EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: schaarman
Email: yvonne-schaarman@hotmail.com
Date: 2011-01-16

Recensie: goed hotel, fijne zwembaden, super kamers en vriendelijk personeel. 1 nadeel is het veel te drukke goede ontbijt, zeer lawaaig en druk
Name: Carola
Email: -
Date: 2011-01-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Keurig hotel, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Natuurlijk is er beter te vinden, maar de prijs kwaliteit verhouding is heel goed! Let wel op receptie op 11de etage en kamers van etage 13 tm 30, iets om over na te denken al je liever in laagbouw overnacht.
Name: Ilya
Email: -
Date: 2011-01-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel. Ruime kamers. Rustig. Wel enigzins verbazend dat je op de 25ste etage nog steeds het verkeer hoort. Maar Bangkok en Thailand zijn zelden rustig. Voor ons geen hinder. Enige minpunt wat ons betreft is de massaliteit en met name de enorme drukte bij het ontbijt. Persoonlijk heeft een kleinschaliger hotel toch onze voorkeur. Wat betreft de ligging, heeft het hotel een centrale. Jammer alleen dat in de avonduren rondom het hotel niets te doen is en er geen eettentjes zijn.
Name: Geert
Email: sibma@tele2.nl
Date: 2011-01-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is goed (prima kamers en uitgebreid ontbijt, mooie zwembaden)en als je via Greenwood boekt ook nog betaalbaar. Verder is alles in hotel nog duurder dan in Nederland.
Name: Ralph
Email: rvanhellemond@home.nl
Date: 2011-01-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: ontbijt redelijk... bedden en kamers zijn goed!
Name: Claudia en Familie
Email: clauswaus@hotmail.com
Date: 2011-01-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: ik vond het eten in het hotel wel overdreven duur. een cola waar je in de supermarkt 17 bath voor betaald, betaal je in het hotel 150 bath!! in elk normaal restaurant is dat zoon 40 bath..
Name: Claudia en Familie
Email: clauswaus@hotmail.com
Date: 2011-01-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: het is een goed hotel voor weinig geld. de inrichting is wel wat aan een vernieuwing toe maar het heeft ook wel iets. het is wel een fabriek, niet klein en knus dus erg onpersoonlijk. het is wel heel makkelijk dat Greenwood in het hotel zit en dat je er zo heen kan gaan. naast het hotel is een kanaalbootje, daarmee ben je binnen 5 minuten in het centrum.
Name: J.Groot
Email: calvelage18@zonnet.nl
Date: 2011-01-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het was voor ons de de eerste keer in Bangkok, sober hotel, weinig luxe,ontbijt viel tegen, slechts 1keer joghurt aangetroffen! Wel vriendelijk personeel, erg druk met congressen.Restaurant bij zwembad erg duur en koude wind. Makkelijk dat Greenwood travel in hotel zit, ideale opstart van je vakantie in Thailand.
Name: A.M.Weerheim
Email: weerheimam@hotmail.com
Date: 2011-01-03
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer schone kamers met tv en bad/douche. Beneden naast het hotel grote kleding wholesale. Grote markt aan overkant klong, erg leuk om vroeg in de ochtend (6 uur)te lopen. Ligging aan kanaal met taxi-boot is uniek, je bent in no time bij de skytrain of Central World warenhuis/ Pratunam zonder verkeers opstoppingen. Via sky-train naar Taksin en verder met taxi-boot naar Tha Tien (tegenover Wat Arun) of Tha Thewes om even aan de rivier in de schaduw met windje uit te rusten en iets te eten.
Name: Joyce
Email: -
Date: 2010-12-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Ligging van het hotel is goed, je bent met de taxi, tuk tuk of openbaar vervoer zo bij alle leuke bezienswaardigheden. Het ontbijt is erg rommelig, het is 's ochtends zo druk dat het personeel het niet aan kan. Borden, bekers en bestek blijven lang op een tafel staan en zowel gasten als personeel loopt elkaar om ver door de drukte. Het eten zelf is perfect, goed ontbijt en er is meer dan genoeg keus. Alles wordt op tijd bijgevuld. Helaas 2 nare dingen meegemaakt. We kwamen op de kamer en was de douche en de wc met urine en ontlasting besmeurd. Het was lastig om het te laten schoonmaken omdat het al 22.30 's avonds was. Heb dus een deel zelf moeten doen. Daarnaast hadden we roomservice besteld. Bij uitchecken stonden er ineens meer producten op de bon dan waar we voor hadden getekend! Het heeft bijna een uur geduurd voordat men er van overtuigd was dat we dat niet hadden besteld en ontvangen. Voor ons dus niet meer dit hotel.
Name: Joost Niederer
Email: joost@interim-control.nl
Date: 2010-12-30
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij komen al jaren in het Prince Palace, maar helaas was ons verblijf in december 2010 de laatste keer. We hebben het hotel met de jaren zien veranderen in een waar Russen-paradijs. Russen, Russen en nog eens Russen... letterlijk busladingen vol kwamen ze er afleveren. Hun veelal asociale houding richting de medewerkers en de andere gasten was beschamend. We hebben enkele van deze Russinnen zo schaars gekleed door het hotel zien lopen, het leek wel een bordeel. Het ontbijt is werkelijk een survival of the fittest geworden waar wederom de Russen hun naam als asocialen hoog weten te houden. Na twee dagen zijn we elke ochtend maar ergens anders gaan ontbijten (restaurantje in de buurt) want het was vreselijk. Voor ons dus nooit meer Prince Palace, en dat vind ik jammer wat het is op zich best een leuk hotel met nette (oude) kamers en een prima ligging. Jammer.
Name: Vanhoof Marc
Email: marc.vanhoof3@pandora.be
Date: 2010-12-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prachtig hotel,wij waren zeer tevreden dus de volgende keer terug boeken
Name: Jan
Email: jh.ten.have@gmail.com
Date: 2010-12-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Waren niet onder de indruk van dit hotel en de ligging. Tijdens het ontbijt moest je vechten om een tafeltje. Het was duidelijk dat het hotel niet berekend was op het feit dat alle gasten een ontbijt wilde. het was rommelig en chaotisch.
Name: Peer
Email: -
Date: 2010-12-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor een paar dagen Bangkok. Lekker gemakkelijk dat Greenwood in het hotel zit. Ligging iets minder best. Je hebt altijd vervoer nodig (tuk-tuk, watertaxi etc) om ergens naar toe te kunnen. Lekker zwembad om even bij te komen van de jetlag. Overigens in het winkelcentrum onder het hotel is alles te krijgen (eten, heeel veel kleding, bakkertje, pin-automaat etc) Bij aankomst even wennen aan de drukte beneden, maar dat went snel. Receptie zit op de 11e etage.

Foto's van Peer:


Name: Ria
Email: -
Date: 2010-12-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association