EnglishDutch

Prince Palace Hotel


Recensie voor het Prince Palace Hotel Bangkok.





Name: Mart Engels
Email: martengels14@gmail.com
Date: 2016-08-16
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Jan Rottier
Email: -
Date: 2016-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goede ligging dicht bij de belangrijkste attracties in Bangkok. kamers en inrichting komen een beetje gedateerd over. Geheel nogal massaal vooral tijdens het ontbijt. Horeca voorzieningen in het hotel nogal prijzig.
Name: C. Bos
Email: a.bos455@upcmail.nl
Date: 2016-08-15
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed en net hotel, wel wat gedateerd. Ontbijt was erg uitgebreid.
Name: familie Franken
Email: jacohetty@gmail.com
Date: 2016-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Goed en prima hotel. Vriendelijke mensen en alles goed verzorgd.
Name: Fam Renting
Email: -
Date: 2016-08-14
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Hier twee nachten bij aankomst verbleven, net als vorig jaar. Beide zwembaden zijn lekker en voldoende plek om om het zwembad te liggen. De bar bij het ene zwembad is gezellig, wel prijzig voor Thaise begrippen. De kamers zijn schoon, maar het is allemaal wel oud en versleten. Heeft een flinke make over nodig!
Name: John van Uffelen
Email: jmvdriet@hetnet.nl
Date: 2016-08-12
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooi hotel wel groot, ligt heel centraal als je de uitgang uitstapt zit je midden in de hectiek van Bangkok. Internet kun je alleen kopen met code per halfuur-uur-of dag is duur, dit is een min puntje van dit hotel, past niet meer in deze tijd. Erg is wel gratis internet bij de coffeeshop maar dat is niet handig.
Name: Marion Horseling
Email: m.miezenbeek@casema.nl
Date: 2016-08-11
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Groot hotel met 2 zwembaden. Prima verzorgd, alles schoon en wij hadden mega kamer (3 bedroom suite). Ontbijt was beetje te druk, behalve als je erg vroeg was. En na 11 uur is er geen glas wijn meer te krijgen :).
Name: Christel
Email: -
Date: 2016-08-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: We zijn er 3 nachten geweest, twee aan het begin van de vakantie en 1 aan het eind. We hadden een familiekamer gereserveerd. Eerste twee nachten sliepen we in de ronde toren. Groot bijna appartementachtige kamers, maar qua schoonheid ed wel te wensen over. Laatste nacht in vierkante toren geslapen in losse kamers. Dit is aan te raden. Veel netter en verzorgder ook al is de ruimte kleiner wel een aanrader. Kinderen vonden t zwembad geweldig. Loop even een straat verder om n tuktuk of taxi te nemen. Goedkoper, makkelijker afdingen.
Name: Leonie Rutten
Email: -
Date: 2016-08-10
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: “Prima hotel, goede startplaats om je reis in Thailand te beginnen. ” Gezien wij onze reis geboekt hebben met hulp van GreenwoodTravel is dit hotel ideaal om je reis te beginnen. Gezien deze partij namelijk op de 14 de verdieping zit. Hier kan je dan mooi akklimatiseren, terwijl je vervolgens bij je reis organisatie je vouchers en additionele informatie kan ophalen en opvragen. Hotel zelf is prima, wel wat verouderd. Vast in de glorie tijden 1 van de luxere in Bangkok geweest. Zwembad is prima, personeel uiterst vriendelijk. Eten en drinken van goede kwaliteit.
Name: Joyce van Dijk
Email: -
Date: 2016-08-09
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel, veel gezinnen !! En veel Nederlanders Minpunt was dat we de ramen niet open konden doen omdat we boven ventilatoren zaten van het airco systeem En er was geen rekje om even je zwemgoed te drogen!
Name: R . Birtantie
Email: radjinder.birtantie@nl.issworld.com
Date: 2016-08-04
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: komt al jaren in deze hotel niks op aan te merken , goede ontbijt .
Name: Vanhoof Marc
Email: marc.vanhoof3@skynet.be
Date: 2016-08-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: AJ van Dam
Email: niawei@gmail.com
Date: 2016-08-01
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie:
Name: Renée de Ruiter
Email: -
Date: 2016-07-23
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Mooie kamer. Heel veel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en smakelijk. Het zwembad is prima. Vanuit het hotel zit je zo in de drukte.
Name: Poulus
Email: -
Date: 2016-07-17
Rating 
Algemene waardering:
Netheid:
Ligging:
Service:
Prijs/kwaliteit:


Recensie: Prima hotel voor bezoek aan Bangkok. Goede service. Geboekte hotel kamer voldeed niet aan wens (was oud en lekkende kraan) en werd direct ongeboekt naar betere kamer. Ontbijt ruime keuze. Is onze derde keer in dit hotel. We komen zeker terug. Tip kies de suite met een slaapkamer (ruime woonkamer) of de 3slaapkamer suite. Deze zijn netjes, onderhouden en ruim.

Het kantoor van Green Wood Travel
vindt u op de 14e etage in Toren A.

GREEN WOOD TRAVEL 488/800 14 Floor, Bo Bae Tower, Damrongrak Road, Klong Mahanak, Pomprab, Bangkok, Thailand. Tel. (+66 (0) 2) 628-4382 t/m 4

Green Wood Travel Co. Ltd is lid van deze organisaties. PATA: Pacific Asia Travel Association