EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Sandra
Email: sandra.rutjes@hccnet.nl
Date: 2006-03-18

Recensie: Hotel is Super! Netjes schoon en met een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. En dat voor die prijs. Tip: Probeer de roomservice eens, heerlijke gerechten staan er op het menu. Ligging is perfect, dicht bij het Paleis en Wat Pho. Verder is de markt met groente en fruit aan de overkant zeer de moeite waard te bezoeken. Verder weet je dat de taxi;s in deze buurt gewoon hun meter aan zetten. dus geen gezeur. Ook vabaf hier heel voordelig met de boot de stad door. Naast het hotel is een opstapplaats. Ook zit er een bank onder het Hotel.altijd handig. Wij zijn er nu 4x geweest en iedere keer was het weer super, maar waarom is het water in het zwembad altijd zo koud brrrrrr! groetjes sandra
Name: juack
Email: jackdenbrok@home.nl
Date: 2006-03-17

Recensie: Goed hotel , handig ook overal dichtbij. Handig dat greenwood er zit. Alleen greenwood krijgt het een beetje druk denken wij. Hopelijk gaat dit niet ten koste van de kwaliteit die zij altijd geleverd hebben. We werden 2 keer niet opgehaald dat kwam door miscommunicatie met de andere bureau s waar ze mee samen werkten, beetje jammer vonden wij, zeker als het 2 keer gebeurt ,en de tweede keer zelf een taxi moet regelen en met geluk nog net het vliegtuig haalt. Jammer maar verder zijn onze ervaringen met greenwood travel goed en hoop dat we de volgende keer dit niet meer meemaken.
Name: erwin liebregts
Email: erwinensil@hotmail.com
Date: 2006-03-13

Recensie: 100% waar voor je geld en ook nog een gratis upgrade , supper.
Name: Miek Schenk
Email: annemiekie37@yahoo.co.uk
Date: 2006-03-08

Recensie: Geweldig hotel, zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding, de kamers zijn ruim en schoon en het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. Maar de reden waarom wij dit hotel prefereren boven andere is vanwege de ligging die uitstekende vervoersmogelijkheden biedt. Waar je ook maar heen wilt, het is vanaf het hotel met gemak te bereiken en daarbij heb je de keus uit allerhande vervoer. De klong ligt direct naast het hotel waar je de expresboot kan nemen in 2 verschillende richtingen, die brengt je supersnel en goedkoop dichtbij de plaats van bestemming. Het hotel heeft ook een eigen auto drive-in waar 24 uur per dag taxi's en tuktuks af en aan rijden en je dus nooit lang op vervoer hoeft te wachten. Maar als je eerst wat wilt wandelen en/of shoppen in de straatjes die voor het hotel liggen is daarna vervoer vinden ook geen enkel probleem want als je de straat voor het hotel uitloopt kom je op de "mainroad" waar je ook binnen no time een tuktuk of taxi kunt vinden. Als laatste mogelijkheid is er nog de skytrain waarvan het dichtstbijzijnde station op ongeveer 10 min. loop afstand van het hotel ligt, als je op die dag meerdere reisplannen hebt kies dan voor een dagkaart en stap onbezorgd in de skytrain waar en wanneer je maar wilt. Foto's van het hotel en de directe omgeving kan je hier bekijken : http://www.flickr.com/photos/miek37/sets/72057594053388892/ Wij namen de expresboat naar links (vanaf het hotel gezien) en zijn uitgestapt bij de stop die de boot net voor een grote brug maakt (het zijn 3 of 4 haltes dat weet ik niet meer precies maar als je wacht tot de stop net voor een grote brug zit je goed). Vandaar loop je langs de klong een heel klein stukje terug en je bent bij het Jim Thomson House. Als je de drukke straten van Bangkok even wilt ontvluchten is dit de juiste plek om naar toe te gaan, het huis zelf is leuk om te bezichtigen maar ligt bovendien in een prachtige tuin. Naast een grote vijver met koikarpers is een terras aangelegd waar je van een drankje kunt genieten in een oase van rust. Dit zijn de foto's die ik tijdens het bezoek aan het Jim Thomson House heb genomen : http://www.flickr.com/photos/miek37/sets/72057594053383674/
Name: jaap & hetty
Email: jvantveen@hetnet.nl
Date: 2006-02-27

Recensie: prima hotel, prima bediening, prima ontbijt. met boot of taxi alle belangrijke plekken in bangkok makkelijk bereikbaar. soms was het hotel bij taxi chauffeurs onbekend (kaartje/naam in thais meenemen). aangenaam zwembad met voldoende 'meubilair' (en gratis handdoeken), heerlijk na een drukke dag bangkok.
Name: elderhorst
Email: 038016@nhtv.nl
Date: 2006-02-25

Recensie: Afgelopen zomer in dit hotel verbleven en dat is ons erg goed bevallen. De ligging van het hotel is goed en erg luxe voor zo weinig geld! Voor geinterreseerde in onze reis www.getjealous.com/christelenarjan
Name: Otto Muller
Email: otto@damu.nl
Date: 2006-02-06

Recensie: In dit hotel hadden wij het perfect naar ons zin!!. Mooi hotel en prima Staf, alles was er super verzorgd, het ontbijtbuffet was erg royaal.Gezellig was het zwembad met de bareque op de 11e verdieping, je had er een prachtig uitzicht over Bangkok Foto impressie: WWW.OTTOMULLER.WAARBENJIJ.NU
Name: Jeroen & Suzanne
Email: jesumeerwijk@hotmail.com
Date: 2006-02-03

Recensie: Fantastisch hotel om bij te komen van de vlucht of om nog even te genieten van de Thaise sfeer voordat je weer naar Nederland terug gaat. De deluxe corner-room vooral biedt een prachtig uitzicht over de sky-line van Bangkok; zeker \'s avonds met al die lichtjes. Het ontbijt-buffet is zeer goed en uitgebreid, de bediening meer dan vriendelijk. Ons bezoek aan Thailand is niet helemaal compleet zonder een bezoek aan dit heerlijke hotel met het mooi gelegen zwembad (we bezoeken Thailand over 3 weken voor de 8e keer, dus dat wil wel wat zeggen) en wij zijn ook zeer tevreden over de service van het Greenwood Travel-Team. Zelfs wanneer je elders in Thailand aan \'t rondtrekken bent, kun je d.m.v. een e-mail of telefoontje contact opnemen en kunnen ze hotels of resorts voor je regelen. Naar onze ervaring alles tot volle tevredenheid!
Name: Arij Weerheim
Email: weerheimam@yahoo.com
Date: 2006-01-07

Recensie: Bijna vergeten te vermelden: Een groot voordeel is dat Greenwoodtravel op de 14e verdieping zit. De service is zeer goed. Al mijn (vaak "last minute") wensen en veranderingen m.b.t. mijn uitgebreide rondreis in Thailand (persoonlijk samengesteld) hebben zij tijdig kunnen realiseren (reservering van hotel, trein, taxi, vliegtuig enz)
Name: Arij Weerheim
Email: weerheimam@yahoo.com
Date: 2006-01-05

Recensie: Ik heb dit hotel geboekt (Dec 2005) vanwege een aanbieding (Ticket+inclusief Hotel). Persoonlijk gebruik ik een hotel alleen om in te slapen en ben vooral de gehele dag op stap. Na 2x Grand China Princes (Yaowarat) dacht ik, dit kan niet beter, maar toch.... Prince Palace Hotel is overdonderend. De gangen naar de kamers zijn inderdaad een beetje saai/somber, maar daar verblijf je niet lang. Kamers zijn zeer goed en ruim, met uitzicht over Bangkok. Via lobby op 11th floor heb je vanaf het (semi)dakterras en behoorlijk zwembad een prachtig uitzicht, meestal met muziek in de avond. Vanaf deze lokatie kun je doorlopen naar de tweede toren (door/langs monumentale gangen en eetzalen) en de bijzonder gezellige lounch/club/bar bezoeken. Na een dinner in het voortreffelijke Chinees (panorama) restaurant op de 32th floor is dit een perfecte lokatie om een avond te beeindigen of voort te zetten. Al met al... Prince Palace is voor mij een super ervaring gebleken... Daarnaast is het transport met taxi-boot (1 minuut lopen vanaf hotel) naar het centrum (MBK/SIAM of WTC en metro) uniek, leuk, snel en .... 8 baht.
Name: Joost Niederer
Email: niederer@telenet.be
Date: 2005-12-16

Recensie: Onze ervaringen met dit hotel zijn eigenlijk heel erg goed. Zeker in vergelijking met de prijs die je betaalt (1.300 Baht voor een deluxe corner room). Het hotel ligt helaas niet dicht bij restaurantjes, maar met de watertaxi of tuk tuk ben je zo in het drukkere centrum waar die wel zijn. Bo Bae heeft een handige kleding markt waar je erg goedkoop Tshirts, ondergoed, korte broeken etc. kunt kopen. Het ontbijt in dit hotel vonden wij erg goed. De ligging t.o.v. de airport is prima (+/- 30 min tijdens de spits met een taxi). Voor een volgende keer gaan we zeker weer in dit hotel. Het enige nadeel vinden we de Nederlanders en Russen die er zijn, maar dat valt te overleven. Het andere reacties m.b.t. behang en bad kloppen wel, echter, in een deluxe corner is het (meestal) beter en bovendien kom ik zelf -maar dat is persoonlijk- niet naar Bangkok voor het behang.
Name: Maarten en Marielle
Email: slikkerveer@hotmail.com
Date: 2005-12-14

Recensie: Hebben hier 3 keer vebleven tijdens 1 vakantie. Kwaliteit van de kamers verschilde nogal. Eerste keer stonk de kamer vreselijk naar de rook en was het behang vies en de randen van het bad waren vies. 2e keer was een stuk beter (geen rookstank, wel nog een vieze badrand) en de 3e keer was het helemaal prima. Wel alle keren een fijn matras. Ligging vonden wij prima. Kanaaltaxi om de hoek, is hartstikke leuk en alle taxichauffeurs weten het te vinden. Voor 65 bath kom je ongeveer overal. En het grootste voordeel is dat Greenwood in dit hotel zelf zit.
Name: dennis & monica
Email: dennis.monica@planet.nl
Date: 2005-12-12

Recensie: We hebben hier al drie keer gelogeerd en het was drie keer goed. De kamers zijn ruim en schoon en de warme douche is ook echt warm i.p.v. lauw zoals we vaak hebben meegemaakt in Thailand. Via de veerbootjes ben je met twee haltes al in het centrum en die bootjes zijn snel en goedkoop. Golden Mount is vanaf het hotel aan te lopen en voor het hotel is een markt met voornamelijk kleding. Ook handig is dat elke taxi chauffeur begrijpt waar je heen wilt als je Bo Bae Tower aangeeft.
Name: Tamara Kraaijveld
Email: tamara78@wanadoo.nl
Date: 2005-12-01

Recensie: Fijn hotel, s'morgens een gezellige markt voor de deur. Watertaxi stopt zowat voor de deur die je snel en goedkoop overal heen brengt Goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Als we volgende keer weer in Bangkok zijn word het weer het Prince Palace hotel !!
Name: Jeroen en Susanne
Email: knaapjeroen@hotmail.com
Date: 2005-10-30

Recensie: Goed hotel. Fijn dat greenwoodtravel in het hotel is gevestigd; zo konden we nog mooi bij aankomst in Bangkok excursies boeken. Een aanrader is de nieuwe spa bij het hotel: supermooi en echt verwennen. Lekkere (voet)massages voor een goede prijs.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association