EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Fam vd Donk
Email: hmst@live.nl
Date: 2010-11-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel maar erg hoog.Wij zaten op de 25 ste verdieping. Erg prettig dat het reisburo in het hotel zit. Zeker als je wat moet wijzigen. Voor een paar nachten prima
Name: Stijn Oosterling
Email: stijnoosterling@hotmail.com
Date: 2010-11-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Alles is dik in orde. Schoon, goede service, nette behandeling door het personeel. Het ontbijt is goed maar helaas iedere dag hetzelfde en tamelijk flauw. Helaas ook slechte ontvangst van televisiezenders. Desondanks, een aanrader.
Name: Esther Stam
Email: stamdevos@kpnplanet.nl
Date: 2010-11-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Leuk hotel om Bangkok mee te beginnen, je zit overal aardig dichtbij.....Super om 's avonds nog even bij te komen bij het zwembad of heerlijk te eten.
Name: Lisa Rops
Email: -
Date: 2010-11-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer goedkoop geboekt via Greenwood Travel. Eigenlijk is de prijs/kwaliteitsverhouding bizar, omdat je zo weinig betaald voor zo'n prachtig hotel. Super vriendelijk en behulpzaam personeel, te allen tijde. Buiten het centrum, maar wel vlakbij en goedkoop met de TukTuk of taxi te bereiken. Prachtige kamers met bad die iedere dag netjes schoon gemaakt worden. Heerlijk en super uitgebreid ontbijtbuffet. Heel veelzijdig. Absolute aanrader!
Name: Femke
Email: -
Date: 2010-10-16

Recensie: leuk hotel, vriendelijke mensen, we hadden een rondreis en de organisatie had dit voor ons geboekt (zat bij de reis) we hebben prima nachten toen gehad!
Name: jeroen en gerda
Email: -
Date: 2010-10-16

Recensie: eerste paar nachten hier geslapen. mooi hotel en vriendelijke mensen. ook handig dat greenwood in het hotel zat. kon je zo even heen lopen om te overleggen. goed uitgebreid ontbijt. en idd de prijs van de drankjes en het eten in verhouding wel duur.
Name: Nicole van der Linde-Baars
Email: g.vanderlinde@home.nl
Date: 2010-10-07

Recensie: Heel groot, maar perfect hotel met heel vriendelijk personeel. Alles wordt voor je gedaan. Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en een prachtig zwembad op de 11 etage. Heerlijk met de tropische wind tussen de torens van het hotel door en het mooie uitzicht over Bangkok. Met de taxi waren we zo in het centrum.
Name: Lieneke van Baarle
Email: ccvanbaarle@versatel.nl
Date: 2010-09-27

Recensie: \\\"Even iets heel anders\\\", ik ben op zoek naar Otto Muller uit Makassar. Ik heb hem leren kennen op de lagere school in de jaren 1952-\\\'53-\\\'54. Wie kan mij helpen ......Otto jij zelf misschien?
Name: Rob
Email: -
Date: 2010-09-21

Recensie: Mooi en groot hotel. Ideaal gelegen aan een klong waardoor je voor 9 Bath met de boot zo in het centrum bent. Helaas vaart die maar tot een bepaalde tijd. Ontbijt was prima. Eten en drinken verders is zeer duur gekeken naar de rest van Bangkok. Het beste thaise eten vind je bij de TL licht restaurants. Niet aantrekkelijk voor toeristen maar wel voor de lokale bevolking.
Name: familie Braaksma
Email: -
Date: 2010-09-15

Recensie: We hebben hier van de zomer 3 nachten geslapen met z'n vieren. Het is een heel groot hotel, maar wel een fantastisch hotel. We hadden een 2 bedrooms suite op de 21e verdieping. Onze kamer had een prachtig uitzicht op de Golden Montain. Onze kinderen van 9 en 11 jaar zijn gek van dit hotel. Ze wilde gewoon niet mee naar de stad. Twee prachtige zwembaden en het prachtige uitzicht op de stad. De suite was erg luxe en het ontbijt was uitstekend. We komen zeker nog een keer terug naar dit hotel.
Name: Nanda
Email: -
Date: 2010-09-13

Recensie: Prima hotel, wel heel erg groot,dus dat was even wennen. De buurt was op zich prima, met de taxi kon ik zo naar het centrum.gewoon even melden dat ze de meter aan moeten zetten. Heb de klong 1 keer onder begeleiding van een gids genomen, maar vond dit zelf nogal eng om met mijn zoon van 4 zo snel in en uit de boot te komen. De prijzen van de minibar e.d liggen wel hoog, maar ach er ligt een 7/11 om de hoek. Dus dat is zo opgelost. Over het ontbijt,genoeg keus,dus niets te klagen.
Name: Rinaldo
Email: -
Date: 2010-09-09

Recensie: Prima hotel, reuzenontbijt aanwezig (veel keus), rotbuurt, irritante chauffeurs echt een stelletje oplichters. Ver van de winkelcentra's 20-30 min. lopen. Als het hotel niet in zo een krottenwijk lag kwam ik zeker weer terug, oh ja thaise mensen zijn echt niet zo vriendelijk.
Name: Marja
Email: m.baren@chello.nl
Date: 2010-09-09

Recensie: In augustus 2010 in Prince Palace Hotel 4 overnachtingen gehad in superior kamer. Deze 4 overnachtingen waren niet aaneengesloten. We hebben elke toren gehad. In toren A en B was de kamer prima. In toren C was de kamer erg verouderd. Goed ontbijt. Ligging hotel prima. Watertaxi voor de deur. De prijzen van het eten en drinken in de bar en bij het zwembad liggen voor thaise begrippen wel hoog. Niet al het personeel even vriendelijk.
Name: Harry Dillerop
Email: harry.dillerop@hccnet.nl
Date: 2010-09-06

Recensie: We hebben via Green Wood eerst 5 en later 3 dagen in dit hotel gezeten met twee kinderen. Beide keren hadden we een suite ter beschikking. We gingen er vanuit dat we twee slaapkamers hadden. Dat was ook zo maar op de tweede kamer was het bed zo klein dat er geen twee kinderen van 13 en 14 jaar in pasten. Daarom moest een van de kinderen op een extra bed bij ons op de kamer. De ruimte op die kamer wordt dan zo klein dat je bijna niet meer in het achterste bed kunt komen. Daarvoor neem je geen suite. De tweed keer was het bed in de tweede kamer wel grote, maar nog steeds staat dat extra bed op de andere kamer wardoor er bijna geen ruimte overblijft. Zouden ze toch beter moeten inrichten gezien de prijs.
Name: Yigal H.
Email: yiggi@hotmail.com
Date: 2010-09-06

Recensie: Wij waren al bekend met het Prince Place nadat we hier al 5 jaar geleden hadden gelogeerd. We begonnen onze reis met 4 dagen Prince Palace in de 2 bedroom suite. Dat is wel lekker als je een kind hebt en de prijs valt heel erg mee als je vergelijkt met andere hotels in BK voor een 2 kamer suite. Pluspunten: * Grote kamer die iedere dag wordt schoon gemaakt * Personeel is alert als er calamiteiten voordoen (als je ziek wordt, zorgen ze dat je bij een GOED ziekenhuis terecht komt, als je kluis stuk gaat komt er meteen iemand je helpen, etc) * Greenwood zit in het hotel Minpunten: De ingang bevind zich bovenaan een trap en een stijle rijgang, dus baby/rolstoelvriendelijk is het absoluut niet. Vervolgens moet je naar de receptie op de 11de verdieping. Maar de Suites bevinden zich in een ander gebouw, waardoor je eerst het hotel in moet en naar de 11de etage moet, dan een stuk gaan lopen, dan weer een lift in naar een andere etage. Is niet echt geweldig als je met kleine kinderen bent, of slecht ter been. * Bij het ontbijt liepen veel te veel trainee\'s. Soms werd je bord weg gehaald als je nog aan het eten was. * Het ontbijt is niet een 4 sterren waardig ontbijt. Zelfs voor een 3 sterren hotel zou het niet goed genoeg zijn. * De prijzen voor internet en eten zijn ronduit triest. De kwaliteit is zelfs nog triester. Je kan beter een taxi nemen naar een andere plek dan 1 bath te besteden aan eten, of internet in PP. * De taxi/limousine service is ook zwaar irritant. Helemaal als ze gaan proberen een gewone taxi voor het dubbele aan te smeren. * TV heeft maar één engels moviekanaal waar GEEN films op worden uitgezonden. Dus veel TV kijken is er niet bij. Ik weet niet of ik de volgende keer Thailand weer naar PP ga. Ik denk het eerlijk gezegd niet

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association