EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: J. van Veen
Email: -
Date: 2016-09-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij vonden dit een vreselijk hotel. Zo ontzettend massaal en oude kamers. Met kakkerlakken uit de gootsteen. En van het personeel spreekt bijna niemand Engels. Gehorige kamers en veel Chineese en Arabische families die zeer luidruchtig en ongemanierd waren. **Waren heel blij dat we aan het einde van onze reis 3 nachten in het ANANTARA Sathorn in een appartement zaten, wat top was en niet eens heel erg veel duurder voor wat je krijgt. En echt een geweldig overdadig ontbijt buffet en lekker zwembad en schijters de RoofTopbar op de 38ste. 10min lopen naar Skytrain.** Hoop dat jullie dit hotel in jullie assortiment kunnen nemen, echt een aanrader!
Name: Klaas Terpstra
Email: kterpstra1970@kpnmail.nl
Date: 2016-08-29
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel om de vakantie mee te starten, aardig personeel. Wel verouderd meubilair. Ontbijt en diner prima.
Name: Geert Boenk
Email: -
Date: 2016-08-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima uitvalsbasis voor sightseeing in Bangkok En handig om greenwood om de hoek te hebben Verder wel erg groot en zakelijk. Maar goede kamers en prima ontbijt
Name: Georg Moulen
Email: georg.moulen@alonsa.nl
Date: 2016-08-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Handig is dat Greenwood in dit hotel gehuisvest is. Het hotel is echter zeer gedateerd. Dit ziet men zowel in de algemene ruimtes als in de kamers (waar stukken behang gewoon 'bijgeplakt' zijn). Voor zover voor ons inzichtelijk wordt het hotel alleen gebruikt en niet gemoderniseerd. Wij zouden in het vervolg een ander hotel kiezen.
Name: Jan Martens
Email: -
Date: 2016-08-22
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Twee nachten gratis van Greenwood dus niet zeuren! Redelijk hotel, beetje vergane glorie. Ontbijt prima alsook de zwembaden. Prijs niet in verhouding met de rest van onze reis in Thailand.
Name: Jose
Email: -
Date: 2016-08-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Elke keer weer een thuis komen. Nu nog permanente wifi op de kamers. Dat zal mn door jeufd op prijs worden gesteld.
Name: fam Spaans
Email: rick.ineke@casema.nl
Date: 2016-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Pima hotel, wel gedateerd, maar heel fijn dat ze grote kamers hebben (3 slaapkamers + 2 badkamers voor gezin van 5/6 pers). 2 prima zwembaden, uitgebreid ontbijt. Handig dat GWT in het hotel zit. Wel massaal. Centraal gelegen en fijn dat GWT vliegveldservice had. Als je net aankomt is het prettig dat je niet eerst vervoer hoeft te gaan regelen.
Name: Edwin Koole
Email: ekoole@live.nl
Date: 2016-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot net hotel. Eten was slecht en duur.
Name: Fam. De Gooijer
Email: -
Date: 2016-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hotel is wat verouderd, is vooral een mooie locatie doordat je een prachtig uitzicht hebt over heel Bangkok. Zwembad ligt op de 10e verdieping, heel mooi!
Name: J.Hetteling
Email: jhetteling@gmail.com
Date: 2016-08-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor twee nachten.
Name: Sabine Bogaert
Email: -
Date: 2016-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Immens hotel. Beetje vergane glorie. Maar wel prima kamers (suite met 2 aparte slaapkamers). Je bent wel een nummer. Totaal niet persoonlijk. Verschillende restaurants, niet zo bijzonder. Leuk zwembad en bar. Ontbijt immens maar niet echt lekker. Handig dat Greenwood Travel in het gebouw zit.
Name: Irene Schouten
Email: nohave@gmail
Date: 2016-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, goede kamers, lekker zwembad maar wel vrij massaal.
Name: david
Email: -
Date: 2016-08-19
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: ik zeg: niet doen! de eerste kamer die wij kregen was echt te oud . behang van de muren afgescheurd en aan het plafond hingen allemaal coconnen waar insecten uitgekomen waren (denk ik). in de badkamer zwarte haren op de grond, rest leek wel schoon. nieuwe kamer gevraagd. kregen zonder probleem een nieuwe maar deze verschilde niet veel van de eerste. er waren alleen geen haren en geen cocons. het behang was iets minder gescheurd en verkleurd. het beddengoed was wel gerepareerd. kortom: dit hotel is aan aan fikse opkapbeurt toe! bovendien is er in de buurt in de avond niet veel te beleven. geen eettentjes in nabije omgeving e.d. er verblijven veel jongeren in dit hotel die net aankomen in thailand of laatste nacht ( zoals wij) voordat ze vertrekken. de zwembaden zijn groot en het uitzicht is fantastisch, maar voor dit geld kan je in Bangkok veel betere en minder massale hotels vinden! ik ga er niet meer heen.
Name: Ingrid
Email: -
Date: 2016-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: goede ligging, erg gedateerd hotel.
Name: LEON DREWES
Email: lsldrewes@msn.com
Date: 2016-08-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: zeer leuk hotel om je reis mee te beginnen, alles is aanwezig en locatie is prima om vanuit hier van alles te ontdekken

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association