EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Harald
Email: -
Date: 2017-05-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel om na een lange reis te wennen aan de eerste dagen in Thailand. Lekker zwembad waar onze kinderen (3 en 5) erg van hebben genoten. Ontbijt erg uitgebreid en erg vriendelijk personeel. Makkelijk ook dat kantoor van Greenwood in het hotel gelegen is waardoor je makkelijk langs kan lopen. Enige minpuntje is dat je wel merkt dat het hotel wat gedateerd begint te raken (hier en daar vochtvlekken en afbladdering van behang en verf) al was dat zeker niet storend.
Name: Ard Coenraads
Email: -
Date: 2017-05-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Mike
Email: -
Date: 2017-05-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, mooie schone kamers. Goed ontbijt en vriendelijk personeel
Name: Yuri Peyskens
Email: yuri.peyskens@pandora.be
Date: 2017-04-27
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goed voor één nacht. Mooie ruime kamers, maar als je 's ochtends heel vroeg aankomt en je kamer is nog niet klaar, dan is er geen goede mogelijkheid (enkel het toilet) om je snel te verfrissen en andere kledij aan te doen om een dagje te "Bangkokken" . Het balie personeel lacht je trouwens gewoon uit bij zo een vraag :( . Een koffie drinken in het ontbijtrestaurant vooraleer je kamer klaar is en je wacht tot Greenwood opent... moet (duur) betaald worden. Hebben geen goed gevoel overgehouden aan dit hotel .
Name: Ricardo
Email: jeanettz@ziggo.nl
Date: 2017-04-25
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel met hele grote kamers. 2 zwembaden. Ontbijtbuffet was uitgebreid.Mooi uitzicht vanaf onze kamer op 21 verdieping
Name: Gerrit en Dorine
Email: nohave@gmail.com
Date: 2017-04-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Voor de zoveelste keer in het Prince Palace hotel geslapen. Is gewoon een perfecte lokatie als je met Greenwoodtravel reist. In hun kantoor krijg je alle papieren en tips voor de rest van je vakantie. Het hotel ligt midden in de kledinghandel. Elke morgen erg vroeg worden de kraampjes al opgebouwd. Vanuit het hotel kun je mooie excursies maken. De lokale metertaxi brengt je voor weinig geld door Bangkok.
Name: van Zwieten
Email: nohave
Date: 2017-04-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Zeer groot en mooi hotel op goede locatie, meteen bij de watertaxi. Ook fijn dat GWT direct in hotel aanwezig is. Zeer uitgebreid ontbijt, kun je zeker een keer in terugkomen.
Name: Cees Filippo
Email: cgfilippo@quicknet.nl
Date: 2017-04-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed hotel met heerlijk ontbijtbuffet. Prima kamers met veel ruimte.
Name: Alain Bosschaerts
Email: -
Date: 2017-04-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een hotel dat al wat ouder is maar voor de rest was het een top hotel. Alles was in orde en proper. Heel lieve bediening ook. Zeker voor de kinderen.
Name: Peter de Goede
Email: -
Date: 2017-04-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een groot en luxe hotel. Een uitgebreid ontbijt, door het grote aantal mensen wel veel lawaai. De ruimte heeft een slechte acoustiek. Door Green Wood Travel was alles prima geregeld, een aanrader.
Name: Termets
Email: -
Date: 2017-03-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: L en H Hoffman
Email: -
Date: 2017-03-26
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Het is een hotel naar tevredenheid. Het ontbijt is goed. Jammer dat de tijd hiervan zo vroeg eindigt. Een halfuur later zou geschikter zijn.
Name: Jos van den Brink
Email: j.vdbrink@upcmail.nl
Date: 2017-03-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel om 2 dagen te verblijven maar niet langer
Name: H.J. Pierik
Email: hennypierik@gmail.com
Date: 2017-03-05
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel uitstekend ontbijt met veel keus
Name: Smet
Email: -
Date: 2017-03-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Is een beetje "oud' aan het worden. Is toe aan een renovatie.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association