EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Karin en Andr? Beekman
Email: a.beekman92@upcmail.com
Date: 2007-11-29

Recensie: Een werkelijk voortreffelijk hotel met alle faciliteiten die een reiziger zich kan wensen. Hotel geboekt via Greenwood en was uitstekend geregeld zowel aan het begin als aan het einde van onze reis. Een nuttige tip was het boeken van een extra dag bij aankomst (5.30 uur s'ochtends) waardoor we direct na aankomst over onze kamer konden beschikken en van een van heerlijk ontbijt konden genieten.( en dat voor slechts 1350 Bath voor twee personen). De restaurant in het hotel zijn relatief duur maar van uitstekende kwaliteit. Het Japanse restaurant/Sushibar is een aanrader voor de liefhebber en naar europese maatstaven belachelijk goedkoop. (220 bath voor een uitgebreide sushi/shasimi) ook hier is het dat de prijs van de drankjes die van het eten vaak overstijgt. Alles bij elkaar een aanrader voor een start in Bangkok en handig dat GW in het zelfde gebouw kantoor heeft.
Name: Loek Scholing
Email: l.scholing@xs4all.nl
Date: 2007-10-08

Recensie: Dit is een perfect hotel met alles er op en aan. Veel vriendelijkheid en geweldige service. Het word in januari de 4e keer dat ik in het PPhotel slaap en de eerste keer dat het nieuwe deel klaar is, dat word dus een nieuwe ervaring voor mij. Toen ik echter via de site een normale kamer boekte kreeg ik een gratis upgrade en dat terwijl de prijs al zo belachelijk laag is. Mijn dank hiervoor Heren en dames. Tot nu toe heb ik met al mijn boeking, gedaan via GW Travel de meest perfecte service gekregen en nog geen serieuze klachten gehad. Dan is er nog een reden dat ik elk jaar zaken wens te doen met GW Travel, en dat is omdat ik van insiders heb gehoord dat er van de jaarlijkse winst een kind van een van de medewerkers op kosten van GW Travel naar school / universiteit mag. Omdat ik inmiddels erg goed in staat ben mijn eigen reisschema en boekingen te doen blijf ik toch een trouw aanhanger van dit geweldige team en zal om bovenstaande reden zoveel mogelijk door GW laten verzorgen.
Name: Rudy & Ingrid
Email: r.bollen1@chello.nl
Date: 2007-10-02

Recensie: Super hotel. Lekker groot en zeer netjes verzorgd. Wij hadden en deluxe kamer en dan zit je steeds in een hoek en heb je vanaf 2 kanten alleen maar ramen met uitzicht over Bangkok, zeer mooi! Personeel is erg vriendelijk en ontbijt ook goed. De airco staat wel soms erg koud afgesteld in de eetzaal! Beneden bij dit hotel kun je met locale klongtaxi voor 8 baht naar Siam, MBK. Je bent er binnen een paar minuten en hoeft niet via het drukke verkeer. Erg leuk om te doen, want in deze riviertaxi zitten bijna geen toeristen, eigenlijk alleen maar Thaise mensen. Je moet wel snel zijn met in en uitstappen, want hij verstrekt voor je er goed en wel in en uitgestapt bent!
Name: Roy, Sandra,Tony, Tessa
Email: r.e.j.m.craane@home.nl
Date: 2007-09-16

Recensie: Goed hotel om een paar nachten in Bangkok te verblijven, wel erg groot. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Nette kamers, goed ontbijt. In het hotel was het wel erg koud, als je van buiten naar binnen ging kreeg je gewoon kippenvel. Op de 6e verdieping in het hotel (toren A) zit een bazaar waar je voor 20, 30, 40 bath super lekker kan eten, echt een aanrader!
Name: Nico en Chantal
Email: raai0051@planet.nl
Date: 2007-09-09

Recensie: Wij verbleven in juni 2007 in dit hotel. Hotel ziet er mooi uit. Keurige kamer, maar niet erg sfeervol. Erg kleine badkamer. Wij hadden een kamer met keuken. Keuken bleek slechts uit een aantal keukenkastjes en een koelkast te bestaan. In de kastjes was echter geen enkel glas, bord of bestek te vinden. Het ontbijt was bijzonder karig (nog nooit zo'n slecht ontbijtbuffet gezien in Thailand). Standaardzaken als yoghurt, bacon en kaas waren niet verkrijgbaar. Ook geen normaal brood aanwezig; alleen brood om te roosteren. Wel veel oosterse gerechten. Het hotel is helaas niet erg centraal gelegen. Overdag kun je met de watertaxi (die voor de deur stopt) gemakkelijk naar het centrum, maar 's avonds moet je toch echt met een taxi. Geen leuke winkels en restaurants in de buurt van het hotel. Dit hotel kiezen wij niet nog een keer.
Name: Yvette
Email: toussaintyvette@home.nl
Date: 2007-09-03

Recensie: Wij zijn 19 juli voor 4 nachten hier geweest en dit heeft ons goed bevallen we hadden een appartement dit is nieuw dus voor een gezin met kinderen ideaal. 2 grootte slaapkamers. Heerlijke bedden. Watertaxi naast het hotel je komt hier makkelijk in Bangkok centrum. Enigste minpuntje was dat we rond 8 augustus nog eens hier waren voor 3 nachten en toen hebben we bijna een uur op de koffers moeten wachten en het was niet goed gepoets terwijl dit 19 juli super was... maar dit vindt ik jammer als je hier terecht komt en het is niet goed terwijl het anders wel altijd goed is. Wij komen hier altijd in het begin van onze Thailand vakantie.....
Name: Monica
Email: girly84@hotmail.com
Date: 2007-07-20

Recensie: Hebben in jun-juli 3 nachten begin van de vakantie hier gelogeerd. Persoonlijk vind ik het niet gillend luxe MAAR dat is puur een kwestie van smaak. Je moet van dat kitscherige houden, vrienden thuis die fotos zagen vonden het mooi. Verder is de verhouding prijs-kwaliteit gewoon goed, tenminste als je de rate van greenwood betaalt. Bobae zit er pal naast, weet niet of er een andere is dan?!. De riviertaxi zit om de hoek, taxi\'s weten het hotel altijd te vinden als je Bobae noemt. het ligt niet in het centrum maar je komt overal probleemloos in het perspectief van het hectische Bkk dan. Ontbijt was gewoon goed/genoeg keus, je moet wel iets lusten dan he?... Hebben ook 1keer \'s avonds (westers) gegeten ook dat was verrassend goed en aangenaam verrast door de rekening voor een 4*hotel. Had eerder de opmerking hier gelezen over personeel die een beetje zakelijk was en vond het reuze meevallen, waren prima. Laatste dag voor ons vlucht hebben de kamer genomen voor een paar uurtjes (tegen volle greenwoodtarief). Moet zeggen na het rondreizen ben ik genuanceerder vwb de vriendelijkheid van het personeel, ik wist eerst niet beter maar bij een vergelijking delven ze het onderspit (details zijn in deze niet echt relevant). Toen we vertrokken, 13juli 2007 was een zwembad bij Tower A in de buurt ontbijtzaal gesloten/aan het verbouwen. Anyway, als je gaat om te slapen en verder leuk Bkk te verkennen Prima keus.
Name: sandra
Email: sandrauittenbogaard@hotmail.com
Date: 2007-07-11

Recensie: Wij vonden dit een super hotel voor weinig geld, je krijgt echt heel veel luxe!!!! Kamers zijn super schoon en super netjes! eten is ook super!!! je zit overal zo met de metertaxi en die is GOEDKOPER dan een tuk tuk, enje word niet overal gedropt!! alleen s'avonds erop staan dat ze de meter aanzetten!!!!! En het personeel vind ik wel heel erg vriendelijk!!! en de Airco op de kamer kan je zelf warmer zetten!!!!!!
Name: JJ en Sas
Email: sneuhof@wanadoo.nl
Date: 2007-07-06

Recensie: Super de luxe en mega groot hotel, niet helemaal ons ding maar wel eens grappig om mee te maken. Kamers zagen er goed uit......totdat we de kakkerlakken (kleine weliswaar) zagen lopen. Bah bah....gedurende onze reis van 1 maand hebben we in vele guesthouses en resorts gezeten maar in geen enkele kakkerlakken gezien....en dan juist in dit luxe 5 sterren hotel!!! Dat was wel minder. Het ontbijt daarentegen was erg uitgebreid en lekker luxe. Zou er toch niet nog eens heen gaan. We geven de voorkeur aan een knus guesthouse.
Name: Lonneke
Email: mailtolonneke@gmail.com
Date: 2007-06-26

Recensie: Erg goede ervaring met dit hotel. Prima service, goed eten, mooie schone kamer. Taxi wordt voor je geregeld en de watertaxi stopt pal achter dit hotel. Absolute aanrader!
Name: Slakhorst C & Wongnamthai C
Email: slakhorst.c@hetnet.nl
Date: 2007-04-22

Recensie: Al jaren komen wij in dit hotel maar nu het groter is geworden vindt ik het een slaapfabiek. Het personeel aan de balie is ongeintresseerd en zeker niet gemotiveerd. De algemene service is onder de maat. Alleen dat het kantoor van Greenwood er gevestigd is een plus. Het hotel is voor mij geen aanrader. Dus volgende keer een ander hotel.
Name: A.J. van Meerwijk
Email: meerw109@planet.nl
Date: 2007-04-05

Recensie: Hebben er bijelkaar 4 nachten geslapen. Mooie kamer. Personeel bij balie op de 11e doen uitsluitend hun werk.Verder geen enkele contact/interesse. Eten prima. Bo-Bae ligt toch iets verder weg dan ik dacht. Toch goede tijd gehad.
Name: Erik van den Biggelaar
Email: biggeltje69@hotmail.com
Date: 2007-03-21

Recensie: Mooi hotel voor zeer weinig geld. Prima ontbijt en centrale ligging. Helaas is men bij de incheckbalie vergeten wat gastvrijheid is. Aankomst 's middags en toch 1,5 uur moeten wachten op onze kamers om vervolgens te ontdekken dat we de verkeerde kamer hadden. Dit werd echter wel binnen 5 minuten hersteld???
Name: Mark & Kelly
Email: kelly_juneke@hotmail.com
Date: 2007-01-17

Recensie: Goed hotel. Het is wel erg groot en je mist dan wel de intimiteit en sfeer van de kleinere hotelletjes. Maargoed, wij waren er alleen maar om te slapen en te ontbijten en wat dat betreft is ons dat prima bevallen. Allereerst de verkeerde kamer toegewezen gekregen, dat meteen aangegeven en het werd meteen geregeld. Dat was absoluut geen probleem! Goede service. Ontbijt was super! Genoeg keuze en mooi verzorgd, vriendelijk personeel ook!
Name: beyen
Email: cficq@hotmail.com
Date: 2007-01-12

Recensie: Het Prince Palace Hotel is goedkoop en schoon en daar is alles mee gezegd. Het heeft geen enkele sfeer, het is een grote koude fabriek. Het ontbijt is smakeloos, een gaarkeuken . Als je er maar kort verblijft als tussenstop is het vrij lastig te bereiken. Door de markt eromheen staat het verkeer er vaak heel erg vast. Je verliest dan onnodig veel tijd. Beslist geen aanrader.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association