Wim en Anita
Name: Frits en Miek
Email: f.stooter@gmail.com
Date: 2011-02-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel met nagenoeg geen persoonlijke aandacht van het personeel. Goed gelegen t.o.v. nightmarket. Voor het gebruik van internet vraagt het hotel de hoofdprijs dus voor een fractie daarvan loop je het hotel uit en gaat naar het internetwinkeltje tegenover de uitgang. Daar hebben ze ook nog een kop heerlijke cappuccino. Goede locatie om een of 2 nachten als uitvalswbasis voor Chiang Mai te hebben maar geen hotel voor een leuke hotelervaring. Alles wel in orde maar erg groot en steriel.
Name: Jaap
Email: deboss63@xs4all.nl
Date: 2011-02-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het enige wat ik er op aan heb te merken is dat ik er 7 jaar gelden voor het laatst geweest ben en toen was het ontbijtbuffet een stuk uitgebreider dan nu Het ligt wel buiten het centrum maar zeer goed en goedkoop te bereiken met de bus boot ook een mooie ervaring
Name: Benno Schepers
Email: benr@hetnet.nl
Date: 2011-02-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer veel geluidsoverlast van de waterleiding. leidingen maken erg veel lawaai ( trillende waterleiding ) bij het gebruik van de douche van andere hotelgasten.
Name: Isabelle
Email: -
Date: 2011-02-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We stayed there end January. We had a big room, 2 room suite, but everything was quiet old espeacially the bathroom. Breakfast was very good. It was too windy and cold to swim.
Name: rianne
Email: rianne_in_thailand@hotmail.com
Date: 2011-02-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: elk jaar komen wij weer heel graag terug in prince palace hotel. dit jaar was het de 5de keer. wij voelen ons gewoon koninglijk in dit hotel. en dan voor die prijs als je via greenwoodtravel boekt. beter kan gewoon niet. ook dit jaar alle lof voor greenwoodtravel speciaal voor charuda die ervoor gezorgd heeft dat wij toch op de vertrekdag konden terug vliegen naar amsterdam. dit ging bijna niet door omdat de vlucht gecanseld was ivm de crisis in egypte. gelukkig heeft charuda en een collega een omboeking kunnen regelen en konden wij nog gewoon naar huis. ps charuda , volgend jaar nemen we de beloofde stroopwafels mee!! nogmaals bedankt!! liefs,rianne
Name: M. de Wit
Email: mccdewit@hotmail.com
Date: 2011-02-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Koloniaal ingericht hotel, bestaande uit 4 woontorens met fraai uitzicht. Erg massaal allemaal. Onhandig dat de receptie op de 11e etage zit. Wel prettig dat Greenwood in dit hotel is gevestigd. Centraal gelegen en prima als uitvalsbasis, hoewel in nogal deprimerende buurt. Fijn zwembad en de kamers zijn oké. Muffe lucht op de gangen. Beetje vergane glorie.
Name: HIESELAAR, Wilhelmus
Email: hies@kpnmail.nl
Date: 2011-02-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Eigenlijk best een goed hotel, zeker gezien de prijs voor ruime kamers. Wij hebben er regelmatig gezeten. Nnadeel is dat het hotel "ver uit de buurt" ligt. Er zijn ook geen eettentjes in de buurt. Pas op voor de tuktukdrivers die je goedkoop - voor slechts 20 Baht - naar een visrestaurant brengen dat de boel oplicht met waanzinnige prijzen. De zeer snelle én goedkope watertaxi is echter beperkt in de actieradius. Je kunt maar bepaalde plekken in de stad mee bereiken en dan ben je verder toch weer aangewezen op de taxi.
Name: René Exterkate
Email: -
Date: 2011-02-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Perfect hotel niks mis mee, aardige bediening en zeer netjes. Zeer goed ontbijt, je kunt er lekker eten maar dat is aardig duur vindt ik voor de rest geen opmerkingen, zeer aanbevolen dit hotel.
Name: Marcel Kwak
Email: marcelkwak@upcmail.nl
Date: 2011-02-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Laura
Email: -
Date: 2011-01-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een mooi grootschalig hotel met vele voorzieningen. De kamers zijn mooi en ruim en het uitzicht is prachtig. Het centrum is eenvoudig te bereiken en ook de afstand naar Grand Palace is goed te doen.
Name: Steven
Email: -
Date: 2011-01-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Perfect hotel voor een paar dagen in Bangkok! Mooie kamers, prima faciliteiten, mooie zwembaden. Goede ligging in de stad en ten opzichte van vliegveld.
Name: emmie de boer/danny wittebol
Email: emmiedanny@msn.com
Date: 2011-01-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We hebben weer genoten in december,want we hadden al eerder genoten, zeven jaar geleden, toen we Prince Palace Hotel voor het eerst betrokken. Alles is nog een beetje het zelfde; de bedden slapen prins heerlijk. Het bad is in een zucht vol. Wij waren blij met een rook-kamer. De ligging is fantastisch, vlak bij Siam centre en China Town. Omdat het weer zo fijn was hadden we in januari nog vier dagen bij geboekt, voordat we naar huis terug gingen, ff bijkomen. Ook het ontbijt is super goed! Enige min punt is dat het er verder erg duur is bv; drankjes, eten, taxi en internet, dat kun je beter elders regelen.
Name: Erik Pieke
Email: erikpieke@tiscali.nl
Date: 2011-01-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi Hotel wel groot en wat onpersoonlijk. Ontbijt is niet op het zelfde niveau als de rest van het Hotel. Personeel aan de receptie is niet echt flexibel en erg traag, wel vriendelijk. Het eten en drinken is wel buitensporig duur, voor een biertje 160 bath, normaal 80 bath

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association