EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: wim & hilde
Email: wimbcs@hotmail.com
Date: 2017-01-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: kamer was niet proper bij aankomst..veel stof op de kasten.
Name: Martin Karsdorp
Email: -
Date: 2016-12-31
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: J.A.H.Peeters
Email: bredabreda454@hotmail.com
Date: 2016-12-20
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: meubilair een beetje versleten maar comfort was prima en het ontbijt goed van kwaliteit en keus. Alleen jammer dat het hotel op een afgelegen plaats staat en er in de omgeving vooral in de avond weinig vertier is.
Name: Deborah en Yvonne
Email: -
Date: 2016-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, ligt helaas wat verder van centrum. Meter-taxi? Jammer dat een aantal chauffeurs de meter niet aan willen zetten en 3x de prijs vragen.
Name: E. de Lely
Email: edelely@gmail.com
Date: 2016-11-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Fijn hotel, goed ontbijtbuffet, misschien ietsjes gedateerd, maar zeker handig dat Greenwood travel gehuisvest is.
Name: G.Horseling
Email: -
Date: 2016-11-24
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jacqueline
Email: -
Date: 2016-10-28
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We nemen dit hotel niet meer dan 2 dagen. Omdat wij altijd even bij Greenwood langs willen. Het is gedateerd en niet gezellig.
Name: kirkenir
Email: -
Date: 2016-10-21
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Een mooi hotel buiten het centrum waar je wel zo staat met de kanaalboot die vertrekt net naast het hotel. Het hotel heeft op de 11 de verdieping 2 zwembaden en restaurants waar je een mooi uitzicht hebt over de stad. Op de eerste 6 verdiepingen zijn kledingwinkels en enkele eettentjes.
Name: Renate Bakker
Email: renatebakker@home.nl
Date: 2016-10-18
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Massaal, groots hotel. Om de reis te beginnen en te eindigen voldoet het hotel goed.
Name: margret
Email: markenmar@planet.nl
Date: 2016-09-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima plek als je aankomst in Bangkok, even gemakkelijk bij Greenwood langs. Kamer vonden we voor een paar dagen te doen. Niet echt bijzonder.
Name: Monique
Email: j.m.adriaanse@quicknet.nl
Date: 2016-09-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Top hotel Goede service en ontbijt Heerlijk zwembad met bar erbij zodat je je heerlijk kan bijtrekken na activiteiten
Name: familie Rath
Email: -
Date: 2016-09-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: de luxe overviel ons, zeker als je in Bangkok op straat bent geweest; top hotel en super kamers voor het hele gezin.
Name: michelle
Email: -
Date: 2016-09-08
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: prima hotel op een geweldige plek, makkelijk bereikbaar en een prima uitvalsbasis om de rest van de stad te verkennen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. het eten is er erg goed.
Name: Chantal
Email: -
Date: 2016-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Wij verbleven enkele dagen in Prince Palace Hotel voorafgaand aan onze rondreis door Thailand. En omdat wij onze reis geregeld hadden via Greenwood Travel en zij zich op een verdieping in dit hotel bevinden was dit wel makkelijk. Na de recensies gelezen te hebben waren we enigszins huiverig voor wat we zouden aantreffen, maar het was allemaal prima. Wij hadden een Executive Suite in gebouw A en wij hebben nog nooit zo'n grote kamer gehad! En er was tevens wifi op de kamer. De kamer is gedateerd maar voldoet aan alle normen. Wel hing er een eigenaardig geurtje maar daar wende je snel aan. Ontbijt was ook prima verzorgt en voldoende keuze voor Thaise normen. Qua ligging ben je met de taxiboot snel op andere plekken, en ook met de tuk tuk kun je je goed verplaatsen. Kortom prima hotel om kortstondig te verblijven.
Name: Bernard Kaal
Email: ben@calvus.nl
Date: 2016-09-07
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Grote familiekamers. Was erg prettig om daar te starten. Mede omdat Greenwood daar ook kantoor heeft.
Het kantoor van Green Wood Travel
GREEN WOOD TRAVEL Tropical Paradise, Ground Floor, 24 Punnawithi Soi 31,
Sukhumvit Road Soi 101, Phra Khanong 102600 BANGKOK, THAILAND Tel: +31(0)70 250 0062 & +66(0)2 105 4614

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association