EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Edwin
Email: -
Date: 2010-12-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een erg mooi en groot hotel. De watertaxi stopt zowat naast de deur en brengt je zo naar andere bezienswaardigheden in de stad. het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.
Name: fam
Email: -
Date: 2010-12-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier in Mei 2010 geweest Te groot hotel. Ligging is niet super. In de buurt niets te beleven,geen winkels en eettentjes. Neem de taxi naar Koa sang Road.
Name: Bruins
Email: maxbruins@gmail.com
Date: 2010-12-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel midden in de stad, echter door druk verkeer toeristische attracties nog redelijk ver weg. Kamers waren goed, niet speciaal maar wel schoon. Eten was zeer slecht, voedselvergiftiging opgelopen in dit hotel (ja dit weten we zeker) dus dat zegt voldoende...
Name: Maran
Email: m.geskus@casema.nl
Date: 2010-12-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Gewoon een goed hotel voor een kort verblijf in Bangkok.
Name: DE ROECK URBAIN
Email: urdero@hotmail.com
Date: 2010-12-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jenneke Veen
Email: jennekeveen11@hotmail.com
Date: 2010-12-13
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer tevreden over het hotel. Mooie kamers, alles erg netjes en vriendelijke medewerkers. Ontbijt prima.
Name: Huub Wiegerink
Email: huubwiegerink@hotmail.com
Date: 2010-12-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zowel in 2009 als 2010 hebben wij via GWT het Prince palace Hotel geboekt en dat bevalt ons prima. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Indien je een zeer ruime kamer wenst dan kunnen wij zeker de Business Executive Suite aanbevelen, maar de Superior kamers zijn ook prima en ruimer dan de gemiddelde standaard hotelkamers. Prince Palace biedt een mooi zwembad met ligbedden op de 11e verdieping met schitterend uitzicht over Bangkok. Handig: op je vertrekdag kun je gebruik maken van de douches bij het zwembad,zodat je opgefrist het vliegtuig in kunt stappen. Handdoeken liggen bij het zwembad. Qua ligging: met de taxi zit je overal zo en ben je meestal maximaal tussen de 50 en 80 THB kwijt. De tuktuk is leuk om een keer te nemen, maar bijna altijd duurder dan de taxi(meter).
Name: Familie Burghard
Email: pcburghard@onsbrabantnet.nl
Date: 2010-12-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel voor opstap en afsluiting in Bangkok met de geweldige service van Greenwood binnen handbereik. We hebben in meerdere hotels in Bangkok overnacht, maar qua prijs/kwaliteit is dit toch wel de beste en goedkoopste optie met 3 kinderen. Zwembaden zijn heerlijk na een drukke dag in Bangkok. Het uitzicht op de skyline van Bangkok is geweldig. Drankjes aan de bar bij het zwembad zijn niet in verhouding; echt te duur! Wij hebben 3 x een aantal dagen in dit hotel overnacht in de 2 en 3 kamer suite (veel meer ruimte voor veel minder geld dan voor 2 kamers met tussendeur voor de kinderen in een ander hotel in Bangkok). Ontbijt was afgelopen zomer ook aanzienlijk beter en uitgebreider dan voorgaande keren. Dit is gewoon een goed hotel als uitvalbasis voor uitstapjes in en om Bangkok, om te slapen, lekker te ontbijten, heerlijk te zwemmen en 's avonds nog even na te genieten op de kamer. Qua ligging misschien niet optimaal, maar per taxiboot of tuk tuk ben je zo in het centrum of Koh San Road. Het is zo wie zo moeilijk in een grote stad alles binnen loopafstand te hebben (dat hadden we in centraler gelegen hotels ook niet). Taxi's zijn ook redelijk betaalbaar indien nodig.
Name: Truus Bodelier
Email: -
Date: 2010-12-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Waren hier in november 2011. Verbleven in B toren, kamers waren iets verouderd. Goed ontbijt, makkelijk met boot-taxi naar sky train. Hotel is te groot voor goed contact personeel.
Name: Van Dijck
Email: -
Date: 2010-12-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Te ver afgelegen van het centrum, geen aanrader om s'avonds nog buiten te kunnen,voornamelijk een hotel voor oost-blok verlofgangers. Voor ons geen aanrader meer.
Name: Deconinck Andre
Email: a.deconinck@pandora.be
Date: 2010-12-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Raggie
Email: -
Date: 2010-12-02
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn al een aantal malen in dit hotel geweest in combinatie met een vlucht uit Nederland. Het is een prima hotel om je reis te beginnen. Prijs kwaliteit is prima, het is wel wat verouderd qua inrichting maar wij vinden het een prima start van de vakantie.
Name: Sandra Rutjes
Email: -
Date: 2010-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prijs/kwaliteit voor het slapen is prima. Maar een drankje of iets te eten bij de bar in het zwembad is qua prijs belachelijk duur. Zeker voor Thaise begrippen. Jammer!
Name: sandra Giraldo
Email: sanyhony@hotmail.com
Date: 2010-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Well located, not far from the most visited sightseeings, good service, nice swimingpoool on the 11th floor with vieuw over the city, nice bar next to the swimming pool, amiable personel, just one thing "less" good, there is not much in the soroundings of the hotel.
Name: Wim Westhuis
Email: wimw2000@hotmail.com
Date: 2010-11-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is een oase van rust temidden van het gekrioel op straat. Tuktuks en taxi's te over in de straat. Grote warenhuizen zijn heel snel via de klongboot te bereiken. Vanwege hoge ligging mooi uitzicht over heel Bangkok. Kamers wel wat gedateerd.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association