EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: kirkenir
Email: -
Date: 2016-10-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een mooi hotel buiten het centrum waar je wel zo staat met de kanaalboot die vertrekt net naast het hotel. Het hotel heeft op de 11 de verdieping 2 zwembaden en restaurants waar je een mooi uitzicht hebt over de stad. Op de eerste 6 verdiepingen zijn kledingwinkels en enkele eettentjes.
Name: Renate Bakker
Email: renatebakker@home.nl
Date: 2016-10-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Massaal, groots hotel. Om de reis te beginnen en te eindigen voldoet het hotel goed.
Name: margret
Email: markenmar@planet.nl
Date: 2016-09-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima plek als je aankomst in Bangkok, even gemakkelijk bij Greenwood langs. Kamer vonden we voor een paar dagen te doen. Niet echt bijzonder.
Name: Monique
Email: j.m.adriaanse@quicknet.nl
Date: 2016-09-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Top hotel Goede service en ontbijt Heerlijk zwembad met bar erbij zodat je je heerlijk kan bijtrekken na activiteiten
Name: familie Rath
Email: -
Date: 2016-09-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: de luxe overviel ons, zeker als je in Bangkok op straat bent geweest; top hotel en super kamers voor het hele gezin.
Name: michelle
Email: -
Date: 2016-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel op een geweldige plek, makkelijk bereikbaar en een prima uitvalsbasis om de rest van de stad te verkennen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. het eten is er erg goed.
Name: Chantal
Email: -
Date: 2016-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij verbleven enkele dagen in Prince Palace Hotel voorafgaand aan onze rondreis door Thailand. En omdat wij onze reis geregeld hadden via Greenwood Travel en zij zich op een verdieping in dit hotel bevinden was dit wel makkelijk. Na de recensies gelezen te hebben waren we enigszins huiverig voor wat we zouden aantreffen, maar het was allemaal prima. Wij hadden een Executive Suite in gebouw A en wij hebben nog nooit zo'n grote kamer gehad! En er was tevens wifi op de kamer. De kamer is gedateerd maar voldoet aan alle normen. Wel hing er een eigenaardig geurtje maar daar wende je snel aan. Ontbijt was ook prima verzorgt en voldoende keuze voor Thaise normen. Qua ligging ben je met de taxiboot snel op andere plekken, en ook met de tuk tuk kun je je goed verplaatsen. Kortom prima hotel om kortstondig te verblijven.
Name: Bernard Kaal
Email: ben@calvus.nl
Date: 2016-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Grote familiekamers. Was erg prettig om daar te starten. Mede omdat Greenwood daar ook kantoor heeft.
Name: Dieltjes
Email: -
Date: 2016-09-07

Recensie: 3de keer geweest, prima hotel, alleen blijft het jammer dat het drinken en eten in dat hotel gewoon europesche prijzen heeft. 3.50 voor een koffie of cola is veel.
Name: Jos Klijn
Email: jos@klijn.info
Date: 2016-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel in de Bo Bae area van Bangkok. Uitgebreid ontbijt, prima zwembaden en faciliteiten. Wi-fi beperkt tot de openbare ruimtes. Beetje gedateerd hier en daar.
Name: Visser
Email: -
Date: 2016-09-06
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De locatie van het Prince Palace Hotel is uitstekend! Voor onze kinderen was het heerlijk om even in het zwembad te relaxen en bij te komen van de hectiek in Bangkok. Kamers schoon en riant.
Name: Rian Zijlmans
Email: -
Date: 2016-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel en alle leuke dingen redelijk in de buurt. Maar de prijzen van het eten en drinken zijn echt belachelijk hoog.
Name: Victor Verboeket
Email: -
Date: 2016-09-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, erg groot, centrale ligging
Name: W den Toonder
Email: -
Date: 2016-09-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: De eerste 5 dagen van de vakantie verbleven. Prima familiestudies met 3 slaapkamers. Ontbijt goed. Vanuit het zwembad prachtig uitzicht. Nadeel groot en onpersoonlijk. Weinig eettentjes in de buurt. Voordeel ligging zodra je de deur uitstapt sta je in de drukte. Onder het hotel zitten textielgroothandelaren en op 5 minuten lopen het groothandelsterrein in groenten en fruit. Riviertaxi bijna voor de deur.
Name: ed Vastenhouw
Email: evastenhouw@live.nl
Date: 2016-09-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een prachtig hotel en een uitstekende ligging om jezelf te verplaatsen in Bangkok

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association